2015 Şubat Anneleri

Ben bugun doktorun tartisinda 2 kilo vermis ciktim gecen hafta 94 dum bu hafta 92 ciktim ayni tartida tartiliyorum hep doktor nasil yaptin diyo bilmiyorumki dedim:)

Bubarada sezo sonrasi bende kendime gelip odaya ciktigimda 30 kisi bebegin basindaydi beni yataga yatirdilar hemsire odayu bosaltin bukadr kalabalik bebek ve anne icin iyi degil demisti:) bide millet cocuk cikinca hepsi onun basina gitmis arkadasimda ameliyat kapisinda biri olsun kiz cikinca uzukur kimseyi goremezse demis kimse seni dusunmuyo herkez bebek pesinde
ciglik atarim kovalarim o klabaligi. benden ayri cikarmasin kimse bebegimi yaa

Ben mevludu burda yapma konusunda kararszm uzun kalmak istemiyorum dogumdan sonra kafam atti bikere biseylere ya hevesim kactı. Fakat kendi basima evimde de basedebilir miyim bilmiyorum iki cocuk sıfır yardımcı ile :( öğrencilerim de ziyarete gelcez illa diyolar oyy oyy misafre alisik olmyan bir tip için düşündürücü bi yoğunluk var önümde.Simdilik hicbir hazrlik yapmiyorum iyi mi kotu mu edediyorum bilmiyorum açıkçası

hanimlar benim yine midem bulaniyor
son ayda ilk aya mi donucem ,nedirr
basimda agriyor : ((((

Bir ara ustte dönüp duran bi çikolata reklami vardi hacı bilmem ne diye bi markanin indirimli isim etiketli çikolatalari. Ondan sipars veren oldu mu. Erken mi olur soylesek hastane icin dusunmustum onu ama bayatlamaz mi ki

siz hala çıtırsınız bacılar.
ben dun ağda yapılırken ılk kez aynada bacaklarımı gordum. Aman Allahım keşke gormeseydım. bızım evde boy aynası yok. tepeden aşağıda cok bellı olmuyor. zaten resım asla cekılmıyorum.
aMA aksamkı bacak kalınlığım ve sabahkı arasında dünya fark var. sanırım şişlikte cok bende. kendımı kandırıyorum işte.
Niye kandırıyor olasın ki, sabahtan akşama nasıl fark ediyor bnm de ayaklar bacaklar sorma

ben normal yaptım ama..bebegı hemen esımın ve annemın yanına gatırmısler..ben doğumhaneden çıktım yanımda bır Allahın kulu yok..geze geze geldım odaya esım benı ayakta bıbasına gorunce:KK57:aha tam böyle bakakalmıştı :)

yok netten almıcam,cok usandırdılar..parayla rezılolduk..hafta sonu bebek mağazalarına bakıcaz ınsaallah bulurum ıstedıgımı :KK51:

ben sılıkonlu sutyen kullanmıştım emzırırken :KK53: senınkılerde kucuk ya olabılırbence..hem memıslerım 90 bedene kadar çıkmasına rağmen hıc sarkmadı :KK66:sımdı de su tamamı mıkro olan sporcu atletımıdır nedır ondan aldım 2 tane..rahat baya takıyorum..
ben 39+6 da dogurmustum..dogmuyo dogmuyo dıye yapmadığım kalmamıştı..ama cok net hatırlıyorum aksamları cokbol nar yedım..nar doğumu başlatıyor bılıyorsun :KK66: bıde kendını yor..cok yol yuru mesela..sandalyenın sırtından tut yere çömel kalk sureklı yap bunu..bagdas kurarak otur yere..
Benimde esim dahil hepsi bebegin yaninankosmus beni merak eden yok tabi sonradan arkadasim ole diyince esim annem. Gelmis kapiya

ben normal yaptım ama..bebegı hemen esımın ve annemın yanına gatırmısler..ben doğumhaneden çıktım yanımda bır Allahın kulu yok..geze geze geldım odaya esım benı ayakta bıbasına gorunce:KK57:aha tam böyle bakakalmıştı :)

yok netten almıcam,cok usandırdılar..parayla rezılolduk..hafta sonu bebek mağazalarına bakıcaz ınsaallah bulurum ıstedıgımı :KK51:

ben sılıkonlu sutyen kullanmıştım emzırırken :KK53: senınkılerde kucuk ya olabılırbence..hem memıslerım 90 bedene kadar çıkmasına rağmen hıc sarkmadı :KK66:sımdı de su tamamı mıkro olan sporcu atletımıdır nedır ondan aldım 2 tane..rahat baya takıyorum..
ben 39+6 da dogurmustum..dogmuyo dogmuyo dıye yapmadığım kalmamıştı..ama cok net hatırlıyorum aksamları cokbol nar yedım..nar doğumu başlatıyor bılıyorsun :KK66: bıde kendını yor..cok yol yuru mesela..sandalyenın sırtından tut yere çömel kalk sureklı yap bunu..bagdas kurarak otur yere..

