Çok haklisin bizlere çok görev düşüyor. Önce sevgiyi merhameti vicdanlı olmayı aşılamak lazim çocuklara.. Kiz çocuk olsun da bize hizmet etsin diye düşünenler dahi var.ne yazık ki boyle insanlar var..ne güzel esin yardim etmiş sana,Allah da onun isini rast getirir ama biliyor musun, ufacık bi çorap toplama bile çok zoruma giderdi benim yere eğilmek filan özellikle son aylarda,ama çamaşırlar corsplar hep yerlerde gezdi kaç kere soylememe rağmen.ufak şeyler bunlar yapsam olmem yapsam kirilmam ama bi jest yapıp tam tersi olsa çok minnettar olurdum,hoşnut olurdum.olsun.bak herşey gelip geçiyor.birkaç ay önce yerlerimizden dogrulamazken şimdi her işimizi yapabilecek hale geldik.bebekler büyüdükçe laftan anladikca daha da rahat edeceğiz..
37. Haftamda doktora gittiğimizde doktor raporu kast ederek çalışıyor musun rapor yaziyim mi sana dedi.evet dedim ben de.eşim de diyor ki pek de çalışıyor sayılmaz aslında ama.. Şaka gibi. Evet doğru bazen ise gitmediğim zamanlar oluyordu.o gün de mesela temizlik günü yapıyordum kendime bütün evi bastan aşağı temizliyordum.yani yine kendine zaman ayırma yok.kizima hamileyken doğum yaptığım haftaya kadar çalıştım.bu hamileligimde de 6-7 aylıkken filan islerimiz çok yoğundu bi aralar gece 2ye kadar calisiyorduk,ama ben saat 19dan sonra bi saatliğine eve gidiyordum hem çocuklara bakmak için hem de yemek yemek ve eşime de yemek getirmek için.o bile gözlerine batmış biliyor musun.annesi dedi ki oglan ne zor şartlar altında çalışıyor sen biliyor musun yoruluyor diyor

biliyorum anne ben de çalışıyorum ya dedim sen eve gidiyorsun ama diyor.. Boyle söze sen olsan ne derdin soylesene