2015 Şubat Anneleri

Ben bu emzigi alistiramazsam napicam bilmiyorumm.. once karnini doyurmak icin emiyo gayet guzel. Sonra altini degis gazini cikar derken uykusu aciliyo. Koyuyorum yatagina tekrar uykuya dalmak icin meme ariyo yine. Emzigi veriyorum bi sure aliyo sonra dusurunce sinirleniyo. Uykusu da geliyo o ara iyice sinirleniyo agliyo almiyo emzigi. Cok aglayinca aliyorum mecburen mememe. Bu sefer sinirinden memeyle savasiyo resmen. Karni tok ama illa o memede uyuyacak.

Dikislerim de daha iyi ama iyi olmasina guvenip bugun anneme yardim edeyim dedim tozlari aldim sadece agirdi yine. Tuvalete cikmaya da korkuyorum ikinmaktan bi sey olacak diye. Off bi gecse bi kendime gelsem tamamen ya..

Son düzenleme:
oyle iki grup var bana da gelcek kalabalık ben de düşünüyorum kara kara normlde misafirim pek olmaz o yuzden cok zor geliyor dusuncesi bile

bu arada hemoroidde durumun ne? Benm de kotuledi ama hemoroid değil fissür olmus yine o daha nalet yaniyor acıyor kasiniyor kesik gibi acıyor guya ondan ameliyat da olmustum kabus hibi:KK43: krem suruyom bana misin demiyor. Ic taraftaki yirtik da kapanma aşamasında o da ayri gerilip zorluyo zonkluyor gicik işler
valla 2 gundur kabiz gibi biseyim,beni bi hemoroid faciasi bekliuyor ilk tuvalete çikisimda,simdilik hafif acisi

benimde çok olmaz misafirim, olsada 5-6 kisiyi geçmez ,3 çesit yeter
ama 20 kisiden bahsediliyor en az , yarisida ilk defa gelicek evime
en az 10 çesit lazim yani sofraya :(

Maşallah o kadar çevren var mi ya hu.benim tr de olup o kadar cevrem yok.
cami saolsun canim :)
bide burda turkler birbirini tanir ederr gorusur gelir gider, gurbet olunca millet olarak daha bagimliyiz bence konu komslukda
benim daha az bile çok gidip gelmiyorum mahalle disina

ya esime geç gel dedim komsu gelicek
e bu saat oldu gelmedi kadin
benim esime dedigim saat geldi nerdeyse
ins ayni saatde gelmezler :s

cami saolsun canim :)
bide burda turkler birbirini tanir ederr gorusur gelir gider, gurbet olunca millet olarak daha bagimliyiz bence konu komslukda
benim daha az bile çok gidip gelmiyorum mahalle disina
Hangi ulkedesin sen canim

Ay paris deme bi kere denedik can acisindan artik cesaret edemiyorum jel arastiracaktim sozde unuttum...

Ben daha oralara gelemem hic de umrumda degil su aşamada onu dusunemicem yani

Benimki de 5-10dk arasi emiyor ve uykuya gidecekse daliyor memede.doydugu an agzini kapatiyor ve hic almiyor ben zorlasamda..hastanede de soyle demislerdi,cogu bebek 5-10dk tek memede doyar az bir kisim 15-20dk emer.bu surede doyuyorlar yani.masallah kilo alimi da iyi seninki de.
Benim oglan normal zamanda guzel emiyor ama bazen gaz sancisi birden saplaniyor sanirim,aniden beni,memeyi ittiriyor viyak viyak agliyor sanki cimciklemisim gibi.midesi omuzuma gelecek sekilde omuzuma aliyorum,susuyor.sakinlesince tekrar emmeye devam ediyoruz..gerci sen tecrubelisin ama denemediysen tavsiye ederim,mideye sicak baski eger gaz varsa rahatlatiyor..

Evet az dakkada isi görüp tukkani kapatiyor cadı isi bitince uyku aninda sarhos opmus gibi mayisiyor bir de durtsen nafile. Gaz olayi da oyle sıkıştırma yspiyor ben de dedign gibi omxuma hali atar gibi yapiyordum ama gaz yaninda yutakla ilgili bi geri tepme ya da kacak var herhalde. Bazen basariyo emiyor bazen cildriyor. Seninki de cogunluk uyuyor mu bu beslnme sorunu olmadiysa emdiyse gazi yoksa hep uykulu benmki. Bu da tuhaf geliyor bi aylik oldun mubarek ne uykuymus diyorum gervi uyku iyidir de

Sert tane ya,icindeki zimbirtilar aktive olsun diyeymis.bende usenip sallama almistim.dun yeni bisey denedim: rezene,anason ve kimyon...karistirip demliyorum,bebege de 2cay kasigi icirdim aksam..

Kimyonu ben de rezeneyle demliyirdum hic ezemicem onu da valla ugrascak zaman yok

Senin ilk ne alemde.onun da vaziyet pek icacici değil herhalde.benim kızda ilk etapta ilgi gösteremedim diye ota çöpe annem beni sevmiyor diye yerlere atıp kendini tepiniyordu.ben de meme acısından tahammül sıfırdı.kiziyordum daha beter oluyordu.hayat normale dönünce bizim kızda normale dondu şükür.senin ki daha da zor günler geçirdi.onada dikkat et yol yakinken.küçüğü düzeltirken büyük bozulmasın.alt ıslatma falan artmadan.

