zorlanmasi kakasindan dolayı değil fazlaca gazi olduğundan

bence önemli birşey yoktur. Benim dana da sık sık yeşil kaka yapiyor çünkü sık emiyor yda ne biliyim ben çok düşünmüyorum böyle şeyleri düşünmemek lazim biraz :) hele 2. Çocuk olunca hepten salla gitsin modundayim
Vayyy benim balammmm :)))) canim ben tane kimyon,anason ,papatya, ve rezeneden hergun cay yapiyorum kendime su siralar sira bulursam yapiyorum gunde 2 kupa iciyorum cocugada iciriyorum 6 7 c k kadar.. Oda kesmez se toz kimyondan ck ucuyla azcik ilik suya koyuyorum bi O kadarda seker ertip iciriyorum.. Karnina masaj yapiyorum bisiklet hareketi yapiyorum bide.. Bide ustune kurufasulye yiyorum :) ee o kadar sey yapiyom hak ettim dimi ahahah :))
anladigim kadariyla cocugun cok kusuyor ve bu seni yipratiyor benim kizimda her enmeden sonra fiskirtarak kusardi kabus gibiydi anliyorum.. Ek gidaya gecince cogu kusma geciyor az daha sik disini.. Birden bire olmasada duzelmeleri zamanla onlar bize biz onlara alistigimiz icin ilk zamanlardaki gibi zorlamiyor onlarla hayat insani.. Ya geciyor ya da sen alisiyorsun yani.. İsyan etmeden sakince dua etmekten ve sabretmekten otesi yalan kisacasi