Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk zamanlar öyle oluyor sonra kusmaları duruyor.
Hahah bızım hıt parçamız da oMolfix reklam şarkısını evde yüksek sesle söyleyen bir tek ben miyim?Tay tay nasıl da yürüyor..Mo Mo Mo Molfixle..Uykusuzluktan sanırım beynim çocukluğuma döndü.
buldum canim saolsuyu sevmiştir belki. Benimki de kıvrıla kıvrıla yıkanıyor çıkarıp sarınca ağlıyor.
ısıtıcıyı açıyorum ben yıkarken üşümüyordur o halde ağlıyor.
Havlunun içine ayrıca ince bir tülbent gibi bir şey seriyorum ilk suyunu ona alip normal havlusuyla bırakıyorum.
Google play store, canım. gri evrak çantası gibi simgesi üzerinde de rengarenk üçgen var.
Benimki de çıkarıyor bazen takmıyorum pek. hırıltı gibi oluyor bazen
vahide valla ise yaardi kizz :)Yarim cay bardağın içine az birşey karbonat koy karıştır.emme öncesi ve sonrası parmağına sur ucuna.tadından hoşlanmasa bittikten sonra sur kurut.yara olmasına engel oluyor.lansinohda düzenli sürmek gerekio.bi sürüp bi bırakırsan pek ise yaramiyo
Evet apse olunca ateş ve grip gibi belirtiler oluo.
nasilsiniz canim@mattika bu arada yanlış falan anlmadm canm bnm her yazdığıniz ayri bi kiymetli benm icin. Teşekkür ediyorum iyi temennilern destegn icin iinşallah asicaz kuzumla bunu
Harika yapmışlar ama değil mi tam dile dolanmalık :) Biz de görelim inşallah tay tay yürümelerini boğum boğum bacaklarıyla.Hahah bızım hıt parçamız da o
Yalniz degilsin merak etme bende cocuk gibi isim varsa birakip o reklami izliyoru. Kizlar bana guluyor anne sende cocuk gibisin diyeMolfix reklam şarkısını evde yüksek sesle söyleyen bir tek ben miyim?Tay tay nasıl da yürüyor..Mo Mo Mo Molfixle..Uykuuzluktan sanırım beynim çocukluğuma döndü.
BiImkiler akraba mi acaba:)beninde annm yanimda ohhhh misss.gidince gorcem gunumuBenim annem de bizde :) yarın mevlütü var kızımın.
Annem geldi de ev eve benzedi tekrardan. Neyse...
Bir hafta daha sabret ne diyim, dedi. Ben bilmem yeter bunaldım, kendi evimde misafir gibiyim odada hapis hayatı yaşıyorum dedim.
İyice umursamazlığa vurdum. Bi koltuğa kızımı yatirdim birine ben uzandim salonda.kv nin izlediği kanalı da değiştim keyfime göre bir kanal açtım. Kimsenin suratına bakmıyorum şimdi tribin alasını atıyorum herkese.
az önce kızı emzirirken eşim de yanımdaydı pıtır pıtır döküldü yaşlar gözümden sadece suratıma baktı ya yalnız olsak böyle mi olurdu.
Tartışma sebebimiz de ben kardeşine iyi bir markanın pasta takımını almistim 6 pasta tabagi bir de kek fanusu olan. Kv dün 10 liraya benzer bir şey almış bana anlata anlata bitiremiyor sabahtan beri. Ben de eşimle annesi çıkınca sinirlendim açtım yıkadım kardeşine aldıgim takimi. Kutusunu da kapinin onune koydum onu gÖrmüş, bun soru sordu neden açmışım diye. Ben aldım ben kullanacağım, dedim.
Öpücük yollamasinlarbuldum canim saol
yuklerken, butun bilgilerime ulasacaklarini soyluyolar, o ne demek?
resimlerime, kisilere , benim bilgilerime vs ulasip napacaklarki
buldum canim saol
yuklerken, butun bilgilerime ulasacaklarini soyluyolar, o ne demek?
resimlerime, kisilere , benim bilgilerime vs ulasip napacaklarki
Cok umut baglama derim her cesit mevcut malesef.avent alir gibi oldu ama malesefffBu emzik cesitleri neler ola ki? Bi avent var bende bi de markasini bilmedigim daha degisik bi emzik kv almisti. Bu bakkal emzigi dediginiz nasil oluyo? Hepsinden alayim diyorum mecbur alisacak bu kiz emzige baska care yok. Yoksa yandim ben.
Guya gunde 4 lt sıvı tuketmeliymis emzirenlrr, 4 bardak suyu zor iciyorum bu kizlsincir dediniz onuda yedim, bugun mide fesati geçirmezsem iyidir :)
yalniz suyun sut e faydasi olsugu acaba kesin bilgimi?
bence hepsi idarara gidiyor gibide :)))
peki silince hersey ortaadan kalkar miUygulamaların kıllıkları işte ama katlanıyoruz Kullanmak için.
kiz ben 4 bardagi az once bi seefrde içtim :))))Guya gunde 4 lt sıvı tuketmeliymis emzirenlrr, 4 bardak suyu zor iciyorum bu kizlsne zaman duzene binecek
kime benim kisileremi :)Öpücük yollamasinlar![]()
Allam ıns ıns :)Harika yapmışlar ama değil mi tam dile dolanmalık :) Biz de görelim inşallah tay tay yürümelerini boğum boğum bacaklarıyla.