- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
1.ayı doldurduktan sonra basladım cnm..40ından sonra mı başladın easy rutinine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.ayı doldurduktan sonra basladım cnm..40ından sonra mı başladın easy rutinine
ya sesi duyar duymaz gozunu kapatinca korkdum ne biliyimBen bizim supurgenin sesini kaydettim dinletiyom :) buna benziyo. Uyuyo bebe. Ama kafa beyin kalmiyo insanda. Kolik olmasa da uyuyo bebeler merak etme kolik degildir. Haftada en az 3 gun ayni saatlerde aglamasi gerek kolik olmasi icin. Gecicidir insallah..
kiz senmiydin o kraliçe :))Bende dışarı çıkamıyorum canım evde koşu bandım var orda yürüyorum yoksa burası halen kar kış eee nede olsa doğu buz gibi![]()
Canın Benim göbeğini sevsinler. :-(Eki Görüntüle 1461391 Ben 44 kilo ile hamile kalmıştım 62 ile doğuma gittim şu an 51 kiloyum.. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı hatta yandan bakınca görünmüyosun diye dalga geçerlerdi.. Kemik üstü deri kaplama diyodu kuzenim :) boyum 160 cm.. Şimdi son hali bu göbeğimin,bugün kırklandık.. Çok değil dimi,ne zamana eskisi gibi olur,sanki bana ait değil acayip rahatsız ediyo beni![]()
acıkınca illaki uyanır cnm..sen 3 saat doldugunda uyandırıyorsan biraz bekle bakalım belki bi yarım saat sonra falan kendi uyanacaktır..benim kız bzn 4 saat falan uyuyor geceleri..kitapta mama yuklemesi yaptıgı için gece beslenmesi yok ama ben o yuklemeleri yapmadıgım için gece emziriyorumBir de benim kiz geceleri iyandirmaxsam uyanmaz. Kendi uyansin diye mi beklicez yoksa gece besleme var mi
Allah razi olsun canim benim amin inşallah
Gayet basarili hem de tavsiye ederim icmeni bol bol
BBizim kiz daha sık hapsiriyor dogdugundan beri alerjik dedi uc ayri doktor daha ben sormadan zaten ailede alerjinin kirk cesidi olunca hapsriklisina sukrettim onunla kalsa yeter. Takip et hapsiriklari benmki ust degsrken arabada falan cok hapsuruyor toza var sanırım alerjisi
Arada aranmiyor mu? Uzun mu emiyor bi de emdiginde
Vermiyor musunz dvit? BBen hala baslmadm elim gitmyo drlar ver diyor kararsizim ilkinde de düzensiz az vermistim HHava toplasin sorunumuz çözülsün gunese cikarcam bol bol inşallah
benm minisim de bugun yapamadi ugrasiyor gibi ama cikaramio bugun gazino pek alttan da
ben öpüyorum ya en cok da boynundan ve burnundan ama eşim ve ben dısında kimse öpemez :)Siz bebişlerinizi öpmüyor musunuz ? Öpmek için küçükler mi daha ? Defne yi öpüyorum her yerinden ben :)
Esoba kac kilo.gitto simdiye kadar benden 7 kilo gitti ya cok.su icemiyorum odemler kaldi bi cpcugun kilosu gitti offf offfCanın Benim göbeğini sevsinler. :-(
Benimkide hep bebekle ilgileniyosun benle.ilgilenmiyosun diyo bide ananesi falan gelse bi bebegi sevmesin ne tripler atiyoogluma geceleri bez bagliyorum , gecen gun bebek bez çopumu bitirmis dedi doldurmus diyor
agzimi açsam bebek var diye bana kiziyon diyor
kizim hep oynadigi kardesinin yani buyuk oglumun bebegi çok sevdigini onu sevmedigini ,hiç onunla oynamadigini bebekle ilgilendigini dusunuyor
biseyi yapma dedigimde defalarca tekrar ettirip bildigini okuyor ben kizincada oturup agliyor
tekrar soyluyorum çocuklarin arasini çok açmayin benim gibi basinizi derde sokmayin ..
mumkunse ikiz olsun hatta :))))))))))))))
Sallamak cozum oluyo biraz ayakta gezdrmek bide
Sabahtan akşama kadar ağlama mızmızlanma sonunda banyo ve uyku.
2 çocuk yapanın aklına şaşarım.
bizde de oldu dr brz sertce sampuanlayıp tarayın dedi 2 banyoda geçtiOfff en korktuğum şey Başıma geldi
Yüzüne kafasına sürmeye korkuyoruz banyoda ondan oldu demek.
Büyükler benimkiler ama inanın hepsinin sıkıntısı bana ödevler sınavlar ergenlik stresi allah ne verdiyse var bizim evde :) uzun bir aradan sonra benim ufaklık o yüzden herşeyi unutmuşum sankikiz senmiydin o kraliçe :))
gecen gun 3 çocuklu anneleri saayyoduk ben seni bilmiyordum
tiramisu dedi bi tane uç prensbikral vardi diye ama nickini bilemedik :)
uç çocuklu hayat nasil gidiyor , seninkiler buyuk galiba çok zor deildir belki
ben varım![]()
kurula guzelce sonra yagla bi guzel üşümez merak etme iyi gelirEvet bende hiç giydirmedim duruyorlar onla kurulayayım bari
Ben nerdeyse kurulamıyorum üşüyor diye hemen giydiriyorum yazık yavruma
Bende dışarı çıkamıyorum canım evde koşu bandım var orda yürüyorum yoksa burası halen kar kış eee nede olsa doğu buz gibi![]()
Evet öyle kaşındaki geçti şimdi kafasının önünde. Keşke kafasını iyice kurulasaydım.bilemedim yumuşak diye dokunmadım ıslak kaldı ondan oldu demek.Selinin de alnında sarı kabuksu bişey var öyle mi Emekte de?
ısırgan artırıyor cnm sütüRezeneyi aktardan aldim ben tane tane. Kaynar suyla demleyip iciyorum. Anason da var azicik ondn atiyorum. Isirgan da koyuyordum da idrar sokturucu yazmis nette sutu artirir mi emin olamadim. Bilen var mi isirgani
Bende vermiyorum canım 1 haftadır bıraktımkestim valla deviti canım
Canım bende kurulamadım dün baktım kulak içinde tortu oluşmuş. Temizledim iyice. Tam teşeküllü temizlik gerek bunlara.Ben hiç kulak içlerini kurulamadımyaw niye bişey bilmiyormuş gibi davranıyorum deli olucam.