2015 Şubat Anneleri

Kizlar size birey soracam. Saglik ocagi devit kullnmamizi soyledi. Ve eczaneye gitti esim. Eczaci devit yasaklandi demis. Icinde bi madde bulundu demis. Gerci kullanmicaktim zaten. Antalyada bol bol gunes var ekstra biseye ne gerek var.ilk kizimdada kullnmamistim. Sizde boyle bisi duydunuz mu? Asli var mi ki
elma yağını sen mi kullanıyordun

Çenesi titriyor hemen. Ev sıcak aslında çıplak diye mi yapıyor öyle acaba.yıkanırken çok mutlu yayıyor kendini.
Ciplakken benim bebek de usuyor.yikanirken usumesin diye,elektrikli isitici almistik..banyo oncesi onu aciyorum odada.banyo sonrasi giyinme de rahat oluyor..evin ici iyi ama bebek daha hassas oldugu icin tavsiye uzerine almistik.

canım sen bir yardımcı tutsan en azından büyük kızınla oynar bebekle ilgili yardımcı olur sende kendine bu kadar yüklenmezsin maddi olarak zorlarsa en azından 1 hafta denesen o bile rahatlamana yardımcı olur

Maddi olarak göcmüş durumdayım evden uzakta iki ay geçmek yolu bilmem neyi doğumu bütçeyi çok zorladı şu şartlarda zor canım keşke öyle bir imkanı olaydı buna şükür napalim

Benimde öyle çok çilem varki bir görsen. Bebe 5 gibi uyanıyor. Saat dokuza kadar acaba uyurmu diye çabalıyorum
Sonra umudu kesiyorum.kahvaltı hazırlıyorum bir yudum çay içemiyorum.sonra evi topluyorum bulaşık falan bırakmıyorum ablam yıkamak zorunda kalırda bebeğe bakmaktan vazgeçer diye.resmen ağzının içine bakıyorum,bir şey söylerim kırılır diye lafları seçerek konusuyorum.
11:30 da geliyor zor bela hazırlanıp koşa koşa işe gidiyorum 3:30 da arıyor gelmiyor.musun diyw.koşarak geri geliyorum ve yine mız mız yine uyku yok ve yemek yok

Canım benim yanlış anlaşıldı sanırım senin işin kolay masasında demedim onu ben genel çocuk bakımının zorluğu a razıyım yeterki şu sıkıntıyı yaşamayı psikolojik yorgunluk çok beter masasında dedimki. Senin hayatın hiç kolay değil biliyoruz hepimiz doğumu işten gittin her işini kendin gördün üstüne o düzene bi bebek geldi çok zordur eminim hele birinin desteğine muhtac olunca daha zor Rabbim güç versin sana

Kizlar size birey soracam. Saglik ocagi devit kullnmamizi soyledi. Ve eczaneye gitti esim. Eczaci devit yasaklandi demis. Icinde bi madde bulundu demis. Gerci kullanmicaktim zaten. Antalyada bol bol gunes var ekstra biseye ne gerek var.ilk kizimdada kullnmamistim. Sizde boyle bisi duydunuz mu? Asli var mi ki

Sana komşumuz biz de. Ben de vermeyi düşünmüyorum aynı sebepten güneşten şanslıyız avantajı kullanalım

1. Ay asisi hepatit b canim dogdugu gun vurulan asinin 2. Dozu hic bir yan etkiside yok merak etme
2. Ay verem asisi onda ates olabiliyomus 3 gün yikamak yasak

Oral devil o zaman iğne yine öyle mi. Neyse bakayim yarınki durumuna göre saol canim

Eşimin tabletten giriyorum bugün otomatik düzeltme mi ne zıplama varsa abuk subuk yazdırIyi deli etti cepten niye giremiyorum ben anlamadım ki

Sağ göğsümü emiyor solu sağıyorum.sol dört beş yerden çatallı akıyor bebek boğuluyor emmek istemiyor.sağıp iyice boşaltmadan da ememiyor.
Üç saatte bir emziriyorum yoksa kusuyor ya da rahatsız oluyor ondan tekrar emene kadar doluyor sanırım.
Birde ben ilk günden acaba emmez mi diye hiç kafama sokmadım hep neden emmesin herkesin emiyor diye düşündüm.
Süt poşeti aldım onlara koyuyorum.sağınca emdiğinden az çıkıyor gerçekten ya da benim cihaz kötü.