27 ocak bizim düğün tarihimiz
yani bende 39+6 da doğurursam ne kadar anlamlı olur var ya :)
nar iyi güzelde ayıklaması yüzünden yemekten nefret ediyorum :D :D
dün çok yürüdüm , evelsi günde iyi bi temizlik yapmıştım aslında
bugünde rutin günlük işler var onları yapıyorum
9 ay boyunca yapmadıklarımı yapmaya başladım , bakalım ne kadar işe yarıcak :)

ya bu karınlar ne allah aşkına
tamam maşallah size,güzel görünüyorda
niye benimki altı üstü 3200 olmasına rağmen 100metre ilerde ?
sizin karnınız da çatlamamıştır benim kadar haliyle
benimki korku filmi gibi gözüküyor
dün bi geceliğimi giydim oldumu pijama üsstü gibi
bütün herşey meydanda
ben 12inci haftadan beri eski kıyafetlerimi neden giyemediğimi şimdi anlamaya başladım
kıskanıyorum siz böyle güzel derli toplu hoş karınlar attıkça :KK47::KK47:
20150121_203103.webp

15 kilo aldım,bebeğim 3 kiloydu pazartesi günü ve pörtlemiş bi karnım var sadece,bacaklarım titriyo 2 dk ayakta dursam,taşımak çok zor bacaklar ince olunca.. Çatlamadım hiçbi şey kullanmamama rağmen,korkuyorum karnıma aynada bakınca :))

Bu arada biz geldik doktordan kızım 2,670 gr olmuş ama pozisyonu tuhaf :KK61: dr ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum dedi ters D harfi olmuş dedi elleriyle kafasını tutmuş sırtını sağ kaburgama dayamış bu pozisyonla doğum çok zor dedi korkuyorummm:KK17::cry:
ee sen zaten sezeryan olmayacan mı..pozısyonunun ne onemı varmıskı..hem o daha 40 kez sekıl degısır ;)

Eki Görüntüle 1384594
15 kilo aldım,bebeğim 3 kiloydu pazartesi günü ve pörtlemiş bi karnım var sadece,bacaklarım titriyo 2 dk ayakta dursam,taşımak çok zor bacaklar ince olunca.. Çatlamadım hiçbi şey kullanmamama rağmen,korkuyorum karnıma aynada bakınca :))
itiraf ediyorum bu haftada gordugum en buyuk gobek:KK57:
oturma pozisyonundanmi boyle çikdi benim gozler $a$i oldu kiz bakarken maa$allahhhh :)
merak ettim simdi benimki nasil duruyor acaba

ciglik atarim kovalarim o klabaligi. benden ayri cikarmasin kimse bebegimi yaa
Senin normal aslinda kinus bebegin kucaginda cik benim sezo olunca odaya goturmusler bide gorumce eltinteyze dayi kimi arasan gelmisti hemsire ole diyince icimin yaglari erimisti ama okdr kisi bebegin basinda tabi odayi bisaltin havasiz kaldiginicin oda iyibdegil diyip disari cikarmisti hepsini doguma girmeden tembihlim ben bu hemsireyide yine aynisini yaosin:))

Eki Görüntüle 1384594
offfff senı görünce pkasss pkasss ı goruyorum sandım..ne sıvrı sızın göbekler ole yaa..hıcboyle göbek gormemıstım:KK53:

normal doğum mu sezeryan mı olacak senin
ben doktora sezeryanı sordum genel yapmıyoruz epidural yapıyoruz dedi
iğneyi doğuma kadar diyor başka biey demiyor bu defa sorayım belli bir gün saati var mı diye
birde şu gecen haberlerde cıkan epidural hadisesinden sonra aklım iyice karıştı korkmaya başladım

Bebişin pozisyonuna bağlı canım. Şimdilik sezeryan gibi gözüküyor. Epiduralli normal doğum bence en iyisi.

Bir ara ustte dönüp duran bi çikolata reklami vardi hacı bilmem ne diye bi markanin indirimli isim etiketli çikolatalari. Ondan sipars veren oldu mu. Erken mi olur soylesek hastane icin dusunmustum onu ama bayatlamaz mi ki
Hacı Şerif çikolatalarından ben aldım canım büyük boy cam kavanoz olanından,2 günde elime ulaştı,54 tl.. Tadına da baktım çok güzel,isim de yazdırdım.. Kavanozu da çok güzel bu arada :)) Balkona koydum serin serin,bişey olmaz çikolataya o kadar zamanda,tavsiye ederim almanı..

Back
X