2015 Şubat Anneleri

Ikinciyi dogur birksc seneye ikinci bebek sese alisir mecbur :)
Ya da gel bize oglum yeter gurultu olarak herkesr
2.yi yaparken bizde öyle dusunuyodukta 2.öyle ağlak uykusu hafif zor birşey çıktı ki sese alışmasını bırak 1.yi hepten susturmustuk yazık.
Ama3.no mecbur aliscak.çünkü anneleri ne kadar uyarsada koca evde hiçyer yokmuş gibi zor zahmet yeni uyuttugum bebegin başında didisen abisi ve ablası var.ve anneleri onları susturamiyor.

doyma süresi ve verilen ara önemliymiş ama ne yapmak lazım bilemedim
Yok canim ne arasi ne suresi belli! yaygaraya baslayinca susturmak mümkün degil ki! Bu gece bir saat memede kaldi arada emdi arada issirdi. Surekli kucak istemezse emmesine katlanabilirüm ama bu bir de surekli kucakta olmak istiyor!

Bebegi sese alistiracakmisim tv, süpürge vb. pehh bütün gün tv acik süpürgeyi duymuyo bile bebegi sabit sese alistirmicaksin yükselip alcalan sese alistiracaksin insan sesine özellikle kücük cocuk sesine alismazssa bigünde böyle şaftınız kayar dünyaniz kararir gününüz mahvolur kirk yilda bir görüstügünüz insanla kahvelerinizi yatak odasinda ayaginizda bebek sallarken icersiniz:confused::KK47:
Süpürge salonun ortasinda ipad surekli elimizde, kac tane muzik kanali varmis bilmedigim ama bunun aglamsi tutunca hicbirini duymuyor bile.

Ewt adıma geri döndüm. Bebek beni çok oyalıyo heriden geriden takipe ediyorum yazacak fırsat bulamıyorum. Bebek uyuyunca temizliğe yemeğe girişiyorum yetişemiyorum bile. Meme tiryakisi bi bebeğim var. Emmesede ağzında olacak. Emzik tutturamıyordum şimdi tutuyor fakat elimle arkadan desteklersem. Çok çanaladım tutması için onuda başarcam inş. Gaz sancılarımız var bide. Tuttumu saatlerce kıvrandırıyo yavrumu. Herşeye rağmen annelik çok güzel bişey.. Uyuması için çabalayıp uyuduğunda özleyip uyanmasını bekliyorum. Böyle bi hallerdeyim. Yazamasamda takipteyim. He bide meme ucu sorunumuz var. Yaralar mahvetti beni. Silikona başladığımdan beri iyileşmeye başladı şimdi bırakayım diyorum yine tekrarlıyo sanki. 1 dokun 1000 ah işit oldu dimi :)
Canım tahmin ettim neler olduğunu. Sen şimdi evde bebekte dört dörtlük olsun diye çabqlıyorsundur.

Kızlar göğüs yarasından şikayet edenlere Bi tavsiyede bulunmak istiyorum ben dun pil ama ablam çok çekmişti emzirmekten vazgeçecekti çocuğun pazeni ustu başı kan oluyordu sizin denediklerinizin hepsini denedik en son Bi komşu Bi krem önerdi ağır vakalarda yaralarda kullanılıyormuş adı madesecol gibi bişeydi ama işe yaradı sadece sürünce 3 saat bekletip yıkanması gerekiyor mutlaka sabunlu su ile yıkanacak

Üç saate bir emziriyorum. Oda zar zor dayanıyor bekliyor. Umarım kötü bi sonuç çıkmaz. Kakasını yaparken çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor suratı. Ama kabız değil gayet sıvı kakası. Anlamıyorum niye bu kadar zorlanıyor. .
zorlanmasi kakasindan dolayı değil fazlaca gazi olduğundan :KK66: bence önemli birşey yoktur. Benim dana da sık sık yeşil kaka yapiyor çünkü sık emiyor yda ne biliyim ben çok düşünmüyorum böyle şeyleri düşünmemek lazim biraz :) hele 2. Çocuk olunca hepten salla gitsin modundayim :p

iremgzum gaz sancısına ne iyi geliyordu bi diyver :)
Vayyy benim balammmm :)))) canim ben tane kimyon,anason ,papatya, ve rezeneden hergun cay yapiyorum kendime su siralar sira bulursam yapiyorum gunde 2 kupa iciyorum cocugada iciriyorum 6 7 c k kadar.. Oda kesmez se toz kimyondan ck ucuyla azcik ilik suya koyuyorum bi O kadarda seker ertip iciriyorum.. Karnina masaj yapiyorum bisiklet hareketi yapiyorum bide.. Bide ustune kurufasulye yiyorum :) ee o kadar sey yapiyom hak ettim dimi ahahah :))

