2015 Şubat Anneleri

bencede gereksiz canım. ben de aynını yaptım. gelinken serdiğim takım vardı çok severek almıştım. onu sercem. bi de kırmızılı spor takımımı one cıkardım o da çok sık sonra da onu sercem. dantelli birçok takım var. sırayla gider artık. :cool:

niye normal nevresim seremiyoz
kv dem yaptırdığım takımı sereriz dedi ben sevmediğim için bi onun bana yaptırdığı var dantelli falan diğerleri pamuklu benim zaten saten sevmiyorum sıkıntı getiriyor bana
normal serelim dedim olmaz güzel olmalı dedi
dedi de ben nasıl yatacam onun içinde
gerçi 3 hafta önceden evi temizleriz yatağını sereriz , kanapede yatarsın !! dedi de
dedim ne alaka ben yatağımda yatarım zaten belim ağrıyor dedim
amann, en huylandığım işler , kendi başıma takılmayı seviyorum ben yaaa, doğurup uzaklara kaçsamm

Bende esobanın astanesine yattım canım. Rahat ol iyi bi kurum. Acili dışında. O sancıyla senin hastanede bağcılar medipolde kabul etmedi beni. Araya tanıdık sokunca muayene olabildim.
Önceki yattığını mı söylüyorsun. Kız nasıl bakmadılar sana. Bizim hastane mi bakmadı

Bunun senin arkadaşın olduğuna emin misin? Bence birdaha onla görüşme bile iğğğğ ne gıcık.

sadece telefonla görüşüyoruz zaten ama aynı zamanda kuzenim oluyor uzaktan yani mecburiyetten biraz
ben evlendikten sonra çok değişti önceden böyle değildi

bu litchi cok yetenekli cikti. Kiskaniyoruz hep beraner

pazar aksam. Bir de ben evdeyim yarin yarim saat karne verip gelcem. Hftasonu da evdeyim. Esim yok 4 gun boyunca. O bnim ailemle ben olmadan kac gun durur acaba. Ogluma da vantuz gibi yapistilar cocuk oyundan yoruluyor farketmiyorlar. Neyse sayili gun gecer elbet ama hamilelik hic tahammul birakmamis bende

Senin penguenden önceki resmindeki elbise de çok güzeldi ;) onu da örmek isterdim :p

o sadece hastane odasında değil malesef evdede öyle
nefret ederim minicik bebeğin ellenip öpülmesinden
ama çocuklar anne öpceeaağğğmmmm deyince annesi öpüver bikerecik diyecek
ben asla öptürmem söylerimde öpmeyin diye
arkadaşın 3 yaşındaki kızı durup durup 4 aylık kardeşini öpüyor
bebek doğduğundan beri hastalıktan kurtulamıyor
kız dışardan bütün mikrobu getiriyor anneside öpmesine izin veriyor
ne zaman konuşsak çocuk hasta
bir defa banada öp dedi
saçmalama minicik o bebek öpülürmü dedim
ne var biz öpüyoruz diyor
siz başka ben başka hem bu yüzden düzelemiyor bu çocuk dedim

çocuklarına yapma demeyen anneler yüzünden yeni evlendiğimde hiç kullanmadığım ankastre fırınımın düğmeleri bozuldu. çocuklara eğlence olmuş çevirip duruyorlar. bikaç kere yapmayın bozulur dedim anneleri hiçbişey söylemiyor amanda oğluşum oyunmu bulmuş diyor. çocuk düğmenin bişeyini kırmış çevirirken garanti kapsamı dışında yaptırdık.
geçen gün geldiğinde de su sebilimi yuvarlıyordu salonun ortasında. yapma ıslanacaksın diyorum annesinin umrunda değil. pompasını kırdı velet bu seferde.
Bundan sonra eve gelenlere hasar tespit tutanağı tutacağım
Benimde en sinir olduğum şey ama en yakınlarımız bile öyle. Benim çenem durmuyor hemen laf söylüyorum sonra bana kızıyorlar seni de görücez diye.
Çok mala mülke önem vermem hepsi kırılabilir ama bende dökülene saçılana sinir olurum.

