Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkini de babası GS li yapabilir. Bizim kombine de yandı yaw. Nisanda almıştık daha bir maça bile gidemedik.Benim yeğenim selin de futbolla çok ilgili ama o gs li
Benim ne tv den haberim var ne dünyadan.bu cocuk neden beş dk uyuyor.
Kolik gaz Sancısı bildiğim kadarıylaKizlar kolik ne, benim oglum uzerini degisirken bide banyo yaptirirken cok agliyo resmen krize giriyo sesi kisiliyo bogazi tahris oluyo bugun biri kolik olabilir dedi bide sallamaya cok alisti bunu nasil biraktirabilirim hicbir isimi yapamiyorum salliyorum birakiyorum uyaniyo sil bastan yapiyoruz
:) ustu degisirken agliyo diye mi kolikmis :)))Kizlar kolik ne, benim oglum uzerini degisirken bide banyo yaptirirken cok agliyo resmen krize giriyo sesi kisiliyo bogazi tahris oluyo bugun biri kolik olabilir dedi bide sallamaya cok alisti bunu nasil biraktirabilirim hicbir isimi yapamiyorum salliyorum birakiyorum uyaniyo sil bastan yapiyoruz
Gece durduk yere kendiliğinden başlayan ağrı varsa artık beklemeye gerek yoktur cnm sen hangi dişinin ağrıdigini disine vurulunca ayırt Edemiyor musunDün ağrıya dayanamadım diş hekimine gittim. Dişlerime vurdu iki üç tane derin dolgu olan dişim var onlara vurdu hangisinin ağrıdığında birtürlü karar veremedi. Röntgen çekti sıfır çürük. Dişlerimi sıka sıka kanal tedavisine götürdüm şimdi sorun hangisi ağrıyor hangisi kanal olucak. Ağrı gittikçe şiddetlenir dedi şimdi şiddetlenecek ağrıyı bekliyorum gece Ağrı'dan uyuyamıyorum bebişe kaliteli zaman vermek istiyorum ağrı var. Daha ne kadar şiddetlenecek bu ağrı.
Site değil canım ig şahıs satıyor alanlar memnunçelik korsenin neye zararı olacakki takabilirsin tabi
kaşlarını sıcak suyla ıslattığım pamukla silip mendille temizledim baya geçer gibi oldu konaklar
gözlerinede peçetenin ucuyla konjonktiviti temizledim kızarıklık geçti sulanmasıda geçti
babamız işi bırakıp gelemiyor gidemedik sağlık ocağına
güvenilir bir site mi
attım
ay bi espiri yaptım herkes ciddi sandı![]()
Kuzenim konaklari karbonatli su yapip dis fircasiyla temizlemis ama benim oglum cok huysuz oldugu icin ben cesaret edemiyorum banyodan once zeytinyagi surmekte iyi geliyo diyorlarçelik korsenin neye zararı olacakki takabilirsin tabi
kaşlarını sıcak suyla ıslattığım pamukla silip mendille temizledim baya geçer gibi oldu konaklar
gözlerinede peçetenin ucuyla konjonktiviti temizledim kızarıklık geçti sulanmasıda geçti
babamız işi bırakıp gelemiyor gidemedik sağlık ocağına
güvenilir bir site mi
attım
ay bi espiri yaptım herkes ciddi sandı![]()
Edemiyorum işte sanki hepsi ağrıyor gibi. Dişliği gece gündüz taksam sinirler güçlenmez mi? Dişimi kaybetmek istemiyorumGece durduk yere kendiliğinden başlayan ağrı varsa artık beklemeye gerek yoktur cnm sen hangi dişinin ağrıdigini disine vurulunca ayırt Edemiyor musun
Aa ben arada karbonatlı suyla dilini temizliyorum biraz da alnına süreyim bakalım.Kuzenim konaklari karbonatli su yapip dis fircasiyla temizlemis ama benim oglum cok huysuz oldugu icin ben cesaret edemiyorum banyodan once zeytinyagi surmekte iyi geliyo diyorlar
benimkininde kafasında baya vardı ön tarafı özellikle.banyodan bir saat önce zeytinyağı sürdüm.sonra ince ve sık bir tarakla temizledim.2 3 kere yaptım şimdi yok denecek kadar az.Kuzenim konaklari karbonatli su yapip dis fircasiyla temizlemis ama benim oglum cok huysuz oldugu icin ben cesaret edemiyorum banyodan once zeytinyagi surmekte iyi geliyo diyorlar
Kuzenim konaklari karbonatli su yapip dis fircasiyla temizlemis ama benim oglum cok huysuz oldugu icin ben cesaret edemiyorum banyodan once zeytinyagi surmekte iyi geliyo diyorlar
Site değil canım ig şahıs satıyor alanlar memnun
acaba ciplakken kendini güvende mi hissetmiyor cok uzuluyorum o oyle aglarken mutlu mesut banyo yaptirmak istiyorum temiz kiyafetler giysin istiyorum:) ustu degisirken agliyo diye mi kolikmis :)))
kolik gaz canim,her gun ayni saatlerde çocuk agliyor biraz zor susuyor genelde aksam saati
benim oglanda agliyor body takinca susuyor :)
bi çok düzenli bi şekilde kullan plagini cnm eğer yiprandiysa falan yenisi yapılsın dişe gelen kuvvet azalirsa kanala gerek kalmayabilir..madem röntgende de bişi çıkmamışEdemiyorum işte sanki hepsi ağrıyor gibi. Dişliği gece gündüz taksam sinirler güçlenmez mi? Dişimi kaybetmek istemiyorum![]()
acaba ciplakken kendini güvende mi hissetmiyor cok uzuluyorum o oyle aglarken mutlu mesut banyo yaptirmak istiyorum temiz kiyafetler giysin istiyorum
Bizim tv hep açık.Televizyon karşısında uyudu tv açmayı dene istersen.
Ya sıkılıyorlar artık heralde geçen ben de hicbisekilde durduramadim sonra yatırdım koltuğa geçtim karsisina spor hareketleri yaptım..kollarımi bacaklarimi kaldırıp indirdim açtım kapadım..bana bakıp o da oynatmaya başladı bacaklarını kollarını bi hoşuna gitti..hsonu da cingirak ışıklı oyuncaklar falan alcam dönence falanBizim tv hep açık.
Gözlrrim doldu şimdi bağırarak ağlayacağım. Ya uyumuyor ne yapıcam ne atakmış
Birde uyanıkda durmuyor.yatırınca ağlıyor ayakta gezdirince kolumu emiyor.canı sıkılıyor sanki.sadece altını açınca sakin duruyor öylede üşüyecek
Sen 4 yıl falan maçı unut.sonra omzunuza alırsınız izlersiniz.Bizimkini de babası GS li yapabilir. Bizim kombine de yandı yaw. Nisanda almıştık daha bir maça bile gidemedik.