Insallah, ben resmen fiziken ve psikolojik olarak çöküşe başladım :KK43:
anladigim kadariyla cocugun cok kusuyor ve bu seni yipratiyor benim kizimda her enmeden sonra fiskirtarak kusardi kabus gibiydi anliyorum.. Ek gidaya gecince cogu kusma geciyor az daha sik disini.. Birden bire olmasada duzelmeleri zamanla onlar bize biz onlara alistigimiz icin ilk zamanlardaki gibi zorlamiyor onlarla hayat insani.. Ya geciyor ya da sen alisiyorsun yani.. İsyan etmeden sakince dua etmekten ve sabretmekten otesi yalan kisacasi ;)

Son düzenleme:
zorlanmasi kakasindan dolayı değil fazlaca gazi olduğundan :KK66: bence önemli birşey yoktur. Benim dana da sık sık yeşil kaka yapiyor çünkü sık emiyor yda ne biliyim ben çok düşünmüyorum böyle şeyleri düşünmemek lazim biraz :) hele 2. Çocuk olunca hepten salla gitsin modundayim :p

Vayyy benim balammmm :)))) canim ben tane kimyon,anason ,papatya, ve rezeneden hergun cay yapiyorum kendime su siralar sira bulursam yapiyorum gunde 2 kupa iciyorum cocugada iciriyorum 6 7 c k kadar.. Oda kesmez se toz kimyondan ck ucuyla azcik ilik suya koyuyorum bi O kadarda seker ertip iciriyorum.. Karnina masaj yapiyorum bisiklet hareketi yapiyorum bide.. Bide ustune kurufasulye yiyorum :) ee o kadar sey yapiyom hak ettim dimi ahahah :))

anladigim kadariyla cocugun cok kusuyor ve bu seni yipratiyor benim kizimda her enmeden sonra fiskirtarak kusardi kabus gibiydi anliyorum.. Ek gidaya gecince cogu kusma geciyor az daha sik disini.. Birden bire olmasada duzelmeleri zamanla onlar bize biz onlara alistigimiz icin ilk zamanlardaki gibi zorlamiyor onlarla hayat insani.. Ya geciyor ya da sen alisiyorsun yani.. İsyan etmeden sakince dua etmekten ve sabretmekten otesi yalan kisacasi :KK66:
Kimyonun gaz Yapıcı etkisi var mı? Kimyonlu bişey yediğimde acayip gaz oluyor.

Sabahin nurunda kalktim. Bi makine camasir astim Esim çocuğu sallarken.. Dun topladı gim.camasirida katlayip yerleştirdim.. Yatak yorgan topaldim.. B. Makinesini bosalttim.
Bi demlik cay demledim.. Şimdide kizima sevdiği hi kahvaltiyi hazırlamaya ugrasiyirum.. Pipili mikirdanip duruyor..

Daha cocuklari yikicam ev temizlicem ve yarin ve hafta sonu gelecek misafire ikram hazirlicam ..

Ah evladim azcik uyusa herşey daha güzel olacak ama buna şükür ne diyelim

Selam anneler.... ben fenalardayim sogudum resmen sogudum emzirmekten soğudum. ... ayaklarimi yere vura vura aglaya aglaya meme veriyorum.... 44 gunluguz 10 gundur yarik gogus uclarim basta hic sorun yoktu ne olduysa bulamadim... sagiyorum veriyorum ama bebegimin aranmasi var memede uyuyordu cunku... kalkan meme ucu almiyor... dayanamiyorum onu aranirken gormeye...lansinoh kullaniyordum 2 aydir... fayda etmedi.. tahin yagi ayva cekirdegi z.yagi hametan lansinoh lanolin denedim ama yok var mi baska bildiginiz herseyi deniyorum... sutumde azaldi zaten :KK61::KK61::KK61:

Ben tek çareyi susam yağı ve hafif ısıtılmış zeytinyağını karıştırıp her emzirmeden sonra sürmekte buldum. Birkaç gün acısı devam ediyor ama en sonunda geçiyor. Bi dene inşallah ile yarar. Hem si
safra karaciğerin yağların sindirmini kolaylaştırması için ürettiği bir salgı..gün içerisinde bunun miktarı artabiliyor ve o zaman da kaka yeşil olabiliyor.benim bebeğimde günde bir iki defa ywşil kaka yapıor bazen

Benim bebeğim hep yeşil yapıyor. Sanırım sebep o değil.

