- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitabı kadar güzel mi acaba izleyeyim ben de madem tavsiye ediyorsun![]()
Oglumu pusetine koydum disardan bakinca rahat görunmuyo gibi ama sesi cikmadi rahatmidir acaba? Puset kullananlar rahqt gorunuyo mu
Ya ben kitabini okudum serisini ama filmi icin kitabi kadar guzel degil diyolar sence izlemelimiyim bide cd denmi izledin
Film izlemekmi ben ilk fırsatta uyku banyo yemek gibi temel ihtiyaclarimi karşılamaya yoneliyorum.bebeğim çok sıkıntılı olmadığı halde. İnternette de burayı ve merak ettiğim konuları arastirabilirsem ne mutlu.
uyumadm burdayım ben :) family guy başladı onu izlicem (inş)
Dublexte oturmadim bilmem ama allah korusun olacagi varsa her yerde oluyor. Hayirli ugurlu olsun bu arada, bebisler de Allaha emanet olsunKizlar biz ani bi kararla evimizi sattik ve dun dublex bir ev için anlastik.. Aradaki bu merdiven beni çok ama çok korkutuyor.. Kizin 2 kez düştü ve hala dun gibi gozumun önünden gitmiyor yasadiklarimiz ..
Simdi kizim büyüdü ama ahmet tuna için endiselerim hala zirvede
Dublexte oturanlar artisi ve eksileri nelerdir?PPaylaşabilirler mi?
Yok canım bişey olmaz arada sırada bende veriyorum hem çocuk uyuyor dinleniyor hem bizAnaaa herkesin bebesinde 2 gündür uyku problemi varmış ya.. ben de annemin aklına uyup en son ağrı kesici fitil verdim.. Kötü mü ettim bilmiyom ama Uyudu şimdilik...
Film izlerken iyi olur :)Niye ihtiyaç duymustunuz ki isik geçirmeyen perdeye
bu fitil bnm oğlanı niye uyutmuyor bizde Bi gariplik varYok canım bişey olmaz arada sırada bende veriyorum hem çocuk uyuyor dinleniyor hem biz
Film izlerken iyi olur :)
O bizim pasamiz zaten teyzesi kurban olur anasi onaBu rahatlık paşalarda yok
Hangi fitili kullaniyosunbu fitil bnm oğlanı niye uyutmuyor bizde Bi gariplik var![]()
Biz daha çok konumundan dolayı dublex almaya karar verdik halbuki bu evinde 2 sene önce sifir almistik o zaman dublex için üste para verseler alman diyordum ama olmadi iste..bizim aldigimiz evdede üstte mutfak yok banyo çift.. Yukarda yatak ve çocuk odasi ve bir büyük salon assagida yine büyükçe bir salon ve oturma odasi mutfak var.. Hayirsizsa olmasin insaalah ..Büyük çocuğum yok ama ben çok pişmanım. Ev ikiye bölünmüş gibi aşağıda otursan dert yukarıda otursan dert. Bizim oturma odası mutfak ve yatak odası alt katta.
Üst katta da salon ve bebek odası var.Banyo wc ikisinde de var. Bebeği üst katta bırakamam. Üst katı yatak odası yapsam mutfaktan bit şey almak için aşağı mı inecez sürekli.çocuğun büyüyüp merdivenden düşmeside başka dert. Bize çocuklar gelince sadece merdivende oynuyorlar.nedense çok ilgilerini çekiyor.
Bizde satmak istiyoruz.
Normal doğum yapanlar mutlaka ilk hafta sonu kontrole gitmeli dikişlerin akibetine bakilmasi için. Simdi bir ssorun varsa bile 40 gün bekleyecekmisin?..doktor 40 gün sonra gel dedi. Afedersiniz Ped degdkce çok sizi oluyor
Sizlama dan ziyade agri olur ateş olabilir..Enfeksiyon kaptigini nasil anlarim
Benden rahat pasaOglumu pusetine koydum disardan bakinca rahat görunmuyo gibi ama sesi cikmadi rahatmidir acaba? Puset kullananlar rahqt gorunuyo mu
Heee bende başka şeyler dusunduydum.. NiyeyseFilm izlerken iyi olur :)
beninkileride uyutmuyo.. Ne kizim uyurdu ne ogluma fayda ediyo.. Calpol de ayni sekilde..bu fitil bnm oğlanı niye uyutmuyor bizde Bi gariplik var![]()
Maasallah de kiz uyusun iste öyle büyucek annesi emiyosa birak. bizede iyilik yaramiyo uyumaz uyusunda bizde uyuyalim is yapalim diye bakariz uyuyunca özluyoruz analik zor isselam kızlar
benim kız sabahtan beri uyuyor
arada uyanıp emiyor o kadar
az önce uyandırmaya çalıştım eliyle yüzünü kapattı sırtını döndü bana yine uyudu
küstü galiba![]()
6 ay byuncakucuk gidecek sanarmis buyuk cocukBugun misafir geldi. Ogluma dedim bizi ziyarete gelmisler. Diyor ki bebis de bizi ziyarete geldi. Hala bebek gidecek diye bekliyor.
Biz daha çok konumundan dolayı dublex almaya karar verdik halbuki bu evinde 2 sene önce sifir almistik o zaman dublex için üste para verseler alman diyordum ama olmadi iste..bizim aldigimiz evdede üstte mutfak yok banyo çift.. Yukarda yatak ve çocuk odasi ve bir büyük salon assagida yine büyükçe bir salon ve oturma odasi mutfak var.. Hayirsizsa olmasin insaalah ..
Normal doğum yapanlar mutlaka ilk hafta sonu kontrole gitmeli dikişlerin akibetine bakilmasi için. Simdi bir ssorun varsa bile 40 gün bekleyecekmisin?..
Sizlama dan ziyade agri olur ateş olabilir..
Benden rahat pasa
Heee bende başka şeyler dusunduydum.. Niyeyse
beninkileride uyutmuyo.. Ne kizim uyurdu ne ogluma fayda ediyo.. Calpol de ayni sekilde..
6 ay byuncakucuk gidecek sanarmis buyuk cocuk
paranox s..siz hangisini kullanıyorsunuzHangi fitili kullaniyosun