- 12 Ocak 2014
- 4.085
- 3.312
- 448
Kız bu neeeee ? Harika olmuş. Eline emeğine sağlık. Bayıldıııııımmmmm.Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenlerfyz35 işte ördüğüm yelek
Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu neeeee ? Harika olmuş. Eline emeğine sağlık. Bayıldıııııımmmmm.Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenlerfyz35 işte ördüğüm yelek
Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Haftaya carsamba kontrolum. Bu agrilar belki de cocugun kanala girme cabalari olmustur. Insallah.Hadi bakalim hayirlisi :) doktor kontrolun ne zaman? Doktor soler kanala girdi gurmedi diye :)
Feyza gitmiş.
Şişman ve göbekli insanlarda bizim kadar zor uyuyor mudur yoksa bize özel bir şey mi acaba?
Bende de olmadı şişlik ödem yani şartmı bende anlamadımGünaydın ahali..
Ödem diyosunuz ya,ben 36+2 yim,15 kilo aldım,pörtlemiş göbeğimden başka bişey yok bende.. İlla ödem olması gerekiyo mu ki?
Bu arada dün kontrole gittim,3 kilo,49.5 cm olmuş funduğum :)) nst de 20-50 arasında değişen sancılar çıktı.. Haftaya doğurucam gibi bi his var içimde yine de hatta 28 ocakta hem de en başından beri :))
Anam yandık o zaman benimde hep 4 tebende saat gibi 4 de uyanıyorum hemen hemen her gece
arkadaşımın biri senin bebeğin hep o saatte uyanır bak gör dedi
bakim bakimm öyle mi olacak : )
bu hesabı anlamadım ben, sütyen çıkınca yerçekimine yenik düşüyor benimkiler nere 5 parmak olcak ki![]()
bende saat gibi 4 de uyanıyorum hemen hemen her gece
Benimki hep sertleşiyor gece gündüzsert olunca sancı oluyormuş canım
kasılıyormuş sertleşince buda doğum sancısı oluyormuş
doktorumda öyle demişti
Canım gündüz hayrına olsun.Ben de kabus görmeye başladım artık, normal herhalde.Doğum rüyaları görmüyorum abuk subuk şeyler görüyorum sadece.Ay bide sağ göğsümden emziriyordum bebeğimi :) şimdi hatırladım onuda. Acı yoktu süt geliyordu.
anti hcv 0,14 anti hıv I/II 0,189 hbs ag 0,519 doktor arayacak yorumlamak için tel bekliyorum anca öğleden sonra ararilk hamile olduğunda bakılan testler bunlar rutin bildiğim kadarıyla bunlar ilk kan tahlilinde bakıldı belki sen dikkat etmemişsindir. sonuçlar var mı elinde
Yazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zamankime sinir oldun ?
Yazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zamankime sinir oldun ?
Gebeligin basinda bana hepsi yapildi,istenmesi iyi bence...kızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
yeleğe bayıldımmmmmmmm
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
nasıl örüldüğünü anlatırmısın![]()
bende öyleyım de 4 e razıyız canım keşke 4 saat uyusak.bende saat gibi 4 de uyanıyorum hemen hemen her gece
aynıyım aslında çok dönmek dışında ve wc ye 30 kez gıtmek dışında uyudum sayılır. ama demek cok bolunuyor verimsiz oluyor.bende hep 4 de uyanıyorum dön dön uyuyamıyorum
sabah yine uyandım ben diyorum
ben horluyo muydum ? nasıl uyuyordum diyor : ))
uykusu hakkında bilgi veriyorum
mutlu oluyor
benimse şuan uykum varrrrr![]()
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye
kızımın kalp atışlarını dinledik
ebe zor aldı kalp atışlarını
çok hareketli aç olmana rağmen yakalayamıyorum dedi
kalp atışı 157 çıktı
normal değer 120-160 arasıdır seninki açken bile bu kadar çıkıyor fırlama bir kız geliyor dedi
ebe karnımı elledi sancın var hala dedi
birde bebeğin aşağıda olduğunu oda söyledi
hatta bu gidişle sen şubatı beklemeden doğurursun dedi
söyleye söyleye doğurtacaklar beni
Benim de 1 haftadir filan cok oluyor o sertlesme..rahim komple bir tabaka gibi oluyor sanki..seninki normal,doguma hazirlik dedi benim dr da..periyodik hale gelirse dogum demekmis..sert olunca sancı oluyormuş canım
kasılıyormuş sertleşince buda doğum sancısı oluyormuş
doktorumda öyle demişti