2015 Şubat Anneleri

Ben de banyo yaptırdım suyun içinde iyiydik çıkınca bastı yaygarayi yine..2-3 gündür Agu falan demeye başladı yakinda konuşur mu ki :)))) artik derdini anlatsın istiyorum :))))
Konuşunca da o ne bu ne diye soracaklar saniye susmuyorlar ama en azından derdini anlatır.
Benim ablam bakıyorya, diyor bazen konuşakmış gibi yapıyor korkuyorum şimdi konuşmaya başlayacak diye.
Banyosunu yaptı uyur inşallah.
Ben aldım kanguru yarın gelecek boba 4g bakayım nasıl olacak.

Ben 34 yasindayim 1.yi dogurdum daha :KK48:
Bir cocuk tamam. Dedim arasi yakin olsun beraber buyuyup giderler ben de bir bes seneyi yok sayarim. E ucuncu olursa 10 sene gider. Yas gelir 40 a.
Sen istiyorsan ikinciyi hemen yap onun uykusu guzel olur belki.

Benim de verdigim tavsiyeye bak. Delilik bu cocuk isi. Ama buyuyup konustuklari zaman mest oluyor insan

Biz evde güneşlikleri açmadan oturuyoruz ve gecede bebeğin olduğu yerde ışık açmıyoruz gözünü almasın diye.
Bugün kızımı terasa çıkardım hiç hoşlanmadı yüzünü buruşturdu gün ışığını sevmedi.
Çocuğuda kendimize benzettik.

Konuşunca da o ne bu ne diye soracaklar saniye susmuyorlar ama en azından derdini anlatır.
Benim ablam bakıyorya, diyor bazen konuşakmış gibi yapıyor korkuyorum şimdi konuşmaya başlayacak diye.
Banyosunu yaptı uyur inşallah.
Ben aldım kanguru yarın gelecek boba 4g bakayım nasıl olacak.
Cocuklara Gozume parmak sokup uyandirsin diye ozenmistim. Bir de surekli niye diye sormalarina.
Sabh geliyor anne kalk anne kalk sonsuz tekrar. Esimle birsey konussak o niye bu niye :))

Bizim tam 4 hafta oldu bugün. Dikişler baya düştü hele önceki gün epilasyon yoptim ondan sonra düştü ne düstüyse. 6. Haftanın sonunda yine dr a gideceğim o zaman düşmüşse hepsi korkmam. en fazla ilk seferki kadar acır herhalde. Dr ultrasonla bakarken de o plastik şeyle ( adını unuttum) bakarken de acımadı 13. Günde.
Bizim tam 4 hafta oldu bugün. Dikişler baya düştü hele önceki gün epilasyon yoptim ondan sonra düştü ne düstüyse. 6. Haftanın sonunda yine dr a gideceğim o zaman düşmüşse hepsi korkmam. en fazla ilk seferki kadar acır herhalde. Dr ultrasonla bakarken de o plastik şeyle ( adını unuttum) bakarken de acımadı 13. Günde.
Ben sadece 10.gün gitmiştim iyi gözüküyo demişti eliyle bakıp sonra hiic gitmedim 1 ay sonra gel demişti ama gitmek istemedim nasıl anlıyorsunuz düştüğünü ben hiç dikis görmedim zaten başlarda korktum bakmaya sonra baktığımda dışta hiç bişey yoktu izler vardı sadece kırmızı sivilce gibi 3 Tane falan .iç tarafta da mavi bi ip ucu gördüm sadece.ya eskisi gibimi genişledi mi çok acı olur mu dikişler yüzünden acır mi ben evlendigimizdede 1 ayda anca başarmıştı tam olarak zaten :KK12::KK48:

