2015 Şubat Anneleri

Dr.un mamayi birak diyebilmesi sans bence. Bebegim cogu aksam doymuyor memeye yapisik 3 saat geciriyoruz. Bazen doyuyor.
Herkesin tercihi farkli olabilir. Ben sutun meme bos da olsa emzirince geldigini tecrube ettim. Ikinci defa tecrube ediyorum simdi.
Ama sizde farkli olabilir. Bilemem. Kendi gorusumu yazdim.
Bence de emince geliyor süt ben de tecrübe ettim inşallah artar hepimizin sütü de böyle sıkıntılarımız olmaz

AKşam kfc den tavuk istedik çiğnemekte zorlandım sonra da dişim ağrıdı. Birkaç gün çiğnenmeden yenen şeyler yemeliyim. Patates puresi düşündüm ama biri patates gaz yapıyor demişti. Sabah kahvaltım sütte ezilmiş Bisküvi. Önerisi olan var mı?
Kizartma gaz yapiyor diye biliyorum..kaynamis su ile yumusatilms yulaf ezmesi yogurt ile guzel oluyor,pekmez ile tatlandirabilirsin..yogurtlu meyve salatasi olablr sabah ve oglene..sut de gaz yapiyorsa,icine cay kasiginin ucuyla karbonat at,ben oyle yapiyorum..kahvaltida da mutlaka yumurta, peynir yemeni tavsiye ederim protein sut apimini artiriyormus.

benimkiinin Saçı dökülüyor :KK43: neden olur ki bu?
Her taraf ttüyden kildan geçilmiyor biran önce tamamen dokulsede yenisi ciksa..
Kızlar bebeğim dünden beridir ateşler içinde yandı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadik bebeğim çok halsiz burnu dolu grip oldu sanırım :KK43: kurban olurum ben ona.
isss kiz ne kotu kucuk bebegin hastaligi..bilirsin gribin en iyi tedavisi surekli burnunu temizlemekle ve yavruya kolay nefes aldirmakla olur..hemen gecsin de bebeler en az3 yasina kadar hastlanmasin mumkunse :(

Dun aksam bezelye yedik yemekte,gaz yapacak tipi var demstim.gercekten cok gaz yapti bende.bebegim de butun gece,bu sabah huzursuz yatti..kivranarak uyaniyor hep:(( anlamadim gaz yapmayan sey yok mu?hamurisi mi yemek gerekiyor surekli?

Kendinde tecrübe ettiğim sut artirma yöntemlerini paylaşmak isterim hatunlar..

Havucu rendeleyin içine bolca dereotu dograyip yiyin..
Misir patlatip yiyin..
Sahlep için..
Ayva elma kuru duttan komposto yapip için..
Aksam yatmadan önce sadece 1 yk dut pekmezi için..
Mayali şeyler sut yapiyor..aklinizda bulunsun..
Gorumcem kuru mayayi suda eritip içerdi çok faydasi old. Nu söyledi..
Yeşil mercimeği dudukluye koyun, üstüne2 sogani yemeklik digrayip atin uüstüne de bulgur ekleyin az salça ve su koyup yarim saat pişirin.. Mutlak a deneyin sağlam sut yapiyor..
Hergun rezene için..

Ve aklinizdan asla bebeginize sutunuzun yettiğini ve her halükarda yeteceğini cikarmayin..rizki veren Allahtir bizler sadece vesileyiz..o yüzden kafanizi cçok yormayin.

Yaratan az verir bebek ACkalirsa takviye edin..oldu bitti ;)

Bezelye sağlam gaz
Dun aksam bezelye yedik yemekte,gaz yapacak tipi var demstim.gercekten cok gaz yapti bende.bebegim de butun gece,bu sabah huzursuz yatti..kivranarak uyaniyor hep:KK43:( anlamadim gaz yapmayan sey yok mu?hamurisi mi yemek gerekiyor surekli?
Bezelye saglam gaz
yapar hemde.. Bolca rezene icseydin cocugada icirseydin keske

Misir patlatip yiyin..
Sahlep için..
Yeşil mercimeği dudukluye koyun, üstüne2 sogani yemeklik digrayip atin uüstüne de bulgur ekleyin az salça ve su koyup yarim saat pişirin.. Mutlak a deneyin sağlam sut yapiyor..
Hergun rezene için..

Ve aklinizdan asla bebeginize sutunuzun yettiğini ve her halükarda yeteceğini cikarmayin..rizki veren Allahtir bizler sadece vesileyiz..o yüzden kafanizi cçok yormayin.

Yaratan az verir bebek ACkalirsa takviye edin..oldu bitti :KK66:
Mayayi nasil icmis kiz? Midesi yanmamİs mi? Ben de gastrit var maya olmaz digerlerini yapmaya calisşm

Kızlar Ayıptır söylemesi mantar yedim geçen gün kızıma bir gaz yaptı ki sormayın gündüz Akşama kadar gaz Sancısı çekti doğru düzgün ememedi bile sonra gazoz içtim de gece ANCA uyuyabildi :( daha da yemem yani harap oldu minnoşum :(

Misir patlatip yiyin..
Sahlep için..
Hergun rezene için..

Yaratan az verir bebek ACkalirsa takviye edin..oldu bitti :KK66:
iremguzumm hiç bi pantalonum olmuyor :KK61:
esime dedim zayifla o zaman dedi : (((
ben bunlari yaparsam bi on kilo daha alirim
diyete baslamyui dusnuyorum :(

Bütün gece uyanık kaldığım için olabilir kusuruma bakma.
onemli degil cnaim, Allah sifa verdin minik yavruna

benim midem yaniyor canim ya hamileyken oldugu kadar çok deil ama az daolsa belli seyler yedigimde oluyor
onceden olmazdi
gastrit mi oldumki ben bu hamilelik yuzunden bi bu eksikdi

Her taraf ttüyden kildan geçilmiyor biran önce tamamen dokulsede yenisi ciksa..isss kiz ne kotu kucuk bebegin hastaligi..bilirsin gribin en iyi tedavisi surekli burnunu temizlemekle ve yavruya kolay nefes aldirmakla olur..hemen gecsin de bebeler en az3 yasina kadar hastlanmasin mumkunse :KK43:
evde buyuk çocuk olunca maalesef mumkun olmuyor bu canim :(
simdi yine bahar geldi o kadar olmaz ama 7-8 aylik olunca ayvayi yedik yani onumuzdeki kisa : (

Arkadaşlar yanlış bi inanış var sanırım..şu gaz yapar bu gaz yapar bebeğe diye yemeyenler var galiba..annenin yedikleri anneye gaz yapar gaz sizden bebeğe geçmesi imkansız..gaz bağırsaklarda oluşur.ordan kana geçecek ordan süt bezlerine ordanda süt yapımına katılacak.bu olmax..bebekteki sancı 1.si emzirieken yuttuğu havadan 2.side bağırsaklarda sindirim sonucu oluşur..o sebeple istediğinizi rahatlıkla yyin bence

Kizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?

Back
X