2015 Şubat Anneleri

puffff fırsat bulup buraya girenlere manyak derecede özeniyorum. yapışık ikiz gibiyiz ege beyle tuvalete bile gidemiyorum :D burada hava çok güzel güneş var ama henüz dışarıya tek başıma çıkıcak cesareti bulamıyorum henüz :D kangurumuz var ama sevmedi onu bebek arabası alıp anca öyle gezicez. kırk uçurma bahanesiyle geçen hafta avmnin altını üstüne getirdik ama annem yanımdaydı başka türlü kucakta taşımak aşırı zorluyor :)

ben yurusem bacaklarim agrirmiki
hamillelikden idmanliyim ama 15 gundur evden arabaya yuruyiorum sadece, arbayida en yakin yere park diyorum, fazla adim atarsam zarar edicem sanki:KK53:
Ben daha disari cikmadim 38.gun gerci tembelim ben bir yil beklesem yine cikmam, uyuzum ya

Ben 63 kiloyla hamile kaldim 78 le dogurdum su an 68 kiloyum. Boyum 1.70

10 kilosu dogumda gitti de 5 kilo fazlam var o da yapisip kalcak gibi geliyo of. Annem habire tikiyo agzima kompostolari. Allahtan seker koydurmuyorum ve sekerli bisey yemiyorum. Azimliyim ama bi iyileseyim 60a inicem hatta.
Ayniyiz ama ben doğumdan beri buskuvi cikolata yiyorum

puffff fırsat bulup buraya girenlere manyak derecede özeniyorum. yapışık ikiz gibiyiz ege beyle tuvalete bile gidemiyorum :KK70: burada hava çok güzel güneş var ama henüz dışarıya tek başıma çıkıcak cesareti bulamıyorum henüz :KK70: kangurumuz var ama sevmedi onu bebek arabası alıp anca öyle gezicez. kırk uçurma bahanesiyle geçen hafta avmnin altını üstüne getirdik ama annem yanımdaydı başka türlü kucakta taşımak aşırı zorluyor :)

Kangruyu sevmediği nasıl Anlaşılıyor? Ben de alayım da Yürüyüşe çıkayım diyordum.

Ben de Dr harici çıkmadım ya. O yüzden depresyon oldu sanırım
az sonra gidip kizima mayo alicam magazadan,yarin yuzme dersi basliyor, savsakladdim son dakkaya kaldi is insallah bulabilirim valla çira gibi yanarim yarina kadar mayo bulamazsam
dogurdugum çcoukdan korkuyorum iyimi cadiii kizim benim :)
annesi kiyamaz ona bulmam lazim bisey

bende karatayla vermistim canim iki dogumdan kalan gobek gitmisti kilolarda tabi :)
yine onu yapicam ise yarayacagina eminim
benim uç ama ikisi okulda olunca kaliyor tek :)))
onuda arbasina atar yuururum uyusun dursun isine :)
hulk olsam ikisini de kucaklasam kossam nasil olur ki. Senin digerleri okulda o yonden iyi. Benim digeri canavar

ben bi rezene bulup alicam nerden bulacaksam
bugun goguslerim bos gibi sanki gram sut yokkk : ((

hulk olsam ikisini de kucaklasam kossam nasil olur ki. Senin digerleri okulda o yonden iyi. Benim digeri canavar
olmaz :)
birini kangiruya koy otekini pusete koy
buyugu krese verebilirsin
ikinci el bi ikiz puset bulabilirsin
aklima gelenler bunlar
olmadi ne kotu ihtimal evde leslie bacimla çalis :)

olmaz :)
birini kangiruya koy otekini pusete koy
buyugu krese verebilirsin
ikinci el bi ikiz puset bulabilirsin
aklima gelenler bunlar
olmadi ne kotu ihtimal evde leslie bacimla çalis :)
Kres olmaz. Komsum bakiyordu ona bile gitmiyor. Pacamdan ayrilmiyor. Anneyi kaybetme korkusu yasiyor kiyamam ona. Kosu bandi var evde bakalim misafir isleri bitsin yururum bi sekilde.

Back
X