2015 Şubat Anneleri

Saolun kızlar, hamilelik alerjisi ilk önce göbek çıkıo küçük sivilceler halinde sonra birleşip tüm vücudu kaplıyor ilaç krem fayda etmiyor, yanıyor kasiniyor tek çözüm hamileliğin sonlanmasi :KK61:

Horlamadığı sürece ona doğru bakmıyorum hiç.
Süreklim tepinmemden yatıp kalkmamdan bile haberi yok
Elleri kafasının altında.bacaklarını dolammış yatıyor
Sabah sorsan gece uyku tutmadı.der.
Gamsız adamlar kızım benimkide utanmadan gelmiş bana diyor dün bi rahat uyumuşum gece seni hiç duymadım

Gamsız adamlar kızım benimkide utanmadan gelmiş bana diyor dün bi rahat uyumuşum gece seni hiç duymadım
Ben de dün gece yorgunluktan ve bel ağrısından Ağladım sonra eşim dedi ben oğlum uyanınca bakarım sen yat duvar kenarına geçtim bende oğlum uyandı adamın duyacağı yok normalde duyardı be beni dürterdi oğlumuz uyandı sütünü ver die
Adam'ı dürttüm dürttüm yok bir daha ben Kalktım yine ama bel yine uyuşuk ;(

Bnmkide uyku sayilmaz kizlar.her taraflarim agriyor.catir catirr catirdiyorum sanki... Bacaklarimi birlestiremiyorum.en cokta yuzustu yatmayi severdim bnde... Simdi mahkumum sol tarafa.sirtustu bile 5 dakkadan fazla yatamiom.sag taraftada bebek var..ilk hamileligim boyle zor gecmemisti.bunda pilim bitti resmen..

Gunaydin.
Gece uyuyamayanlar disinda gelen olmamis. Dudaklarim bile sisti kofte dudak oldum. Son 10 gun boyle olmustum ilk hmilelikte. 10 gun mu kaldi amanin.
Su kv gitse de canta hazirlasam

O kadar normal.dogumcu bir insanim. Dun baktim baktim bu cocuk burdan nasil cikicak oglan nasil cikti diye dusundum. korktum yeaa

Off sabah sabah forumda bebegini kaybedenlerin hikayelerini okudum psikopatmiyim neyim aglamaktan icim cikti moralim sifir suan.. kendime cok kiziorm :((

Günaydınn :KK49:

sevgili kocacıma geçen gün söylendim de ne oldu? dün bitik halde gelince işten dayanamadım; yatmadan ayaklarına bacaklarına masaj yaptım :KK69: yorulma yapma dedi ama kıyamadım :KK74:

Bugun doktorum goguslerinle karnin arasinda 5 parmak mesafe oldugu zaman bebisin kafasi kanala girmis demektir dedi..

benim bazen oluyor o mesafe bazen olmuyor. kontrole gittiğimde de boştu üst taraf ama dr başınagöbek deliğimin hemen altı sağ taraftan baktı. kanala girmiş de demedi.
hep olması lazım o mesafe galiba :KK51:

Feyza gitmiş.
Şişman ve göbekli insanlarda bizim kadar zor uyuyor mudur yoksa bize özel bir şey mi acaba?

yok zamanında öyle biri olarak değil. gerçi hiç bu kadar göbekli olmamıştım hep basenlerim büyür benim ama.

Adam bana inat gibi yüzüstü yatıyor ya Geviş getiriyi uyurken at gibi :-)

:KK48: ben çok yorgun uyumamışsa, bir de beni uyku tutmuyorsa dürtüyorum dönsün diye içim gidiyor yüz üstü yatarken görünce. hep yüz üstü uyurdum ben :KK51:

Gunaydin.
Gece uyuyamayanlar disinda gelen olmamis. Dudaklarim bile sisti kofte dudak oldum. Son 10 gun boyle olmustum ilk hmilelikte. 10 gun mu kaldi amanin.
Su kv gitse de canta hazirlasam

Günaydın benim de silikonlu gibi neden böyle oluyor ki?

Gunaydin..bugun erkenciyim...agrilarim hic gecmedi. Cok mu miz miz oldum ne..surekli sikayet ediyorum..aslinda agri esigim yuksektir.ama artik yataktan kalkamiyorum bile... Nerde o eski ben..

Günaydınn :KK49:

sevgili kocacıma geçen gün söylendim de ne oldu? dün bitik halde gelince işten dayanamadım; yatmadan ayaklarına bacaklarına masaj yaptım :KK69: yorulma yapma dedi ama kıyamadım :KK74:

benim bazen oluyor o mesafe bazen olmuyor. kontrole gittiğimde de boştu üst taraf ama dr başınagöbek deliğimin hemen altı sağ taraftan baktı. kanala girmiş de demedi.
hep olması lazım o mesafe galiba :KK51:

yok zamanında öyle biri olarak değil. gerçi hiç bu kadar göbekli olmamıştım hep basenlerim büyür benim ama.

:KK48: ben çok yorgun uyumamışsa, bir de beni uyku tutmuyorsa dürtüyorum dönsün diye içim gidiyor yüz üstü yatarken görünce. hep yüz üstü uyurdum ben :KK51:

Hep olmasi lazim o mesafenin. Sonucta kanala girdi mi girmistir, daha cikmaz heralde ;)

Günaydın bayanlar 30. Haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyor falan yazılmıştı benimki tavan yaptı yaaa sizlerde durum nasıl acaba ???

Günaydın bayanlar 30. Haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyor falan yazılmıştı benimki tavan yaptı yaaa sizlerde durum nasıl acaba ???

Aynen sekerim 30dan sonra acayip artti :( ama son 1 haftadir falan sanki biraz yavasladi o zamanki istahim da kalmadi..

Back
X