Oy buyugum zemberekten bosanmis gidiyor fenayiz onunla da surekli hayir modunda isyan arıza inat bagris cagris ne ararsan var. Napcagini sasrdi kendi başına eve cikip istedigini yapcakmis daha 4 yasinda cadi :)

Biz süt olsun diye yiyip içiyoruz ya aynı şeyleri bebişi olmayan birine yedirip içirsek göğüslerini de periyodik olarak sağsak acaba süt olur mu? Dr olmaz diyor o yüzden yiyip içmek gereksiz diyor.

Ama cocugu olmayanon hormonlar farkli çalışmaz mi ki? Oksitosin ve prolaktin doguma muteakip salgilaniyor sonucta

bu tarşf ettiğin ateşimsi şey benım vücudumdada oluyor bazen
ve dikiş yerlerim bi garip sızlıyor ateşimi ölçüyorum bişey yok
ardından soğuk terler atıyorum
birde bugün rüyamda senın küçüğü gördüm yazdıklarından naaısıl etkilendiysem
uyanınca dua ettim herşey yoluna girmiştir umarım

Demek lohusalikta normal o ates hissi.Ruyan da hayrolsun insallah allah razı olsun amin

her kafadan farklı ses cıkıyor
o kadar şey denedim hiçbiri işe yaramadı
bende işe yarayan yiyecek tavukmuş
ilkinde farketmedim öyle dek geldi dedim ama ikinci defa tavuk yiyip te sağı emzirirken soldan akınca anladım bu tavukta bi iş var diye
şimdi bu şey hergünde yenmez nasıl olacak anlamadım

Yine de tavugu cok yemeyin tavuktan baska hersey mübarek

Ay sorma.Anamur daki hastanelerde gripten ölenler oldu.simdi Dr a hastaneye gitmeye korkuyoruz.bir.ay kontrolü geliyor.bu kalça ultrasonu rutinmiydi.yapiliyomu illa ki.öbürlerinden yaptirmadik biz.gerekmi görmediler ki.niye yaptirmadik hatırlamıyorum.isteseler yaptirirdik.ilk ay mi yapılıyor illaki sonradan oluyomu

ya sorma mersn dedikce haber uc bucuk atiyorum rabbim esirgesin okula gidio cocuk bi de:( kalca usg bi ay dolunca yapiliyor genelde isterler basit bisey zaten

Bugun duygusalim... Gurbetlik zormus.. 4 yillik evliyim.ailemi ozluyorum... Ve herkrmesin gelip gideni iluyor ne yalan soylim imreniyorum..sadece esimin ailesi var onlar 1 saat uzaklikta.bugun kv gitti.kolum kanadim kirilmis gibi oldum.. Aglamak istiyorum belki acilirim:(

Ben daha oralara gelemem hic de umrumda degil su aşamada onu dusunemicem yani

Evet az dakkada isi görüp tukkani kapatiyor cadı isi bitince uyku aninda sarhos opmus gibi mayisiyor bir de durtsen nafile. Gaz olayi da oyle sıkıştırma yspiyor ben de dedign gibi omxuma hali atar gibi yapiyordum ama gaz yaninda yutakla ilgili bi geri tepme ya da kacak var herhalde. Bazen basariyo emiyor bazen cildriyor. Seninki de cogunluk uyuyor mu bu beslnme sorunu olmadiysa emdiyse gazi yoksa hep uykulu benmki. Bu da tuhaf geliyor bi aylik oldun mubarek ne uykuymus diyorum gervi uyku iyidir de

Kimyonu ben de rezeneyle demliyirdum hic ezemicem onu da valla ugrascak zaman yok

Oy buyugum zemberekten bosanmis gidiyor fenayiz onunla da surekli hayir modunda isyan arıza inat bagris cagris ne ararsan var. Napcagini sasrdi kendi başına eve cikip istedigini yapcakmis daha 4 yasinda cadi :)

Ama cocugu olmayanon hormonlar farkli çalışmaz mi ki? Oksitosin ve prolaktin doguma muteakip salgilaniyor sonucta

Demek lohusalikta normal o ates hissi.Ruyan da hayrolsun insallah allah razı olsun amin

Yine de tavugu cok yemeyin tavuktan baska hersey mübarek

ya sorma mersn dedikce haber uc bucuk atiyorum rabbim esirgesin okula gidio cocuk bi de:KK43: kalca usg bi ay dolunca yapiliyor genelde isterler basit bisey zaten
Evlat edinenler bile emzirebiliyırmış

Elma hoşafı ilinsin diye koymuştum ocağa.unutmuşum.ortalık duman içinde.kömür olmuş elmalar.bi de klimayi kokluyom bu koku ne diyip.hadi içmeye gönlüm yoktu tamamda tamamen hafızadan silmisim yav ocağa koyduğumu.

Back
X