Önceki yattığını mı söylüyorsun. Kız nasıl bakmadılar sana. Bizim hastane mi bakmadı
Yok cnm bu hafta sonu işte. Acilde kadın doğum yokmuş diğerleri için randevu almam lazımmış. Sancım var diyorum kanaman varsa doktor kabul ederse alırız diyo. Kabul etmedide. 18 den sonraya randevu yazayım diyo bana. Ben orda doğursam umrunda değil. Neyseki bi tanıdık vasıtasıyla muayene sırası alabildikte 1 saatcik bekleyip muayeneye girebildik. Apar topar yatış yaptılar sonra.

Bende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.

Yeni doğan bebeğe dokundurmazlar herhalde yaw.

bu arada dün akşam bir arkadaşla görüştüm telefonla
benden 2 hafta geride gebeliği
daha hamileliğinin başında lierac kullanmaya başlamıştı
ben bişey kullanmıyorum dediğimde
aaaa bence kullan tatlım sonra çok çatlarsın hiç hoş olmaz ben en iyi kremi aldım çatlak riski sıfır demişti
dün akşam konuştuk çatlamadık yerim kalmadı dizlerime kadar çatladım ne kullandıysam fayda etmedi dedi :KK70:
bana soruyor sen bişey kullanmamıştın kimbilir ne kadar çatladın diye
inanmazsın ama bende bir tane bile yok dedim
aa nasıl olur çatlamışsındır bence diyor
sanki yalan söylüyorum

nerde doğum yapacaksın dedi söyledim bu seferde moral bozmak için neden küvezi olan bir hastane düşünmüyorsun diyor
doktorumdan memnunum dedim
seni üzmek istemem ama geçen gün o hastanede arkadaşım doğum yaptı bebeğini küveze başka hastaneye gönderdiler ama yolda vefat etti bebeği diyor
kendisi herşeyin en iyisini yapıyormuş gibi hava veriyor
bana bunları anlatma ben bu tarz haberler duymak istemiyorum dedim
bana ne yaşarsın dediyse kendi başına geliyor hala benimle uğraşıyor

ayyy birde böyleleri var sinir oluyorum hep kendileri biliyor. sen ona arkadaş deme bence. benimde öyle bir tanıdıgım var. bir hava bir hava :KK55::KK55:
her görüştüğümüzde senin kız kaç kilo benimki daha fazla. yok benim dr şunu yaptı söyle oldu böyle oldu sinir oluyorum. geçenlerde gördü beni kendisi benim iki katım resmen kıskançlık yüzüne yansıdı :KK45::KK45: hala seninki küçük kalmış dmezmi gıcık oldum

aaaa bence kullan tatlım sonra çok çatlarsın hiç hoş olmaz ben en iyi kremi aldım çatlak riski sıfır demişti
dün akşam konuştuk çatlamadık yerim kalmadı dizlerime kadar çatladım ne kullandıysam fayda etmedi dedi :KK70:
sanki yalan söylüyorum

nerde doğum yapacaksın dedi söyledim bu seferde moral bozmak için neden küvezi olan bir hastane düşünmüyorsun diyor
seni üzmek istemem ama geçen gün o hastanede arkadaşım doğum yaptı bebeğini küveze başka hastaneye gönderdiler ama yolda vefat etti bebeği diyor

o biçim arkadaşmış yaw

Bir de içleri boş falan. Ne yaptılarsa havuçlara.
Ben çocukken köyde kendimiz çıkarıp yemiştik bir kez böyle turuncu değilde sarıya dönüktü renkleri ama o nasıl güzel bir koku ve tat.
Artık ne kokuları var ne tatları ancak limonla falan biraz tatlanıyor.
Ayrıca bizim oralarda pürçüklü adı.

