2015 Şubat Anneleri

trt-1 de ana ocağı diye bir yarışma var
derz dolgu temizliği yapıyorlar

elma sirkesini derzlere döktüler
üzerine karbonat serptiler asit gibi kabarttı kirleri
üzerine tuz dökülmüş limonu sürdüler oraya
iyice kabardı
diş fırçasıylada fırçaladılar bembeyaz oldu
iyiymis dede kek tarifi gibi kim tutcak aklinda

yengemi 5 cm açıklıkla çatala almış doktoru, doğurtmaya çalışmış
üstelik 3. doğumu , en zoruydu diyor , bağır çağır beni perişan etti diyor
suyu falanda gelmemiş üstelik , kendi patlatmış keseyi falanda öldüm diyor
doktor çok önemli ya , bi kez daha anladım

bana vajinismus tanısı koydu o yüzden bnde cok korkuyordum zaten riske atamadım :KK43:
ahhh ahh..bılsenıznormal doğumu sezo olmamak ıcın şaha kalkarsınızda ..dr larınız cok güzel ıknaedıyor..
kız normaldede bastırıyorlar ya
bi abla anlatıyordu oğlunu doğururken ebe üstüne cıkmış şişmanmışta öldüm o an o ağırlıkta diyordu
sezoda sen hareket etmiyorsun mecbur bastırıyorlar cıksın diye
ne bılım yaa..cok pısbastırdı defalarca kere..alttakı kadın zaten ölü gıbı cansız yatıyo.öff amannn
kendimi düşünmedm bebeğimi düşündüm acaba kendimi kasıp sıkarmıyım diye..acaba pişman olurmuyum ki sezeryan istediğim için :KK43:
bın kere pısman olacaksın..hakkınızda hayırlısı

evet vardı zaten yeni evli sayılırım bi yıl dolmadı bile

yenmeden mi hamile kaldın
bende de vardı bu sorun , yendim 4 ay sonra hamile kaldım
normal istiyorum daha muayene olmadım bazen aklıma geliyor acaba kendimi kasar mıyım diye
ama vaji sonrası normal doğuran da çok kişi var
hakkımızda hayırlısı

ahhh ahh..bılsenıznormal doğumu sezo olmamak ıcın şaha kalkarsınızda ..dr larınız cok güzel ıknaedıyor..

ne bılım yaa..cok pısbastırdı defalarca kere..alttakı kadın zaten ölü gıbı cansız yatıyo.öff amannn
evet hayırlısı

aaa ne aptalca bır hareket..dr ışi çabuklaştırmak ıcın yırtmış parçalamıştır kadını..ıyıde bu bedenın kanununa aykırı..5 cm delıkten 10 cm kafa cıkarmı? canı çıksın o drun

karnının gergin haliyle durduğu gibi duruyormu peki ?
yani karnım hep böyle damarlı çizgili çizgili mi durucak ?
ben karnım belirginleşmeye kilo almaya başladığımdan beri çatlıyorum , hergün biraz daha
sanırım toplamda 19 kilo aldım @pkass
doğumdan sonra o cızgıler zamanla beyazlaşıyor ve spor yapmazsan sarkıyor derı cıvık bısey oluyor..ama hıc gıtmıyor :KK43:

doğum sonrası spor kesinlikle olmalı yani,o tamam da bu çatlaklar moral bozucu
bi zaman burda bi kadın soyma işlemiyle çatlaklarından kurtulmuştu
ama o zaman hiç dikkatimi çekmedi nasıldı bakmadım bile
doğumdan sonra araştırma işine girer ve denerim artık herşeyi

ben 9 cm açıklıkla yalvardım ebeye çatala çıkar sen yap bıseyler ac orayı dedım..1cm dedıgın nedırkı..oyle ısrar ettım kı dayanamadı gel bıbakalım dedı..çıktım çatala bır ıkı genısletmeye calıstı,yavrum canın cok yanar akışına bırakalaım birazdan bitecek zaten dedı,gerı ındıırdı..kı cıdden 10 dk sonra 10 cm olmustı

izleme öyle şeyler insan etkileniyor

aaa ne aptalca bır hareket..dr ışi çabuklaştırmak ıcın yırtmış parçalamıştır kadını..ıyıde bu bedenın kanununa aykırı..5 cm delıkten 10 cm kafa cıkarmı? canı çıksın o drun

zaten doğmamış , sonrada basmış suniyi yine olmamış eli kolu içindeymiş hep
öldüm indim çataldan diyor yengem
yere oturacaktım ağrıdan çömelmiş , yere doğmuş bebek
neler çektim diyor , bi de özel hastane

