2015 Şubat Anneleri

yenmeden mi hamile kaldın
bende de vardı bu sorun , yendim 4 ay sonra hamile kaldım
normal istiyorum daha muayene olmadım bazen aklıma geliyor acaba kendimi kasar mıyım diye
ama vaji sonrası normal doğuran da çok kişi var
hakkımızda hayırlısı
SENIN gıbı rahat bır ınsanda nasıl oldu yav.

her doğumda öle üstüne çıkma olmuyor. eğer güzel ıkınamazsa anne bebek arada sıkışmasın diye durumu hızlandırmak için yapılıyor.
duyduğumuz kötü doğum hikayeleri de var elbette ama bence bunları okumayıp duymamalıyız. çünkü ister istemez etkileniyor insan.
pozitif düşünmek ve bunun doğal bir süreç olduğuna kendimizi hazırlamalıyız.

çok önceden anlatmıştı zaten şimdi ne dinliyorum nede anlattırıyorum
hmile değilken insan hevesli oluyor nedense
kimse kimsenin yaşadıgını yaşayacak değil
başımıza ne gelecek bilmiyoruz
dua edelim hayırlısı olsun

Popom yanlarim heryerim çürük acısı gibi acıyo ya ne yana dönsem yatsam otursam bilemedim biturlu gecmiyo o acı etlerim lime lime dökülüyor sanki.zaten iyice halsizlestim bütün gün öyle yatista pinekleme modunda takılıyorum :(

Epidurali kullanacağımız zaman iki gün önceden iğneyi bırakıcakmışız canım.

normal doğum mu sezeryan mı olacak senin
ben doktora sezeryanı sordum genel yapmıyoruz epidural yapıyoruz dedi
iğneyi doğuma kadar diyor başka biey demiyor bu defa sorayım belli bir gün saati var mı diye
birde şu gecen haberlerde cıkan epidural hadisesinden sonra aklım iyice karıştı korkmaya başladım

Popom yanlarim heryerim çürük acısı gibi acıyo ya ne yana dönsem yatsam otursam bilemedim biturlu gecmiyo o acı etlerim lime lime dökülüyor sanki.zaten iyice halsizlestim bütün gün öyle yatista pinekleme modunda takılıyorum :KK43:

benim genelde gece oluyor yattıgım taraf çürük gibi ağrıyor
ne yaptın doktor bulabildin mi istanbulda

Kiz cocuk hep oylr durcak degil ya illa acilip duzelecek sekli ne bakiyon drlara sen bahane uretme merkezi olmus hepsi
Düzelir dimi :KK1: Düzelsin benim kuzum iki büklüm olmuş :KK61:içim gitti öle görünce bide sakın pozisyonu değiştiriyim diye bişeyler yapma çok tehlikeli dedi

Litchi Litchi bak kundak bu kayınvalidrmin aldığı. mevlütte de bebek bununla taşınıyormuş

çok güzelmiş bu! güle güle kullan canım. kayınvaliden de zevkli kadınmış benimki zaten almaz alsa bile acaip zevksiz :( bir tulum almış kadife aman allahım üstünde aynalı gibi pullar var çok rüküş :KK12::KK57:

benim genelde gece oluyor yattıgım taraf çürük gibi ağrıyor
ne yaptın doktor bulabildin mi istanbulda

Onceden gece oluyodu simdi her dakka boyle :( buldum canim cok didiklmedim ebeye karar vermstim.ilk doktorumun ekibindendi zaten onun yonlndrdgi baska bi dr ile basladik su ana kadar memnunum iyi gidiyor insallah

Düzelir dimi :KK1: Düzelsin benim kuzum iki büklüm olmuş :KK61:içim gitti öle görünce bide sakın pozisyonu değiştiriyim diye bişeyler yapma çok tehlikeli dedi

ya niye duzelmesn hareket etmiyo mu beben neticede o kendine uygun sekli semali alir uzulme sen. Dr da ne cinsmis ayy

ümmiye anneye sinir oluyorum sürekli bağırıyo

bende dün akşam bebek sabunlarını bitirdim şimdi yapacak bişey kalmadı
kitap okuyayım diyorum

sirkeyi dök üzerine karbonat serp foşurdayınca tuzladığın limonla ov diş fırçasıyla fırçala :KK48:

Sen de hamaratsın işte. Bir çırpıda o kadar sabunu nasıl bitirdin. Iyi olmuş aradan çıkarmışsın.

çok güzelmiş bu! güle güle kullan canım. kayınvaliden de zevkli kadınmış benimki zaten almaz alsa bile acaip zevksiz :KK43: bir tulum almış kadife aman allahım üstünde aynalı gibi pullar var çok rüküş :KK12::KK57:

Aman bosver almasinlar daha iyi minnetleri geccegine. benmki aramiyor bile iyi boyle ben memnunum valla

Ben gezmeye kaçarrrr:) hava çok güzel.

ohh tadini cikar gucun varsa gezmek en guzeli cidden bugun hava sahane

çok güzelmiş bu! güle güle kullan canım. kayınvaliden de zevkli kadınmış benimki zaten almaz alsa bile acaip zevksiz :KK43: bir tulum almış kadife aman allahım üstünde aynalı gibi pullar var çok rüküş :KK12::KK57:

teşekkür ederim canım :)

Sen de hamaratsın işte. Bir çırpıda o kadar sabunu nasıl bitirdin. Iyi olmuş aradan çıkarmışsın.

sabunların yapıştırması bitti nazar boncuklu çengelli iğne alacağım birde etiketi kaldı ama etiket en son iş artık tarih yokken etiket hazırlamayacağım

ya bacılarbende
kasığımın en altı bu vajinamın üstünde
sanki o kısmı çekiştiriyolarmış gibi bi his var
bu da nerden çıktı

Evet canım ablam candan öte ben biraz pimpirikliyim huyum kurusun kim olursa olsun rahatsızlık vermeyi istemem alışverişi zaten arabanın arkasını doldurup gidicem yoksa içim rahat etmez ablamda bana bisürü fırça çekecek onuda biliyorum ama olsun :) hafta sonu açıköğretim sınavları var eşimin bşz onu bile unuttuk onlara girip ancak öyle çıkarız inşallah yola buralarda kar kış kıyamet bakalım allah yardımcımız olsun :KK43:
gitme imkanin yoksa oturup dua etmekden baska çare yok o zaman canim,gelmez insalalh bekler senin oraya avrmani
ama buyuk bi risk aliyorsun tabi,10 saaat yol az deil : (

Onceden gece oluyodu simdi her dakka boyle :KK43: buldum canim cok didiklmedim ebeye karar vermstim.ilk doktorumun ekibindendi zaten onun yonlndrdgi baska bi dr ile basladik su ana kadar memnunum iyi gidiyor insallah

ya niye duzelmesn hareket etmiyo mu beben neticede o kendine uygun sekli semali alir uzulme sen. Dr da ne cinsmis ayy
Yoo çok şükür hareket ediyo kalp atışlarıda iyi nts yede bağladı oda iyi çıktı ama ben anladım kaç gündür o dangul dungul hareket eden bebe şimdi tuhaf haeket ediyo dedim kendi kendime kesin pozisyonu değişdi dr öle ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum kafa el kol birbirine sarılmış ters D gibi duruyo diyince korktum işde

Back
X