- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
oy oyy gitseler artik. Bu konu bitmrz yoksa. Samimi olsalar iste olay o.Sorsan kizim gibi severim derler sen orda canınla ugras bir damla yas inmez gozunden.. ario esimi soruo sonra oglumuz nasi dio hic beni sormuo surekli benimle diklesio cok ustume gelio goresim gelmio ama herkesede ay ben melikeyi kendi kizim.gibi severim cok dua ettim dualarim kabul oldu kizim o benim gelinim deil der ama dilinin soylediklerini hareketleri gostermio iste.. o kadaar saydi esim aramis sana kahvaltiya gelelim annenle dio buyrun gelin dedim yanina bacisini annesinide alip gelecek bu kiz nasi ikramda bulunacak sana umrunda deil... akinti bittimi cnm benim dahada artti acaba yeniden mantarmi oldu diorum gecen suyummu gelio acaba dedim hatta..
bol bol.komposto. Corba ama mercimek.degil. Yayla vs.Dr sıvı tüket derse diye mercimek çorbası falan içerim diyodum bebişe zararlı mı olur canım? Ne yicez peki? Kızların dediği gibi hoşaf yaparız yemek olarak et yapsak kuru mu olur? Sebze yemeği mi yemeliyiz?
Sebze yenir. Canimiz istedikten sonra hersey yenir. Olay bol sivida. Et yenir yanina bol sivi ile.