2015 Şubat Anneleri

Sorsan kizim gibi severim derler sen orda canınla ugras bir damla yas inmez gozunden.. ario esimi soruo sonra oglumuz nasi dio hic beni sormuo surekli benimle diklesio cok ustume gelio goresim gelmio ama herkesede ay ben melikeyi kendi kizim.gibi severim cok dua ettim dualarim kabul oldu kizim o benim gelinim deil der ama dilinin soylediklerini hareketleri gostermio iste.. o kadaar saydi esim aramis sana kahvaltiya gelelim annenle dio buyrun gelin dedim yanina bacisini annesinide alip gelecek bu kiz nasi ikramda bulunacak sana umrunda deil... akinti bittimi cnm benim dahada artti acaba yeniden mantarmi oldu diorum gecen suyummu gelio acaba dedim hatta..
oy oyy gitseler artik. Bu konu bitmrz yoksa. Samimi olsalar iste olay o.

Dr sıvı tüket derse diye mercimek çorbası falan içerim diyodum bebişe zararlı mı olur canım? Ne yicez peki? Kızların dediği gibi hoşaf yaparız yemek olarak et yapsak kuru mu olur? Sebze yemeği mi yemeliyiz?
bol bol.komposto. Corba ama mercimek.degil. Yayla vs.
Sebze yenir. Canimiz istedikten sonra hersey yenir. Olay bol sivida. Et yenir yanina bol sivi ile.

Ya ne dis agrisiymis coktu gitmiyoooo.eldn bisey de gelmiyo of off!

Evet hepside güzel işte.
Pırasa kötü onu yiyelim tabii
Haksızlık ama

:KK51::mad:ben hiç sevmem pırasayı ama bu kış bebiş için 2.dir aldık pazardan 1er kilo yemek yaptık geçen eşimle 3 günde bitirmiştik onu bu kezde annem yaptı 2 gündür 1 er porsiyon yiyorum annem gülüyor halime kızken hiç yemezdim alıp yapıyor die söylenirdim birde:KK22: ama annelik böyleymiş şimdi yiyorum sevmesemde vitamini geçsin bebeğime die birde kabızlık olmasın die :anneadayı:

ysmnfth ysmnfth canım bunlar çok güzeeelllllllll sağlıkla doğsunda inş tatlılıkla tattırın çikolatasını prensesin :KK68::anneadayı:

Bu arada sohbete gittik -ben kndim için 41 yasin topluyorum doğum kolay olsun die 41 ayrı kişiden- işte teyzelre sorduk okurmusunz die abooww ne yorum ne yorumlar teyzeler diyor ki anam bacım senin karnın daha inmemiş bu bebek kanala inmemiş doğmaz bu kolay kolay :KK17::KK17: birde oğlanmış diyorlar :KK34: dr.um da bu haftaya kadar ocak sonu gelir bu, gelişim ileri erken gelir diyordu bu hafta oda diyor ki 40 i bile geçerse şaşma:KK57: şubat ortası diyor bebiş kanala inmemiş poposunu dayamış kaburgalarıma taa memelerime kadar usg cihazını çıkardı yinede poposunu tam göremiyorum bak ne kadr yukarda diyor bu bebişin kanala inmesi ne kadr sürer ki bir anda bile inebilir mi inmesi için neler yapmalıyım bugün tam 38+0 olduk biz :KK55:

:KK51::mad:ben hiç sevmem pırasayı ama bu kış bebiş için 2.dir aldık pazardan 1er kilo yemek yaptık geçen eşimle 3 günde bitirmiştik onu bu kezde annem yaptı 2 gündür 1 er porsiyon yiyorum annem gülüyor halime kızken hiç yemezdim alıp yapıyor die söylenirdim birde:KK22: ama annelik böyleymiş şimdi yiyorum sevmesemde vitamini geçsin bebeğime die birde kabızlık olmasın die :anneadayı:
Ben tadını dahi bilmiyorum sadece soğangillerden olması yetiyor.
Ne güzel yediysen.

birde haftaya çarşmba 39+0 olunca alttan ilk muanemizi yapacakmış çatıya bakacakmış bu işlem nasıl oluyor, acı var mı acı :KK17::oops: acıdan da ziyade utanıyorum ben:KK22:

Çerçeve ne işe yarıyor.
Çok.cici ne güzel yaptınız.
Ya ben uğraşamadım ama hazır nerden alsam.acaba
Canım hastane odasına koycam çerçeveyi sonrada odasına. Çikolatalarıda eşim yapıyor düşünürsen yardımcı olurum.

birde haftaya çarşmba 39+0 olunca alttan ilk muanemizi yapacakmış çatıya bakacakmış bu işlem nasıl oluyor, acı var mı acı :KK17::oops: acıdan da ziyade utanıyorum ben:KK22:
Rahat bırak kendini havadan sudan şeyler düşün. Cidden sal ama böyle kasmadan bir şey hissetmezsin.
Utanma üstüne örtü örtüyor zaten. Sen o sırada onun neler gördüğünü bilmiyorsun zaten
Birde şu ışık tutma işi olmasa

Canım hastane odasına koycam çerçeveyi sonrada odasına. Çikolatalarıda eşim yapıyor düşünürsen yardımcı olurum.

canım bana özelden fiyat söylermisin ben düşünüyorum kaç tanesi için kaç lira ücret oluyor

Rahat bırak kendini havadan sudan şeyler düşün. Cidden sal ama böyle kasmadan bir şey hissetmezsin.
Utanma üstüne örtü örtüyor zaten. Sen o sırada onun neler gördüğünü bilmiyorsun zaten
Birde şu ışık tutma işi olmasa
bide ışık mı tutuyorlar canım alttan, aboooowwwwwww:KK57:

nikotin kana karisan birsey. Gaz fiziksel senin bagirsaginda olur. Boyle.iddia eden var ama bence gaz yapan etken madde geciyor bazi yiyeceklerde. Bebek 1 aylikken kabiz ilaci kullanmistim. Bebek de.circir olmustu butun gun aglamisti tabi o ilac.

konyadayim. Buyuk bir ozel hastane. Normal dogum yapan yok cevremde. Herkes sezeryan ol diyor. Normal konusunda deneyimi yok sanki kimsenin. Gittigim hastanede ebeler yetersiz diye duydum icim daraldi
Himmm sen kendini iyice bilgi ile donat en azından sen bilgili ol doğum konusunda tabi bunu doğum zamanında nasıl uygulayacaksak yani doğum olayının çoğunu biz gerceklestirecegiz

Canlar kilolar ne dırumda ??? bir de kızı taşıması çok zor diyorlardı da inanmıyordum sancıları çekince anladım oğlumda hop oturup hop kalkardım yok anam bacım
Oğlumda 34 kilo almıştım bunda 21 kilo aldım daha ağır hissediyorum kendimi :KK43:
Sizin kilolar ne durumda bu arada ??
Ben su an 14,5kg aldım son bi ayda durdu kilo almam boyum kısa ama catlama olmadı hamd olsun

Back
X