Bende 2 gündür sadece sabah ve akşam mama verdim 2 ölçü.Arada hep anne sütü ama bilemedim yettimi yetmedimi.annelik iste benimki aç olsa belli ediyor aglamasindan ve agiz hareketinden anliyorum neyseki.demek benim gibi olanda varmis.sağma makinem yok elle sıkıncada damla çıkıyor ona da kıyamıyorum.fıskırmıyor yani.ama kafaya taktım bu süt işini madem emzirdikce coğalıyo...hem daha sağlıklı olduğu için hem de sırf milletin AA mamaı veriyosun verme bilmem ne deyişinden bıktığım için.sanki başka birşey veriyoruz.nerdeyse kendimi suçlu hissetcem.hem takviye sükürki ikisininde alıyo reddetmiyo.ben burnunu hemen her gün temizliyorum bos cikmıyo maşallah.damladan sonra aşağı iniyo peçeteyle alıyorum bende.bizim düzen oturdu sayılır süt işini hallettikmi.siz her emmeden sonramı 90 veriyorsunuz.baya iştahlı o zaman.

emme öncesi sağdıgımda 20 ccancak cıkıyor
kalanı mamayla tamamlıyoruz
iştahlı ama doydugunda anında bırakıyo
ilk ay 1 kılo aldı fazlamı ki

avent soothie marka emzikleri alıyordu değilmi bebekler
yurtdışında hastanelerde dağıtılan emzikler bunlarmıydı

Okuduğum kadarıyla bugün bebelerin çıldırma günü :/ benimki de delirmişti sabah 9dan şu saate kadar 2-3 kez 10ar dk uyudu :KK43: dayanamadım dayadım mamayı :KK43: pufff emzirme ne kadar sıkıntılı bi süreç :KK43:
oyle feci bir gun gecirdim ki esim sanki yaslanmissin bugun birdeN bire dedi..uykusuzluk ayri surekli katilarak aglamasi apayri.. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun..
UOTE="esoba, post: 40169909, member: 341682"]Benimde kaşında oldu. İyice kurulamak gerekiyormuş banyodan sonra.
Banyo sırasında sıkıca lifle gidiyor.sıkıca dediyseM biraz bastırarak.
Banyodan sonra iç zıbınla sildim iyice. .@krizantemcik .saygılar[/QUOTE]ahmet tuna da da oldu birden cikti .. Zeytinyagi surdum az elimle ovaladim gitti.. ama yine oluuor.. Kafasindada olmus zeytinyagiyla masaj yaptim taradim yikadim gitmisti ertesi gune bi baktim yine . amannn pis bebeler gibi gorunuyorlar o egreti duruyor..

cimcimesultançok cikmisost: 40172682 .!.:
ayda 1 kilo gayet normal benimki 600 gram aldı az dedi doktorlar
bende emdikten sonra sağdım 50 ml çıktı
Emdikten sonra 50 cc cok dikmiş. Demekki hepsini emmiyormus seninki ondan az almis ben emdikten sonra sagdim bi kere 30 cc zor cikarttim

Ben sadece 10.gün gitmiştim iyi gözüküyo demişti eliyle bakıp sonra hiic gitmedim 1 ay sonra gel demişti ama gitmek istemedim nasıl anlıyorsunuz düştüğünü ben hiç dikis görmedim zaten başlarda korktum bakmaya sonra baktığımda dışta hiç bişey yoktu izler vardı sadece kırmızı sivilce gibi 3 Tane falan .iç tarafta da mavi bi ip ucu gördüm sadece.ya eskisi gibimi genişledi mi çok acı olur mu dikişler yüzünden acır mi ben evlendigimizdede 1 ayda anca başarmıştı tam olarak zaten :KK12::KK48:

Evlendiğimizde sıkıntı yaşamaMıştık. Yani acılı olmuştu baya ama ilk gün olmuştu.
ben aynada bakmaya korkuyorum da ona korkmuyorum :) tersim ben de işte.
Mavi mavi misina gibi peçeteye geliyor silerken.
Ben 13. Gün gittiğimde iyileşmiş dikişlerin de düşer yakında demişti.