[/QUOTE="mattika, post: 40155520, member: 223491"]Sute bu kadar onem vermen sasirtiyor beni. Cogu konuda dogrusunu yapiyorsun hani benim arastira arastira buldugum seyleri soyluyorsun. Inet sutu sindirimu cok zor birsey. Hatta insan icin degil buzagi icin deniyor. Yogurt peynir daha kiymetli. Ben ise basladigimda ek gidaya gecmis olsak bir ogun yogurt yese yetmez mi ki. Inet sutu vermem 2 yastan once. Olmazsa sut saglmali haklisin ya da bitki cayi vs gecistiremez mi. Oglumda 1 yasindayken ise basladim ek gidayi halletmistik.[/QUOTE]
Senin is saatlerin cok deilmis.haklisin o ara baska sey yeyip icebilir.yogurt ve peynire olur tabide cocugun ihtiyaci olan miktari yiyemeyebilir yani cok olur.yogurt.peynir hatta mamalarin hammaddesi. Sut deilmi.niye ham madde yi kotuluyolar anlamiyorumki hepsi ayni sey bence sutun tuketilmesi daha kolay sadece.

Ne kadar gazlı çocuklar doğurmuşuz. Hepsi birer uçan balon :D

Kafam karıştı maralınkide kaliteli duruyor pkas ınkide

maralınkini bilemem hiç kullanan bilmiyorum ama pkasınki boba 4g sanırım. geçen gün bahsetmiştim kanal7 de gezi programı sunan bir kadın var bebeğiyle birlikte dünyayı geziyor o boba kullanıyor ig da buldum bobayı tavsiye ediyor herkese

ben bugun basladim :)
insallah unutmam, çok hafif dozajli bi hap, saatini $a$mamak lazim o yuzden , korumuyormus diyolar saatini sasarsan hafifn etkili oldugu için

12 mayisa kadar idare edip o zamanda spiral takdiricam ben

Dakiklik sorun değil benim için de hormon her durumda bebeği etkiler mi ki diye düşünüyorum. Annem çok karßı onunla konuştum da. ya prez. Ya da mirina diyor.

Teşekkür ederim canim Karbonati da denedim dr. Gittigimde soylemisti dr. Fakat iyice derinlesti yaralar bir daha gittim birakmami soyledi... hametan verdi dinlendirmem gerektigini söyledi fakat sagiyorum krem suruyorum... cocuk yinede araniyor korkuyorum memeyide birakacak... resmen iskence.... kadin olmak ahhhh kadin olmak.....:KK42::KK42:

Canım sağmak da yara yapabiliyormuş hastanede sağdığımda hemşire söylemişti. Sütünü sür sağdıktan sonra yoksa kurur yara olur demişti.
lansinoh iyi geldi bana bir de hava aldırmak gece tek atletle yattım birkaç gün.
t
Düşen göbek bağlarını ne yaptınız ?

evde duruyor.
ben kenminkini 21 yaşımda üni.nin bahçesine gömmüştüm ondan bitmiyor galiba yüksek lisans:KK70::KK70:

günahdın kızlar
7.30 dan beri memede uyuyup beşiğe koyunca uyanan bir çocuk var kucağımda
sıpa resmen alay ediyor benimle

Dakiklik sorun değil benim için de hormon her durumda bebeği etkiler mi ki diye düşünüyorum. Annem çok karßı onunla konuştum da. ya prez. Ya da mirina diyor.

Canım sağmak da yara yapabiliyormuş hastanede sağdığımda hemşire söylemişti. Sütünü sür sağdıktan sonra yoksa kurur yara olur demişti.
lansinoh iyi geldi bana bir de hava aldırmak gece tek atletle yattım birkaç gün.
t

evde duruyor.
ben kenminkini 21 yaşımda üni.nin bahçesine gömmüştüm ondan bitmiyor galiba yüksek lisans:KK70::KK70:
Mirina nedir???

Back
X