sanki yalan söylüyorum

Iyyy ayni benim kuzenim bana dedi yok siz evlenemezsiniz 3 ay icinde dügünümüzü yaptik o 8 yillik sevgilisyle ayrildi.sen evlenince kendini salarsin bakimsz olursun diyodu yok hamilelikte kesin cok kilo alcaksin diyodu 8 kilo aldim kendi masallah yani güya en yakin arkadasim:KK53:ben her soyledigini olumlu karsiladim bencede oyle olcak falan dedim sonuc ortada

birine tembihle dokundurtmasin. Ay cildiririm ben olsam. Tavuk gibiysek de hakliyiz bence

tabi canped. Basta can i olsun :) bebek beziyse canbebe diger turluyse canped oluyor sanirim. Canbebenin alt acmalarini da tavsiye ederim. Ozellikle pipili bebisi olanlar icin

Tamam o zaman canped doğruymuş ;)

Yok cnm bu hafta sonu işte. Acilde kadın doğum yokmuş diğerleri için randevu almam lazımmış. Sancım var diyorum kanaman varsa doktor kabul ederse alırız diyo. Kabul etmedide. 18 den sonraya randevu yazayım diyo bana. Ben orda doğursam umrunda değil. Neyseki bi tanıdık vasıtasıyla muayene sırası alabildikte 1 saatcik bekleyip muayeneye girebildik. Apar topar yatış yaptılar sonra.
Aaa gerizekalılara bak.
Bende annem için ordayken gece gittim bebek oynamıyor diye. Bomboş kimse yok ama dr bakmadı kanaman varsa bakarız dedi.
Sanırım para politikası ile ilgili. Gece bile gitsen muayene ediyor ücret alıyor. Acil muamelesi yapmasınlar diye.
Ticaret kısmı. Kim insana önem vermiş sanki özel hastane sonunda para yoksa hiç önem vermez.

bu ne iş yaw

o sadece hastane odasında değil malesef evdede öyle
nefret ederim minicik bebeğin ellenip öpülmesinden
ama çocuklar anne öpceeaağğğmmmm deyince annesi öpüver bikerecik diyecek
ben asla öptürmem söylerimde öpmeyin diye
arkadaşın 3 yaşındaki kızı durup durup 4 aylık kardeşini öpüyor
bebek doğduğundan beri hastalıktan kurtulamıyor
kız dışardan bütün mikrobu getiriyor anneside öpmesine izin veriyor
ne zaman konuşsak çocuk hasta
bir defa banada öp dedi
saçmalama minicik o bebek öpülürmü dedim
ne var biz öpüyoruz diyor
siz başka ben başka hem bu yüzden düzelemiyor bu çocuk dedim

çocuklarına yapma demeyen anneler yüzünden yeni evlendiğimde hiç kullanmadığım ankastre fırınımın düğmeleri bozuldu. çocuklara eğlence olmuş çevirip duruyorlar. bikaç kere yapmayın bozulur dedim anneleri hiçbişey söylemiyor amanda oğluşum oyunmu bulmuş diyor. çocuk düğmenin bişeyini kırmış çevirirken garanti kapsamı dışında yaptırdık.
geçen gün geldiğinde de su sebilimi yuvarlıyordu salonun ortasında. yapma ıslanacaksın diyorum annesinin umrunda değil. pompasını kırdı velet bu seferde.
Bundan sonra eve gelenlere hasar tespit tutanağı tutacağım

Hasar tespit tutanağı süpermiş :-)

Ben çocukken köyde kendimiz çıkarıp yemiştik bir kez böyle turuncu değilde sarıya dönüktü renkleri ama o nasıl güzel bir koku ve tat.
Artık ne kokuları var ne tatları ancak limonla falan biraz tatlanıyor.
Ayrıca bizim oralarda pürçüklü adı.

bizim orda da pürçüklü derler

Back
X