Benim de sol öyle bikaç yerden cikiyor hatta sızıyor sağ nispeten iyi. Ama tuttu mu sorun ikisini de ememiyor tuhaf bişey oluyor gürültü hava basmış gibi sesler boğuluyor gibi atıyor geri. Bizim iyiye 2.5 saate bir beş on dk ediyordu tek göğüste. Şimdi iyice saat meme karıştı. Dakka azaldı. KuSMA ve hickirik hep bizle. Bu etmezse düşüncesi bunda hiç olmadı başta o kadar pozitif idim ki hoş ilinde de öyleyim ya kader o bileMIron. Herşey iyiydi dogdugu gibi Tenten temas yaptık çaTalda emmeye basladi gayet iyiydi maşallah nazar edecem diye korkorkuyorum bakmaya bir anda çıktı bu. Bi anda dünya tersine dönünce de ben derinimdeki yara horTadı iste:KK43:

Süt poşeti nasıl ağzını nasıl kapatıyorsun

Bizimki piyade canım koşu bandımdan memnunum alt komşudan şimdiye kadar ses gelmedi hamilelik önceside yürüyordum bisikletini getirt bir an önce maşallah ne güzel vermişsin canım:KK9:

Ben yeni alacağım o evde kardeşimde ;) inşallah yone verebilirim, verebiliriz :)

nerde oturuyorsun sen cnm ? bnm dr baya ii..ank da götürdüğüm cocuk drsi o sivilceleri önemsemedi..burda götürdüğüm süt alerjisi senin yediğin bişi alerji yapmıs bebiste dedi..ben de alerji yapabilcek herseyi kestim..bi losyon verdi onu sürdüm 2 gunde geçti
Losyonun adi ne canim pendikteyim ben

Hala ne ödemi kaldı.benim ödem 15 gün sonra gitmişti.13 kilo verdim kaldı orda.iki gündür hareketliyim bakalım verecekmiyim.
Dün işe giderken soda alayım diye girdim bakkala 3 çikolata aldım ve gümlettim.normalde pek tatlı çikolata sevmem.
Nasıl vereyim şu şekilde kilo
.seninde beebe uslu sanırım ondan vermemişsindir :-)
Ben şimdiye kadar aldığım tüm kiloyu verirdim ama ablamlar bırakmıyor.biraz daha zaman geçeymiş.
Aynen uslu hep uyuyo sutumde yaramiyo mama veriuorm ondan kaldi ustumde benimde acil biseyler yapmam lazim sana cok ozendim suan calismayi ozledim 13 de iyi gitmis sen emzirdigin icin verirsin

Ben günde iki defa banyo yapıyoruM yapsam kafayı bozarım. Bebek uyuduğu anda hoop banyoya.duşun kapısını açık bırakıyorum ses olursa çıkarım.yoksa birini beklersem yanmışım.
En güzelini yapıyorsun duşun altında suyun sesi bile insanı rahatlatıyor. Ben tuvalete bile zor gidiyorum hala. Rutinden beslenme süresi ve aktiviteyle çok zaman geçiyor uykuya azıcık zaman kalıyor uyku zamanını geçirince de bebişin uykuya dalması çok zor oluyor bazen sürekli Ayağımda sallıyorum.

