2015 Şubat Anneleri

Delirecem kizlar, kucaktan asagiya inmiyor, surekli memede sonra da her yer kusmuk, surekli viz viz aglama, dunden beri ne yemek yiyebildim ne su icebildim dogru duzgun, tuvalete gitmeyi bile unuttum, bel fitigim iyice costu indir kaldir egil kalk, sezeryan yerim cok agriyor. Napacam bununla? Fön, makina hic bisi kar etmiyor kucagina al gezdir sadece, travy bilmem kim rutin vs hak getire
Benim kizda arada yapiyo oyle bugun sabah oyleydi gecen hafta bi gun oyleydi haftada bi kesin oluyo her gun oyle degilse bence sikinti yok her gun ayniysa bi sikintisi olabilir.

Aa bizim burdalar yani. Su an burayi sis basti tum ucaklar iptal. Korkma ama yarina bi sey kalmaz :) sıkılır zaten dert etme.

Benim kv burda. Gecen misafiri geldi diye bi gun gelemedi gecenin bi saati ogluna dioki cok ozledim burnumda tutuyo gelsem mi kacip. Misafiri birakip gelmeyi dusunuo dusun artik :) 65inde ilk torunu gorunce boyle oluyo demek. Benim onla aram iyidir ama bi sorunum yok allah razi olsun uc senedir haber vermeden gelmez hatta ben cagirmadan. Hic biseyime karismaz cok anlayislidir. Ama torun hassas noktasi cok. Beni de korkutan o. insan kiskaniyo yavrusunu herkesten. Birinin sahiplenmesine dayanmiyo.

sen de mi trabzondasin ben de trabzonluyum akrabayiz eşimle.

eşim konusunda kıskançlığımız var bizim. Bir de her şeye karışmaya çalışması.Bizim ikinci torunu 3. De yolda :)

Evimin düzeni kalmadı mutfak almış başını gitmiş her yer her yerde yarın mevlüt yapacağız bir de annem geldi bu sabah onunla topluyoruz evi.

5 nisanda yds var, bitirmem gereken tezin var, kpss var ders çalışmaya başlamam lazım kendimi iyi hissediyorum artık ama bir salonda çalışabilirim orada da sabah akşam tv izliyor kadın.

Bir de çocuğa bakmama karışıyor çocuk bu ağlayacak da, gülecek de öyle büyüyecek. Ama yok bakmıyor oluyorum dün akşam eşimi tersler gibi laf çaktırdım anlarsa tabii.

Merhaba kızlar gezerken sizin topik takıldı gözüme bende aralık annesiyim bebek bir göğsü emerken diğeri akıyorsa parmağınozla ucunu kapatın işe yarıyor birdw süt artırmak için boza için benim çok işime yaradı 

sen de mi trabzondasin ben de trabzonluyum akrabayiz eşimle.

eşim konusunda kıskançlığımız var bizim. Bir de her şeye karışmaya çalışması.Bizim ikinci torunu 3. De yolda :)

Evimin düzeni kalmadı mutfak almış başını gitmiş her yer her yerde yarın mevlüt yapacağız bir de annem geldi bu sabah onunla topluyoruz evi.

5 nisanda yds var, bitirmem gereken tezin var, kpss var ders çalışmaya başlamam lazım kendimi iyi hissediyorum artık ama bir salonda çalışabilirim orada da sabah akşam tv izliyor kadın.

Bir de çocuğa bakmama karışıyor çocuk bu ağlayacak da, gülecek de öyle büyüyecek. Ama yok bakmıyor oluyorum dün akşam eşimi tersler gibi laf çaktırdım anlarsa tabii.
Ben evlenip buraya yerlestim. Istanbulda dogup buyudum normalde. Aslen de rizeliyim ama. Benim hikaye karisik biraz :) kocam trabzonlu ama daha cok isi nedeniyle burdayiz. Senle de hemseriyiz sonucta ama :)

Senin kv biraz zor bi tipmis anlasilan. Ama ucuncu torun yoldaysa uzulme seni rahat birakir o gelince :)) kendi evinde duzenin bozulmasi gercekten insani rahatsiz ediyo. dunya iyisi olsa da evde biri var sonucta. Hele seninki her seye karisiyo sinir olmamak zor. Ama ayni sehirde olmadiginiz icin sansli say kendini ve azcik daha sabret bence :)