yenmeden mi hamile kaldın
bende de vardı bu sorun , yendim 4 ay sonra hamile kaldım
normal istiyorum daha muayene olmadım bazen aklıma geliyor acaba kendimi kasar mıyım diye
ama vaji sonrası normal doğuran da çok kişi var
hakkımızda hayırlısı
evet yenmeden hamile kaldım 2 ay sonra..belki hiç bakmasa düşünürdüm ama 4 kez baktı ve kastım kendimi doktor bakamadı bile..amin hayırlısı tabii

zaten doğmamış , sonrada basmış suniyi yine olmamış eli kolu içindeymiş hep
öldüm indim çataldan diyor yengem
yere oturacaktım ağrıdan çömelmiş , yere doğmuş bebek
neler çektim diyor , bi de özel hastane
Allah Allah yaa..ben mardınde kadın basına en az 10 çocuk dusen bır yerde doğum yaptım.ozel hastaneydı ama mılletın yüzünden devlet hastanesı gıbı aşırı kalabalık bır hastaneydı..cok korktum ılgı alaka olmaz bana hor davranırlar dıye..ama o gun bana cok merhamet ettıler oyle cok ıhtıyac duyuyorsun kı buna..tek ıstedıgın sey bu oan.. hamdolsun sancı cekmesı zor olsada(buda tamamen Allahın benım adıma sunduğu bır sekıldı)doğum olayı cok kolay oldu,merhametlıce davranıldı

ben de onu izliyorum.

ümmiye anneye sinir oluyorum sürekli bağırıyo

Yoksa sardırcam sancı geliyo belim ağrıyo akıntı başladı diye. Evde yalnızım canım korkumdan üçbuçuk atıyorum.

bende dün akşam bebek sabunlarını bitirdim şimdi yapacak bişey kalmadı
kitap okuyayım diyorum

iyiymis dede kek tarifi gibi kim tutcak aklinda

sirkeyi dök üzerine karbonat serp foşurdayınca tuzladığın limonla ov diş fırçasıyla fırçala :KK48:

her zamanki hareketlerine gore kiyasla canim. Korkma hic. 42 hafta dolana kadat beklenir. Suni alma bebek strese giriyor. Kendi sancimla dogurdum evet. Vakti gelince dogup gidiyor.

Darısı başıma inşaallah
Müdahalesiz bir şekilde kendi gelsin
Hiç aklıma gelmezdi doğmak istemeyeceği
Şimdi ise ya 28 inde gelmezse stresi var
42 ye kadar beklemez doktorum ondan eminim ama bebek bu kimbilir belki tam 28 ocakta gelir ve annesini üzmez :)

evet yenmeden hamile kaldım 2 ay sonra..belki hiç bakmasa düşünürdüm ama 4 kez baktı ve kastım kendimi doktor bakamadı bile..amin hayırlısı tabii

keşke yenip kalsaydın ama kısmet işte
ne hayırlısıysa o olsun
ne diyek

doğum sonrası spor kesinlikle olmalı yani,o tamam da bu çatlaklar moral bozucu
bi zaman burda bi kadın soyma işlemiyle çatlaklarından kurtulmuştu
ama o zaman hiç dikkatimi çekmedi nasıldı bakmadım bile
doğumdan sonra araştırma işine girer ve denerim artık herşeyi

Ya pkass senin dogumuna cok az kalmış nasıl hissediyorsun kendini bundan 2_3hafta öncesine kadar su an hicbi işaret yokmu ne bilim kendi ev işlerini gorebiliyomusun yemek yapabiliyomusun

kızlar kayınvalidem hacdan hurma getirtmiş yine
az önce getirdi 13 tane var içinde kutunun
yeşil hurmalardan
hergün bi tane yesem bişey olmaz heralde değilmi
birde ben meryem ana otu istemiştim ondan hacca gittiğinde
şimdi nette baktım 36. haftadan itibaren kullanabilirsiniz diyor
daha erken değilmi ot için
otu suya koyunca ot açıldıkça rahimde açılıyormuş sancı başlıyormuş
acaba suyum gelincemi koysam suya

Allah Allah yaa..ben mardınde kadın basına en az 10 çocuk dusen bır yerde doğum yaptım.ozel hastaneydı ama mılletın yüzünden devlet hastanesı gıbı aşırı kalabalık bır hastaneydı..cok korktum ılgı alaka olmaz bana hor davranırlar dıye..ama o gun bana cok merhamet ettıler oyle cok ıhtıyac duyuyorsun kı buna..tek ıstedıgın sey bu oan.. hamdolsun sancı cekmesı zor olsada(buda tamamen Allahın benım adıma sunduğu bır sekıldı)doğum olayı cok kolay oldu,merhametlıce davranıldı

acaba sezeryan dedi kabul etmeyince mi böyle yaptı
şimdi geldi aklıma
bi daha konuşursak sorayım bari

Back
X