2015 Şubat Anneleri

hadi yaaa :/ iyi ki sormuşum bak bilmiyodum bunatamabişey olmamıştır yoksa baya koca cinayetinden ana habere çıkarım yani. spiral taktırayım ben de o zaman,korunurum diyor ama erkeklere güven olmaz bu konuda.
Haha adamimi oldurucen cocuk yaptibdiye:).takdir bence en rshati o ,3 cocukla.isimi riske atamam.spiralinde
ee ya birde 3 ayda adet olmazsak ne olacak
bazıları 6 ayda falan oluyormuş
pehh
şimdi 1 yıldır alıştık rahatlığa adet olmak da zor gelecek bana :KK70:

ay akşam eşim çok gerdi beni nedense
kızı emzirdim uyuttum saat 10 duşa girecektim sen salla arada beşiğini uyanmaz o dedim
10 dk durdum duşta bi çıktım yine almış kucağına
neden aldın dedim ağladı diyor
ya ağlasın elleme susar o sen böyle yaptıkça hiç durmaz dedim
zaten çocuğun uykusu dağılmış huzursuzlandı ağladı durdu bu sefer babası panik oldu bana kızıyor
ben zaten bebek bakmayı bilmiyorum korkuyorum tutarken biyerini acıtırım diye sende bana bırakıyorsun diyor
ya ne yapayım koktum artık ben ne zaman duşa gireyim dedim
sinir etti beni
aldım çocuğu yatırdım beşiğine salladım yine uyudu
o sinirle salonda yattım gitmedim yatak odasına

bende uyumak şöyle dursun 10 dk başından ayrılamıyorum babasına bırakıp
seninki susturmaya çalışıyor benimki uyuyan çocuğu uyandırıyor
ben oglumda 15 ayda adet oldum :))

ama jinekologuma israr etmistim adetsizken taksin en azindan denesin diye
oda denedi takmayi ve kolayca takdi :) adetsizken

kızı uyuttum kahvaltımı ettim bulaşıkları toparladım toz aldım ütülerimi yaptım küçük gelen kıyafetleri ayırdım şimdi oturdum steel tea mı içiyorum :KK50:

ah eski günler önceden kahve keyfi yapardım şimdi süt çayı keyfi yapıyorum :KK45:
Benimde dünya işim.vardı Cts misafirim var ama sadece çamaşır asabildim. Saniye uyumadı böyle günleri hiç sevmiyorum.hiç plan yapmadığım zaman daha çok uyuyor.

Benimde dünya işim.vardı Cts misafirim var ama sadece çamaşır asabildim. Saniye uyumadı böyle günleri hiç sevmiyorum.hiç plan yapmadığım zaman daha çok uyuyor.

bebekler zaten planlara muhalefet etmeye bayılıyor
bak işler bitti yemek yiyeyim dedim açtı gözleri
şimdide uykum geldi uyusada bende uyusam diyorum ama keyfi yerinde sevinç çığlıkları atıyor hiç uyumaya niyeti yok

Dus almayi cok istiyorum ama korkuyorum sütü hızlandırcak diye. suya yaniyo icim kana kana içemiyorum meyvesuyu vb hepsine gonlum kayıyor da sutu costurur korkusundan agzimi suremiyorum. Bicok seyi de alerji riskinden yemiyorum. sagip tazyik azalsin diye ugrastikca kanalları aciyorum sanki daha bir. iki ucu moklu degnek oldu hayat
senin sütten az bana gelse bendede yok deliricem emzirmeyi öyle çok istiyorum ki olmuyo az ne yapsam olmadı mama verirken öyle üzülüyorum ki o mamayı hazırlarken ağlaması sonrada temizle kaynat çok sinirlerim bozuk :'(

hadi bakalım dene ve haber ver bizede
ben hala araştırıyorum
Valla öyle müsrif bir insanımki düşünmeden iş yapıyorum kullanıp kullanamaycağımıda bilmiyorum,sonra at çöpe.yeni ayakkabı aldım ayağım büyümüş olmadı hayatta değiştiremem şimdi vericem birine.

senin sütten az bana gelse bendede yok deliricem emzirmeyi öyle çok istiyorum ki olmuyo az ne yapsam olmadı mama verirken öyle üzülüyorum ki o mamayı hazırlarken ağlaması sonrada temizle kaynat çok sinirlerim bozuk :'(

Bende var da noluyo emziremiyorum ki cocuk bogulduguna reddediyor sagdigimi da içiyor hos saginca az cikiyor anlmadm bu isi cokluk değil hiz diyolar bi garip is. Mama isi sut olmamasi gicik bi pskolji onu da biliyorym ilk kixim da hastalklrdan hic emememsti sut de sagmayla cogalmadi bitti devamli mama pompa Sterilizasyon vb kabustu. Simdi de ayni hos yine pompa temzlgi elle bardaga meme sagmalar emzrme kavgalari. Benm hayattaki en buyuk yaram eksikligimdi bu emzirememek cok sukur bu defa lutfetti dedm rabbim verdii gibi aliyor simdi elimden var benm pskoljimi düşün ikinci defa ayni trajedi budefa sut de var emmek isteyen bebe de ama olmuyo iste olmuyo:(

bebekler zaten planlara muhalefet etmeye bayılıyor
bak işler bitti yemek yiyeyim dedim açtı gözleri
şimdide uykum geldi uyusada bende uyusam diyorum ama keyfi yerinde sevinç çığlıkları atıyor hiç uyumaya niyeti yok
Seninki uyuyacağını uyudu artık