Emdikten sonra 50 cc cok dikmiş. Demekki hepsini emmiyormus seninki ondan az almis ben emdikten sonra sagdim bi kere 30 cc zor cikarttim

az bile çıktı normalde 60 falan çıkardı ememiyor bu ara
memeyle sürekli kavga halinde
garip sesler çıkarıyor emerken

Biz evde güneşlikleri açmadan oturuyoruz ve gecede bebeğin olduğu yerde ışık açmıyoruz gözünü almasın diye.
Bugün kızımı terasa çıkardım hiç hoşlanmadı yüzünü buruşturdu gün ışığını sevmedi.
Çocuğuda kendimize benzettik.

gündüz bütün camlarım perdelerim açık gece sadece mutfak lambası açık
gece gündüz ayırımını yapması için bu şekilde gidiyoruz
arada camın önüne götürüp bekliyorum biraz
dediğin gibi gözlerini kapatıp yüzünü buruşturuyor
daha onlar için çok çok parlak gün ışığı
ama alışması gerek
yoksa babası gibi kışın bile güneş gözlüğü takacak

Çok yorgunum.
Bütün gün gr uyku uymayan ve etleri kopariliyormus gbi ağlayan yavruyla temiLik yapmaya ugrastim ev 10 gündür supurulmemisti her taraf fistik kabuğu ..

Yarin toplantı var bende..bebek görmeye geleceklermis vesileyle kuran okunsun dedim..
Oğlum sizar sizmaz mutfağa attim.kendimi yerinin ikramlarini hallettim. Ama ayaklarim bilenlerden kiriliyor adeta..

Cumartesi de eşimin üniversiteden ark. Bebek görmeye gelecekmis.. Okuldaki arkadaslarida hocam sen altini al biz firsat bulup gelemedik ayip oluyor dems :) Esim de evimize gelmeden cayimizi içmeden ne altini demiş .. Altininda değilim ama bu misafir agirlama isi beni çok yoruyor ev temizle en az 3 4 çeşit ikram yap.. Çocuk dursa zerre gocunmam ama ..
Neyse Allah kolaylık verecektir insaalah..

Akli olan ,canini seven cocuk yapmsin fazladan.oglan okulda altina kaka yapmis soylemedide gelince bende ha bire kucugu yokladim durdum butnuma koku geldikce.oglum niye yaptin diyorum cvp yok.tv yada pc de oyalancam diye gitmedi sandim kizdim.sonra dedi okulds yaptim diyr.altini guzel temizleyemiyomus ondan gitmemid wc ye.boyle sanki cok temix oldu.cocuk=omur torpusu

Ya ben de ona dikkat eder rahatlardim yutkunuyor diye de geçen gün emzik emerken de yutkunma sesi duydum..dedim acaba bnm duyduğum yutkunma sesleri tükürük yutma sesi olmasın..paranoyaklikta son noktadayim :)))

Bir de benimki doymasa dünyayı yıkıyor zaten sesiyle.
Bir keresinde de emdi emdi yok 15 dk emdi yutkunma sesi yok son mama verişimdi o akşam Gerçi toplasan 4-5 kere ancak verdim mama.
Ertesi gün dr mama verme bu çocuğa dedi.

benimde 47 günlük
gündüz ayaklarımda sallıyorum ve ana kucağına alıyorum uyuyunca
ama geceleri mutlaka ya anakucağında yada beşiğinde sallıyorum

Ben de dizime yüz üstü yatırıp sallıyordum. Bide müzik açıyordum uyuyordu. Şimdi her yolu deniyorum, yorgunluktan pes edip huzursuz huzursuz uyor en sonunda ama bende bitmiş oluyorum bu arada.. inşallah benimki de düzene girer

Benim oglan uyyor.bugun cokk uyudu hayirdir insallah.dun dogum kontrol hapina basladim o yapmiyodur ins

Back
X