Benimki zaten nefret ediyor.ağzına 4 damla damlatana kadar akla karayı seçiyorum yarısı oraya buraya damlıyor.doğrudüzgün veremeDim.
Daha bir şey duymadan önce nedense hep bir önyargı ile baktım ona demek hissehissettim :-? Bilemedim.
Deviti vermiyor muyuz artık? Neden?

Şimdi bir diyiverin unuttum çünkü birinci ay aşısı tek aşıldı ve ağızdan miydi. Yan etkisi huy düzen degstrme şeklinde oldu mu. Yarın bir aylik oluyor kuzum aşıya götürmek istemiyorum şu süreçte zaten hersey moda sarmış iyice Kördüğüm olmasın diye endişemiz. Biraz gec yaparlar mmi ki bir hafta falan gibi
1. Ay asisi hepatit b canim dogdugu gun vurulan asinin 2. Dozu hic bir yan etkiside yok merak etme
2. Ay verem asisi onda ates olabiliyomus 3 gün yikamak yasak
Benim de sol öyle bikaç yerden cikiyor hatta sızıyor sağ nispeten iyi. Ama tuttu mu sorun ikisini de ememiyor tuhaf bişey oluyor gürültü hava basmış gibi sesler boğuluyor gibi atıyor geri. Bizim iyiye 2.5 saate bir beş on dk ediyordu tek göğüste. Şimdi iyice saat meme karıştı. Dakka azaldı. KuSMA ve hickirik hep bizle. Bu etmezse düşüncesi bunda hiç olmadı başta o kadar pozitif idim ki hoş ilinde de öyleyim ya kader o bileMIron. Herşey iyiydi dogdugu gibi Tenten temas yaptık çaTalda emmeye basladi gayet iyiydi maşallah nazar edecem diye korkorkuyorum bakmaya bir anda çıktı bu. Bi anda dünya tersine dönünce de ben derinimdeki yara horTadı iste:KK43:

Benim kizimda istemiyo bazen memeyi sinirlemiyor. Ayaga kalk hafif pis pislayarak ver memeni ritmik bi sekilde vur ppoposuna insallah ide yarar cnm

Maddi olarak göcmüş durumdayım evden uzakta iki ay geçmek yolu bilmem neyi doğumu bütçeyi çok zorladı şu şartlarda zor canım keşke öyle bir imkanı olaydı buna şükür napalim

Canım benim yanlış anlaşıldı sanırım senin işin kolay masasında demedim onu ben genel çocuk bakımının zorluğu a razıyım yeterki şu sıkıntıyı yaşamayı psikolojik yorgunluk çok beter masasında dedimki. Senin hayatın hiç kolay değil biliyoruz hepimiz doğumu işten gittin her işini kendin gördün üstüne o düzene bi bebek geldi çok zordur eminim hele birinin desteğine muhtac olunca daha zor Rabbim güç versin sana

Sana komşumuz biz de. Ben de vermeyi düşünmüyorum aynı sebepten güneşten şanslıyız avantajı kullanalım

Oral devil o zaman iğne yine öyle mi. Neyse bakayim yarınki durumuna göre saol canim
Yanlış anladım kız bende derdimi anlatam dediM. Bakalı İnşallah yaza daha güzel olur her şey.herkes için.

Kilitli poşet eczanede satılıyor.

bugün kendim ölçtüm uyurken 52 cm çıktı 5 cm uzamış
hemşire ölçerkenbebek yamuk duruyordu tam uzatamamıştı boyunu
madem öyle beceremedin ne diye uzamamış diye can sıkıyorsun demı
gittiğimde söyleyeceğim uzamamış dediğin bebek 5 cm uzamış nasıl ölçüyorsunuz
hanı belli kıyafetlerın çoğu artık tam oluyro
nasıl kafaya taktıysam defalarca ölçtüm gün boyu
Bende Öyleyim, neredeyse her gün ölçüyorum, gerçi evdeki ölçüyle Hastanedeki Ölçü tutmuyor pek bence en Güvenilir bilgi Kıyafetler....

Back
X