Seninki uyuyacağını uyudu artık

yok uykularını düzene soktum ben onun yarım saate kalmaz yine uyur 2 de uyandı 4 de uyusa 7 ye kadar uyur şimdi
gündüz uykularını 2 saatlik uyanık kalma süresiyle ayarladım her zaman olmasada çoğu zaman bu programa uyuyor

Valla öyle müsrif bir insanımki düşünmeden iş yapıyorum kullanıp kullanamaycağımıda bilmiyorum,sonra at çöpe.yeni ayakkabı aldım ayağım büyümüş olmadı hayatta değiştiremem şimdi vericem birine.

bende tam tersi alacağım bişeyi 40 defa araştırıyorum kiralama işini düşünüyorum şuan
bi deneyeyim 1 hafta kullanabilirsek alırım kullanamazsak en azından durmuyor derim diye düşünüyorum
iade işleri benden sorulur çok iade etmişliğim var aldıklarımı ama kargo eve gelmiyor iade işlemleri için artık bende üşeniyorum uğraşmaya

tabi cocuk gorunce elinden alamiyorsun ikinci her yonden araya gidecek.
Ben uht icin diyorum canim pek hayirli birsey degil. Ama veriliyor mecbur
evet cnm maalesef benim oglan çogu seyi erken tatti, hatta ek gidasi bile olmadi dogru duzgun buyugun yemegini blaneerlardim veriridim :)

valla bugun yemelerinde hiç egisiklik yok ikiisde ayni yiyor
ek gida olayinida test etmistim oldum :)
bakalim uçuncuye ne halyt edicem, çocugu yemegeh alistirmak ek gidasi vs si benim korkulu ruyam ,10 çocukda dogursam beceremiycem herhalde
çok ustune dusuyiorum çocuklarin onlarda yemiyolar : (

Agladiginda sakinlestirip tekrar anne sutu veriyorum sagacak kadar cok olmuyor zaten o yuzden sagamiyorum :KK43:

gelmese de 10 dakka masaj yaparak sagmaya devam edıyorum boylece sutum artıyor. sut yetmıyor uretmelısın mesajı verıyormus memelere.

bende önce emziriyorum ardından mama veriyorum bazen cok şaşırıyorum kaç ölçek vereğim diye
bazen emme sonrası 90 cc yiyor çoğu zaman
emerken kc cc gidiyor mideye bilmiyorum
sen ne kadar mama veriyorsun

60 verıyorum ben. benım tam dolu oldugunda 70 cc cıkıyor sutum. ama her zaman tam dolu olmuyor tabı. ne kadar emmıs oluyor o an bılemıyorum ama genelde 50 60 cc yı bıtırmıs oluyor mama olarak verdıgımde.

Bende var da noluyo emziremiyorum ki cocuk bogulduguna reddediyor sagdigimi da içiyor hos saginca az cikiyor anlmadm bu isi cokluk değil hiz diyolar bi garip is. Mama isi sut olmamasi gicik bi pskolji onu da biliyorym ilk kixim da hastalklrdan hic emememsti sut de sagmayla cogalmadi bitti devamli mama pompa Sterilizasyon vb kabustu. Simdi de ayni hos yine pompa temzlgi elle bardaga meme sagmalar emzrme kavgalari. Benm hayattaki en buyuk yaram eksikligimdi bu emzirememek cok sukur bu defa lutfetti dedm rabbim verdii gibi aliyor simdi elimden var benm pskoljimi düşün ikinci defa ayni trajedi budefa sut de var emmek isteyen bebe de ama olmuyo iste olmuyo:KK43:

senin işinde zor be arkadaşım
Allah herkese yardım etsin emen var süt yok
süt çok emen yok
süt çok emen var ama nasip yok
hepsi ayrı dert

Kızlar ateşim var 38° :( doktora da gidemedim..

mattika her turlu sutu svemiyor kiz muhabbet bu
benim içinde çocuklarin sut içmesi çok onemlli gelismleri boylari için ...
ayni fikirde deiliz sadece olay bu :)

Ya o kadar da incelemek iyi değil bence ben de senin gibi düşünüyorum ogluma da kızıma da bol bol sut iciriyorum arada ballı yapıyorum :KK49:

Dus almayi cok istiyorum ama korkuyorum sütü hızlandırcak diye. suya yaniyo icim kana kana içemiyorum meyvesuyu vb hepsine gonlum kayıyor da sutu costurur korkusundan agzimi suremiyorum. Bicok seyi de alerji riskinden yemiyorum. sagip tazyik azalsin diye ugrastikca kanalları aciyorum sanki daha bir. iki ucu moklu degnek oldu hayat
du$ta sicak suda kendiliginden akmazmiki canim, o zaman da gogsun bosalmis olur belki iyi gelir ne biliiym, yada dusunu al çikacagin zaman soguk su tut :)
benim sutum hiç akmaz oyle ama bi keresinde du$tan sonra kendilgiinden akmisti

Ya o kadar da incelemek iyi değil bence ben de senin gibi düşünüyorum ogluma da kızıma da bol bol sut iciriyorum arada ballı yapıyorum :KK49:
su bali bi ben veremedim gitti unutuyorum koysam içerlermiki :))
ama sutun sicak olmasi lazim deilmi balli sut için bal nasil eriuycekkk
sut olamzsa çocuklar sabah okula giderken ne yiycekler :)))

soğuğa yakın bir duş al
yada koltuk altlarına kasıklarına ve alnına sirkeli suda ıslattığın bez koy
evde minoset veya parol varsa iç
geçmiş olsun canım

Kiz bebek durmadı emzirdim demine kadar hala da kucagimda uyuyor olmasa dediğin gibi duşa gireyim.ama çok da usuyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor.sağol tatlım.

Back
X