- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
yok hayat daha acemi onun tek kesin :)Ecicansunun 3 oğlu yok muydu? Yada hayatin mi acaba.. İyice karıştırdık kiz. Nickinde 1 kral 3 prens yazan kim. Birinin 3 oğlu var
ecicansunun kizi yokmuydu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hayat daha acemi onun tek kesin :)Ecicansunun 3 oğlu yok muydu? Yada hayatin mi acaba.. İyice karıştırdık kiz. Nickinde 1 kral 3 prens yazan kim. Birinin 3 oğlu var
Hashandeydi sanirim erkek bebekti onunki ilk bebek ve erkektiyanlis hatirlamadiysamevet vahidenin 3 çocugu var canim
hande yi bilemedim tam nicki ne
a evet olabilirHashandeydi sanirim erkek bebekti onunki ilk bebek ve erkektiyanlis hatirlamadiysam
Takip ediyordumda yazamiyordim canim bir iki yazmisligim vardi gecmislerdeHayat1977 ve ecicansu vardı ama tam emin değilim? E bi de İste Vahide sen ben.bi de ankaram.aramıza yeni katıldı sanirim
bende her gittigimde soruyordum kesin mi diyee :)
en sonunda bu saatden sonra ameliyat olmasi lazim dedi dr kiza donmesi için :)))
oy anasi kurban olsun pipisini yesinnn![]()
Takip ediyordumda yazamiyordim canim bir iki yazmisligim vardi gecmislerde
Saol canim hosbuldum benimkiler buyuk 12 bucuk ortanca 6 biride iste 34 gunlukHoşgeldin canım aramıza sık sık yaz e misenin çocukların kaç yaslarindalar?
Havluyu alan annen mi kv mi ?Olabilir mi ki
annem yarın akşam gidecek benim, çalışıyor çünkü.
yarın hocalara hediye havlu alalım dedim çıktığında almış ama bildiğin 2 liralık havlu ya ben utanırım veremem onları hediye paketi yaptırmış hepsini açtım birini beğenmedim ben bunları çok basit dedim. Ben bu kadar aldım, dedi çok bilmiş. Ki bildiğimden huyunu gitmeden uyarmıştım.
Uff gitse de evimin huzuru geri gelse
Bazen çok mu bencil düşünüyorum diye tartıyorum kendimi ama sonra bakıyorum yok ya bu kadın her seferinde huzurumu kaçırıyor.
düğünden önce de evi yerleştirdiğimizde memlekete dönerken eşime sen bununla mutlu olamayacaksın yol yakınken dön demişti. ama hep iyi düşünmeye çalışmıştım ben yine de Artık gözüm açıldı.
Evet canım korur :)Kesinlikle hep öyle diyorum Rabbim korur bebeğimi.
Saol canim hosbuldum benimkiler buyuk 12 bucuk ortanca 6 biride iste 34 gunluk
Havluyu alan annen mi kv mi ?
1 liracı ne laa?BiImkiler akraba mi acaba:)beninde annm yanimda ohhhh misss.gidince gorcem gunumubenimkide 1liracidan aldigi cay olcegini anlata anlata bitiremiyo.komik bunlar yaaa
Ooo ne güzel iş tam benlik. El emeği,tamir bakım.Evet canım bilgisayar firmamiz var. Ama düzen benim duzenim değil o yüzden öyle dedim. Çocukların orada durması için pek uygun ortam değil tamir de yaptığımız için her tarafta bilgisayar parçaları açık kasalar filan var Allah korusun ellerini parmaklarını filan sokarlar içine.o yüzden dedim sana senin ortamın müsait diye.
O hala devam ediyorhıçkırık peki
Litch ve seni yorumcu olarak biriniz cinsiyet biriniz burc yprumu diye alirlar vallahi:)Valla kıZ kadın programlarına davet edecekler yorumcu diye. Bizde balık ve koç muhteşem ikili. Hazır konuya girmişken yazayazayımm dedim
Cevap geldimi bilmiyorum ama uygulamalar bolumunde play store yada google play store yazmasi lazim.canim menusune gircen yani ordadirsu instagramin indirildigi goggle seyini bulamadim ya telefonda neresinde acaba![]()