- 17 Ağustos 2014
- 457
- 212
- 133
- 37
Dün yazdım bunu uyumuyo diye alındı oğlum heralde 4 saat uyuduuBenimki4-5 saat uyuyor karnı iyice tok olunca.gece tabi.geceyi öğrendi maşallah.2aylık olunca bu lüksümüz olduoldu şükür .darısı uyumayanlara.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yazdım bunu uyumuyo diye alındı oğlum heralde 4 saat uyuduuBenimki4-5 saat uyuyor karnı iyice tok olunca.gece tabi.geceyi öğrendi maşallah.2aylık olunca bu lüksümüz olduoldu şükür .darısı uyumayanlara.
Hangi mamayi kullaniyosun?benımkıde yapamadıgı gün cok zorlanıyor
mamayı değiştireceğim belki farkeder
yazık yavru kıvranırken içim gidiyor
Banyosunu yalniz mi yaptiriyosun? Oglum bugune kadar her banyosunda agladi kendim yaptirmaya korkuyorum o kadar aglamasina dayanamayip kucagima alirsam hasta edersem diye napicam bilmiyorum keske uslu dursa her gece yikasamDün yazdım bunu uyumuyo diye alındı oğlum heralde 4 saat uyuduuGerci banyo yaptı diye olabilir
Evet canım ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim bebek uyurken aklın onda kalmıyorKizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?
Hangi marka hepsi burada da aventin buldum ama nasildir bilemedimEvet canım ben kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim bebek uyurken aklın onda kalmıyor
Kizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?
Hangi mamayi kullaniyosun?
Herkes birsey soyluyor, tecrubeli tecrubesiz butun anneler ikilemde kaldik resmenArkadaşlar yanlış bi inanış var sanırım..şu gaz yapar bu gaz yapar bebeğe diye yemeyenler var galiba..annenin yedikleri anneye gaz yapar gaz sizden bebeğe geçmesi imkansız..gaz bağırsaklarda oluşur.ordan kana geçecek ordan süt bezlerine ordanda süt yapımına katılacak.bu olmax..bebekteki sancı 1.si emzirieken yuttuğu havadan 2.side bağırsaklarda sindirim sonucu oluşur..o sebeple istediğinizi rahatlıkla yyin bence
Bende bebelac kullaniyorum sen dene bakalim memnun kalirsan bende denerim...aptamil kullanıyorum
organik oldugu için hipp i deneyeceğim bu defa
Bizimkinde. Sadece bıyık yokBenim kizin biyiklari bile var, hahaha. Dokulsunler diye gozum sürekli kil tuy takibinde
Olabilir yeni saçlar aaçık çıkabiliyor.benim kardeşimde doğduğunda siyah gibiydi sonra sarı ve kıvırcık oldu.Değişiyor mu e niye uzadı dedi ki annem ah unutmuş demek ki yine. Belki bizim bebişin yeni gelen Saçları sarı olur herkes sarı beklerken kahve olmuştu.
Yani elbet ağlayacak ağlayarak derdini anlatıyor ama bir derdi varsa çözmek gerek neden sürekli ağlasın.Bana ağlatma bebeği diyorlar sanki ben ağlatıyorum. Temizlikçi Kadından başka kimse bebek Ağlayarak büyür demedi. Her ağladığında strese giriyorum şimdi.
Weewell canımHangi marka hepsi burada da aventin buldum ama nasildir bilemedim
Herkesi bilmem canm..ben tecrübeli bir anne miyim ?hayr bu ilk çocuğum ..ama biyoloji okudum 4 sene..canlılarda nerde ne nasıl oluşur biliyorum..o sebeple bu imkansız bi olay..Herkes birsey soyluyor, tecrubeli tecrubesiz butun anneler ikilemde kaldik resmen![]()
Gaz yapici etken maddesi var bazi gidalarin. Gaz degil etken madde bebege geciyor. Kuru kaysi cok yersem cok kaka yapiyor mesela onun gibiArkadaşlar yanlış bi inanış var sanırım..şu gaz yapar bu gaz yapar bebeğe diye yemeyenler var galiba..annenin yedikleri anneye gaz yapar gaz sizden bebeğe geçmesi imkansız..gaz bağırsaklarda oluşur.ordan kana geçecek ordan süt bezlerine ordanda süt yapımına katılacak.bu olmax..bebekteki sancı 1.si emzirieken yuttuğu havadan 2.side bağırsaklarda sindirim sonucu oluşur..o sebeple istediğinizi rahatlıkla yyin bence
onemli degil cnaim, Allah sifa verdin minik yavruna
benim midem yaniyor canim ya hamileyken oldugu kadar çok deil ama az daolsa belli seyler yedigimde oluyor
onceden olmazdi
gastrit mi oldumki ben bu hamilelik yuzunden bi bu eksikdi
burnu tıkalı değil hergün damla damlatıyrum....Burnu benzi tıkalı olabilir farkında olan atabilirsiniz..bi damla yapın kontrol edin bence.