2015 Şubat Anneleri

Kundak nasıl bişey? Ben de kundak pattaniye almayı düşünüyorum da.

resmini atarım az sonra
valize koymuştum hava karlı olursa lazım olur diye
allı tüllü bişey
hem kundak hem port bebeymiş

kiz aramiz 5 gun sen nasil bu kaadr doguma yakinsin ben anlamiyorum :))))))
sancim oldu ama gekdi geçti benim hiçç dogurmaya niyetim yok
sendemi bi gariplik var yoksa bendemiii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim doğum tarihim 7 şubat görünüyor canım
artı rahmim aşağıda 6. aydan beri yaşıyorum bu sıkıntıyı
ben garipsem sen bekle valla ne kadar durursa o kadar iyi
ben artık alay ediyorum kendi durumumla
inat edip doğurmayacağım dursun içimde 18 marta kadar

ya hala ınanamıyorum doğum muhabbetlerıne gectıgımıze.
eşimin kuzenı hamıleymıs ıstıyordu olmuyordu. 8 haftalıkmış.
kalp sesını duyduk dedı. mıdesı cok bulanıyormuş.
Aman Allahım nasıl gözümde buyudu o süreç anlatamam.
Gercekten daha neler gelcek basına oy

ya netten o kadar cok alısverıs yaptım kı dondurucudan tut,beyaz eşyaya,kıyafete,cocuk malzemelerine dünyanın seyını aldım..

ama kızımdada aynını yasadım..bebek arabası aldık teshır urunu yollamışlar..ıade edene kadar oyle cok ugrastırdılarkı..ettıkte noldu gerı gelen yıneteshır urunuydu..

sımdı oğlanın sansına 2 dır aynı seyı yıne yasıyoruz..esım gelıp goturucek kargoya..olmadı ıstanbula falan gıdıp bakıcam bebek magazlaarına..öff yaaa..

aldığın firmayı ara söyle lekeli gelmiş diye bana hiç denk gelmedi Allahtan
eşimin çenesinden kurtulamazdım heralde
bende herşeyi netten alanlardanım

Bana şapka modeli lif modeli falan verin lütfen yapıyım biraz daha en azından hafta sonuna kadar.

ay hala örgü deyyooooo lütfen deeyyooooo yapayım deyyooooo :confused::confused:

Bence benim Kadından onda da var :KK66:
iremguzum iremguzum yok kız kv değil o Benm cenazeme gelmez ahaha :)
Yardımcı kadın, baktı sesim çıkmıyor Benm işine karışmıyorum o benimkine karışmaya başladı . Ama bgn mutluydu küpe almış bana bulaşmadı ben de giyindim çıktım . Anladı heralde azcık, ben sizden memnunum dedi sevindim ben de anladı heralde dedm

Bütün gece alevlendim resmen uyuyamadım tam dalıyorum suyum gelmiş diye uyanıp Kalkıp tuvalete gidiyorum hep Islak hissettim kendimi ama bişey yok kabus yaşadım gece eşimde bende bu geceden bu günden korkuyoruz çünkü Perşembe :-) dün akşam konuşurkende söledi yarın doğurmazsan diğer Perşembe doğurcan ona göre diye :-) o yüzden bu günü geçirmeye ant içtik ama göbeğimde resmen Aşağıya düşmüş karnımın üstü boş doğurcak olan varsa benden sıramı alsın cherish cherish sana verdim sıramı :-)
Bacım ben bi doğurup gelim o vakit . Sonra da Kahpe bizanstaki gibi tarlaya gitcem :)))))

Çaktırmadan doğacak bnm sıpa galiba
O hiç belli olmaz cnm bana doktor iki haftadır sabret dedi geçen hafta haftaya belki doğuma gelirsin dedi hatta hazırla artık ihtiyaçlarını tamamla dedi bebek kanala girmiş rahim ağzın kısalmış dedi bı hafta diyorki dalga geçer gibi ooo en az 10 günü var daha gelmeye niyeti yok . Geçen hafta yakın demiştiniz dedim bi kaldı düşündü yok dedi o yüzden şartlanma belli olmuyor sancım falanda vardı hatta

Çaktırmadan doğacak bnm sıpa galiba

bizim komşu gibi bulaşık yıkarken doğurmuştu sende kaş aldırırken doğurmada :KK70:

Manda yoğurdu yedimdi ben, doğırmam bence bgn :) daha var

ya manda yoğurdunun özelliği neymiş
bir arkadaş vardı günü geçtiği halde doğuramamıştı doktoru manda kaymağı mı yedin demiş ona :KK48:

O hiç belli olmaz cnm bana doktor iki haftadır sabret dedi geçen hafta haftaya belki doğuma gelirsin dedi hatta hazırla artık ihtiyaçlarını tamamla dedi bebek kanala girmiş rahim ağzın kısalmış dedi bı hafta diyorki dalga geçer gibi ooo en az 10 günü var daha gelmeye niyeti yok . Geçen hafta yakın demiştiniz dedim bi kaldı düşündü yok dedi o yüzden şartlanma belli olmuyor sancım falanda vardı hatta
Valla cok acaip her an her sey olabilir :) 30 undan sonra bekliyoruz dedi doktor ama ne bilim leke görünce .? Pek de görmemezlikten geldim , ilk olsa Hemen hast koşardım onlar da serum takardı fln almiim bu sefer

bizim komşu gibi bulaşık yıkarken doğurmuştu sende kaş aldırırken doğurmada :KK70:

ya manda yoğurdunun özelliği neymiş
bir arkadaş vardı günü geçtiği halde doğuramamıştı doktoru manda kaymağı mı yedin demiş ona :KK48:
Benm koca almıştı 4 aylık hamileydim bi çanak yedim, sonra duydum ben de, hurafe dedim ama doktor da demiş ole mi :))) . Manda stylll

image.webp Fön çektiren küçük cherish in sonu ne olacak ? Manda yoğurdu mu fön mü bu savası kazanacak...
Üzerindeki siyah Gömlek teni ile bütünleşmiş olabilir mi ?
Tüm bu soruların yanıtı.. Azzz sonra

Kolum da maymuna bağlamış onu da yolsunlar :) yalnız fön çektirdim cok tehlikeli S Sond
sen kuaförde mısın?
herkeste bir hazırlık.
kıla tüye takılmayan ben bile kollarımı aldırdım.kolla ne işim varsa artık.
ağda yapan kadınla dedikodunun dıbıne vurduk. işverenı cekıstırdık beraber .
sigorta yapmıyormuş. bende gaza geldım her türlü kılı aldırdım.

Back
X