- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
46 ile hamile kaldım 60 la doğuma girdim 49 a indim
En zayifimiz sensin sanırım. Senden sonra iparkatre var o da 51 kiloymus.maasallah kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
46 ile hamile kaldım 60 la doğuma girdim 49 a indim
En zayifimiz sensin sanırım. Senden sonra iparkatre var o da 51 kiloymus.maasallah kızlar![]()
Başta babası. Babasının annesi babası kardeşi. Eve ALINAN yardımcı. Içmeyen bir ben bir de bebiş vardı.
Kizz iyiki elma hosafi yazdin her. Bnde ocaga koymustum buyuk kiz icsin diye. Simdi altini kapattim pismis. Sanada gecmis olsun canimElma hoşafı ilinsin diye koymuştum ocağa.unutmuşum.ortalık duman içinde.kömür olmuş elmalar.bi de klimayi kokluyom bu koku ne diyip.hadi içmeye gönlüm yoktu tamamda tamamen hafızadan silmisim yav ocağa koyduğumu.
Kizz iyiki elma hosafi yazdin her. Bnde ocaga koymustum buyuk kiz icsin diye. Simdi altini kapattim pismis. Sanada gecmis olsun canim
Markette ısırganotu tazesini gördüm Çayı için tazesi de olur mu?
Yardımcı yemek içindi. Biraz ayrıntılı yazmıştım önceden. Ben sezeryan olunca hareket edemiyordum eşim de eve ilk geldiğimiz gün aceleden bu bayanı bulmuştu. Sigara içtiğini üç dört tane içtiğini söylemiş. Eşim de çok içtiği için ona az gelmiş bir de yokluktan kabul ettik işte. Evin içinde içen sadece eşim. Gelenler balkonda içiyor kapı cam ondan Açılıyor.Senin hamileliginde de boyle sorunlar vardı koy ağırlığı ictirtme evin içinde.içen varsa çıksın balkona icsin ne münasebet
Eve alınan yardımcıyi neye gore sectiniz ki o zaman? O arada bebeğe de bakmayacak miydi? Valla senle ayni burçtan olduğumuza suphe etmeye başladım![]()
Aynı durumdayım kangru alıcam ilk fırsatta.kızlar ben çok bunaldım çok sıkıldım
evde kapalı kaldım iyice
havalar soğuk gidiyor
güneş olsada çıkamıyorum güvenip
ama en azından yarım saatlik de olsa gidip biyerde kahve içmek istiyorum
çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim akşam geç geliyor bazen yemekten sonra yine çıkıyor
gelen giden yok
canım sıkılıyor üzerine yorgunlukda biniyor
dün akşam sinirimi kızımdan çıkardım
uyumuyor ağlıyor diye ona bağırdım
o masumun ne suçu varsa sanki
sonradan pişman oldum vicdan azabı duydum öptüm kokladım
ama artık çok sıkıldım havalar düzelse diye bakıyorum
bebeğiyle dışarı çıkanlar nasıl çıkıyorsunuz onları nasıl giydiriyorsunuz pusetle mi geziyorsunuz
bu pazar inşallah hava biraz daha iyi olurda en azından yarım saatlik çıkarım dışarıya
çok bunaldım artık yaaaa![]()
Üçüncü de sensin herhaldeEn zayifimiz sensin sanırım. Senden sonra iparkatre var o da 51 kiloymus.maasallah kızlar![]()
55 den aşağı inmemem lazım ama 30 yıllık hayatımda ilk kez hamilelikte 50 den yukarı çıktım![]()
Üçüncü de sensin herhalde
Ben de mesaj attım gelirken alır umarım. Eziyor muyuz rezeneyi?Ya bugun bnde rezene aldirdim esime. Ezildigini bilmiyordum. Bide isirgan otu sut yapiomus ondanda aldi.simdi ictim tadi kotu . sut olsun diye yemedigim icmedigim ot kalmadi... Annelik zor zanaat. Buna sukur.. Su rezeneyi kac kasik demliyosunuz biri tarif edebilir mi
Kaç kilo gitti on falan mı?Ben 59um canım vardır arada birileri mutlaka![]()
Emziriyomusun canim bende boyatmak istiyorun ama emziriyorym diye boyatmiyorumkuaföre de gittim röflemi de yaptırdım dikişlerde iyileşti selam yeniden kadın olmak Hoşçakal kendini inek hissetmek![]()
Benim bildiğim yutulan hava ağızdan çıkıyor ama ağızdan tam olarak çıkaramazsan alttan da çıkıyor.Sol göğsüm kocaman bebiş emerken ağzına doluyor sonra hop genze allahtan kusmuyor iki öksürük sonra gazdan debelenerek emmeye çalışıyor olan göğsüme oluyor acıtıyor çekmekten sonra gazdan uyuyamıyor. Şöyle sorayım sütün gazı alttan çıkıyor yutulan hava ağızdan mı çıkıyor nasıl oluyor ?