Ben evlenip buraya yerlestim. Istanbulda dogup buyudum normalde. Aslen de rizeliyim ama. Benim hikaye karisik biraz :) kocam trabzonlu ama daha cok isi nedeniyle burdayiz. Senle de hemseriyiz sonucta ama :)

Senin kv biraz zor bi tipmis anlasilan. Ama ucuncu torun yoldaysa uzulme seni rahat birakir o gelince :)) kendi evinde duzenin bozulmasi gercekten insani rahatsiz ediyo. dunya iyisi olsa da evde biri var sonucta. Hele seninki her seye karisiyo sinir olmamak zor. Ama ayni sehirde olmadiginiz icin sansli say kendini ve azcik daha sabret bence :)

12 gün oldu eşime gelen en fazla 10 gün kalabilir demiştim :KK51:
dayanmaya çalışıyorum :)

Delirecem kizlar, kucaktan asagiya inmiyor, surekli memede sonra da her yer kusmuk, surekli viz viz aglama, dunden beri ne yemek yiyebildim ne su icebildim dogru duzgun, tuvalete gitmeyi bile unuttum, bel fitigim iyice costu indir kaldir egil kalk, sezeryan yerim cok agriyor. Napacam bununla? Fön, makina hic bisi kar etmiyor kucagina al gezdir sadece, travy bilmem kim rutin vs hak getire
Bi sıkıntısı var demekki ben ameliyat oldum bel fıtıgından galiba bende tasimaktan yine olcam:)

Ya merak ettim sizin bu çeşmelerin suyunun sıcaklığı ayarlanmış mı akıyor. Bizimki bir sıcak bir soğuk
bizim de bir sicak bir soguk sicak akarken yikayiveriyorum popoyu ne kadar poposu var. Ama banyo icin okovaya dolduruyorum mecbur

burçlarla aran iyi sanrım
ben terazi eşim aslan kızım balıktan bir önceki burç
bize de bir el atıversene :)
Bir ara hobi olarak bakıyordum canım. Aslan hükmetmeyi sever terazi de her durum için dengeli kararlar verir uyumlusunuz bence. Terazi burcu çoğu kişiyle anlaşır zaten. Hava burçları diğer burçlarla iyi anlaşır hava burçları da terazi ikizler ve kova. İkra da kova.

bizim de bir sicak bir soguk sicak akarken yikayiveriyorum popoyu ne kadar poposu var. Ama banyo icin okovaya dolduruyorum mecbur
Bugün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.

Bir ara hobi olarak bakıyordum canım. Aslan hükmetmeyi sever terazi de her durum için dengeli kararlar verir uyumlusunuz bence. Terazi burcu çoğu kişiyle anlaşır zaten. Hava burçları diğer burçlarla iyi anlaşır hava burçları da terazi ikizler ve kova. İkra da kova.
Guzel yorumluyorsun ben de cok merakliydim bir ara ama unuttum simdi.
Ben yay esim yengec sitelerde sakin evlenmeyin hic anlasamazsiniz yaziyordu ben de biraktim burc isini
Anne yay baba yengec. Oglum basak kizim da kova. Cok uyumsuz bir ailr sanirim burclar acisindan

Bugün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.
Zeytinyagi kizardiktan sonra ise yaramiyor. Poposunu islakken kapatma bezini. Sildikten sonra nem kaliyor ya o iyi olmuyor. Bepanten fln sur kizarmissa
Bebeklerin sabri az olur giydirirkrn popo kapaninca agliyir beninki de. Arada okadar aglasin bisey olmaz

[QUOTE="Litchi, post: 39965402, member: 52banyodafün küvete havlu ve köpüğünü koydum bebişin. İçine de su koydum suyun sıcaklığınıtermometreyle ayarladım bebişi içine koydum hiç ağlamadan yıkadım çok şükür. Ama sonrasında ağladı bu sefer. Acaba üşüttüm mü ki? Bir de poposu yine kırmızı olmuş yıkanmasına rağmen uyuyamıyor. Zeytinyağı sürdüm bu sefer. Ne yapıcam bilemiyorum.[/QUOTE]
Benimki altini alirken bile agliyor
canim.banyoda da agliyor.bodyi giyince susuyor.bi yeri acidi diye aglamiyolar ama cokda hoslanmiyolar iste gyinme soyunma isinden.

Back
X