2015 Şubat Anneleri

Olabilir mi ki :KK66:
annem yarın akşam gidecek benim, çalışıyor çünkü.
yarın hocalara hediye havlu alalım dedim çıktığında almış ama bildiğin 2 liralık havlu ya ben utanırım veremem onları hediye paketi yaptırmış hepsini açtım birini beğenmedim ben bunları çok basit dedim. Ben bu kadar aldım, dedi çok bilmiş. Ki bildiğimden huyunu gitmeden uyarmıştım.
Uff gitse de evimin huzuru geri gelse :KK43:

Bazen çok mu bencil düşünüyorum diye tartıyorum kendimi ama sonra bakıyorum yok ya bu kadın her seferinde huzurumu kaçırıyor.

düğünden önce de evi yerleştirdiğimizde memlekete dönerken eşime sen bununla mutlu olamayacaksın yol yakınken dön demişti. ama hep iyi düşünmeye çalışmıştım ben yine de Artık gözüm açıldı.
Havluyu alan annen mi kv mi ?
 
Karda çıplak ayak yürümek,kafamı kara gömmek istiyorum.
Bu nasıl ter arkadaş,
kafa yanıyo, ayaklar donuyor
Bünyemde su kalmadı
 
Evet canım bilgisayar firmamiz var. Ama düzen benim duzenim değil o yüzden öyle dedim. Çocukların orada durması için pek uygun ortam değil tamir de yaptığımız için her tarafta bilgisayar parçaları açık kasalar filan var Allah korusun ellerini parmaklarını filan sokarlar içine.o yüzden dedim sana senin ortamın müsait diye.
Ooo ne güzel iş tam benlik. El emeği,tamir bakım.
 
Valla kıZ kadın programlarına davet edecekler yorumcu diye. Bizde balık ve koç muhteşem ikili. Hazır konuya girmişken yazayazayımm dedim
Litch ve seni yorumcu olarak biriniz cinsiyet biriniz burc yprumu diye alirlar vallahi:)
 
Allahım ya sinirden ağlıcam şimdi 8 veya 9 defa uuttum tekrar uyanıyor kesin var bişey yoksa niye uyumasın öğlen onikiden beri ayakta sadece bir saat uyumuştur uyumaıştır o saatten beri
 
Back
X