- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
valla bende salladim asla sallamma derdim ama isede yaramadikiiiYapmam dedigim Iki seyi de yaptim asla sallamam ayakta salladım ve metsilden verdim gaz ilacina karsi olsam da. Fakat bu gaz da değil sanki biseyo var bu cocugun tahlillerde bsy cikmadi sut hizli iniyo tamam ama bazen gayet iyi emip yetisebliyor ya da sorun cikinca tavsiye edilen pozsuonlarda da cozum olmuyor. Butun belirtiler reflu belasına benziyor daha ilk yudumda gurk gurk sesler devamli hırıltılı nefes her beslnmede hickirik gaz pesinde kusma hem emmek isteyip hem geri atmasi kendini biturlu sakinleseemesi oyle oldugunda falan filan offfff..yemin ediyorum cocugu dogurmak degil doyurmak butun mesele. Sirf bu yüzden hasta olup yataklara düşücem korkarim
Az evvel ağlarken ucuncuye tevbe dedim esime kizdi bana isyan etme diye. Isyan degil bu pskolji kaldrmiyor ruhum benim. Ikinci farkli olur dedik dediler ayni bokun laciverti formunda gorduk farki. Bakimi cazirtisi uykusuzluğu hiçbişey gözümde. Bi sorunsuz savassiz besleyebilsem yeter ki. Oyy nirelere gidem
bugun aklima yine sen geldin
benim oglan meme agzind aglayip durdu
sut yok diye mi agladi içtikçe karnimi agridi analayamdim
yutkunma sesini bile zar zor takip ettim
dedim serefrazinki bi haftadir emmeden durabiliyorsa benimkide durur herhalde
gidip yaticam simdi benimki uyudu az once,uyyumda sut olsun
memede aglamasini kaldiramiyorum ben