2015 Şubat Anneleri

insallah usenmem de devamini getirrim canim
ben 2 yasina kadar ugratsim oglum biberon almadi, simdide en buyuk bardakla içiyor sutunu ama o zamanlar omru boyunca sut içpmeyecek gibi stres yapardim :)))
maasalalh kiizna buyuk is basarmissin o yasta biberon alistirmakla
ben beceremedim iste onuu :))

Ya aslında kizim daha emecekti,ben de emzirmeye düşünüyordum 2 yaş kafadan kesin diyordum,kısmet değilmiş 16 ay da fena sayılmaz,e ondan sonra da minnoşun süt ihtiyacı bitmedi ki biberonla devam ettik.marifet bende değil de kızımda.o hep öyle akilli Zaten. Abisi deli :KK53:

BebidE="uvercinkaaa, post: 40152530, member: 602951"]Emiyor ama az emiyor hemen gözler kapanıyor doymadan kapanıyor sanki bana öyle geldi daha çok emerdi inş bişiyi yoktur.emme neden azalır ki ya da memede neden uyur hiç uyumazdı 3-5 dk emip gözler kayıyor ve uykuya geçiyor.Daraldım vallahi yaaa...[/QUOTE]
Kav gunlukbbebisin.zamanla guclenince hizli emer bebekler.bezini ac uyanir

BebidE="uvercinkaaa, post: 40152530, member: 602951"]Emiyor ama az emiyor hemen gözler kapanıyor doymadan kapanıyor sanki bana öyle geldi daha çok emerdi inş bişiyi yoktur.emme neden azalır ki ya da memede neden uyur hiç uyumazdı 3-5 dk emip gözler kayıyor ve uykuya geçiyor.Daraldım vallahi yaaa...
Kav gunlukbbebisin.zamanla guclenince hizli emer bebekler.bezini ac uyanir[/QUOTE]

Bugün 40.gün.altını açtım yüzünü yıkadım 3-5 dk emip memede tekrar uyudu.

Canim en büyük sorun su oluyor kanguruda.. Bebek 5 kilo diyelim takiyosun önce oh rahatlik diyosun ama dakikalar geçtik ce o 5 kiloluk çocuk 10 kilo gibi agirlik yapiyor sonra gelsin bel ve sirt agrisi.. Kullananlar un yorumu bu ben 1 kez taktim cidden mahfoldum kizimda zaten emzirmeden dolayı bi bicakla yasiyorum sirtimda bide kanguru falan zor is
Ay o sırt ağrısı bende çok fena.

üç saatte bir emziriyorum ona bile zor dayanıyor. Ne yapıcam ben yav.. bide kakayı yaparken çok ıkınıyor halbuki kabız değil. Ikınacam diye kıpkırmızı oluyor. Bu niyedir ki?
Cocuk aglamiyorsa bisey yapma, kaakasinida inceleme rahat birak çocugu : ) ))

ciddi misin inş öyledir bugün azcık emiyor 3-5 dk memede gözler gidiyor uyanmıyor bir de gaz da yok.Umarım konuşmayı öğrenerek uyanır:)
hahahah hiç gulecegim yokdu
belki çisinide soyler:KK70::KK70::KK70:

İşe yarasın da para mara umrumda değil.. birden fazla çocuk büyütenlere helal olsun diyorum. Valla direk cennetlikler. Ben mi çok abartıyorum yav. . Bi düzen kurayım dedikçe işler sarpa sarıyor. Bi gün harika geçiyor tam istediğim gibi diğer günler canımdam beziyorum valla. Uine buna da şükür de.. İşte.. :(

İşe yarasın da para mara umrumda değil.. birden fazla çocuk büyütenlere helal olsun diyorum. Valla direk cennetlikler. Ben mi çok abartıyorum yav. . Bi düzen kurayım dedikçe işler sarpa sarıyor. Bi gün harika geçiyor tam istediğim gibi diğer günler canımdam beziyorum valla. Uine buna da şükür de.. İşte.. :KK43:
ciiddimisin kiz :))
amin insallahhhhhhh
benim uç dene :nazar:ellerinden operler teyzesiii:KK69:

Cocuk aglamiyorsa bisey yapma, kaakasinida inceleme rahat birak çocugu : ) ))

Ağlamaz mı hemde bi yerine iğne batırmışlar gibi titreye titreye ağlıyor. Sanki üç gündür bırakmıştırım. Neyse emmemesinder iyidir dimi :)

Back
X