2015 Şubat Anneleri

Ben zaten toplamda dört kilo almıştım ya yedisi gitti ama ellilere inmek için vermem lazım. Sana tavsiyem Demir ilacı kullan ama uzun süre bir ya da iki yıl. Bir de b12 iğnesi vurun. Onu da onbeş günde bir. Kafadan on onbeş kilo alırsın.
Hem kilo vermesi gerekip hem demiri ve B12 si dusuk olan ne yapsin. Kimisi dusuklugu de kilo vermeye engel diyor.
Giyebildigim tek kiyafet pijama

Ben zaten toplamda dört kilo almıştım ya yedisi gitti ama ellilere inmek için vermem lazım. Sana tavsiyem Demir ilacı kullan ama uzun süre bir ya da iki yıl. Bir de b12 iğnesi vurun. Onu da onbeş günde bir. Kafadan on onbeş kilo alırsın.

ah neler denedim ben ama almaıyorum metabolizma meselesi
demir ilaçları kan serumları b12 ler kilo aldırıcı ilaçlar
hatta düşün hormon iğnesi bile vuruldum ama yok anam görüp göreceğim en yüksek kilodayım şuan

Amin canım sağol,iste benim de öyle öyle başladı midem,önce birşmar dokunurdu sonraları da dokunmayan Bisey yesem bile acayip asit artışı olurdu midemde.Gin geçtikçe çoğalarak devam etti.hala kotu.dokunan şeyleri yememeye çalışıyorum.sen de dikkat et. Olmazsa bi doktora git.
Saol cnm.ben o dokunani yemeyim de ins ilerlemez.mayali hamur isi dokunuyor ama hazir olan.ekmek dokunmuyor ama .

Tereyagi dokunurmuki

4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim :KK61:
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım.. :KK57:
Zaman nasilda akip gecti
Annem geldi cok mutluyum demistin aylarevvel
Allah kavustursun hersey guzel devasm eder insallah

4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim :KK61:
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım.. :KK57:

annenin desteğinden ayrılmak zor senin için daha da zordur inşallah her şey güzel olur bundan sonra senin için...

allahım bu hemoroid öldürecek beni yaaa çok kötüyüm
doktora gitmeye karar verdim geçmeyecek başka türlü :(

Saol cnm.ben o dokunani yemeyim de ins ilerlemez.mayali hamur isi dokunuyor ama hazir olan.ekmek dokunmuyor ama .

Tereyagi dokunurmuki

Bana dokunmuyor bi dene istersen.hanurisi bana da dokunuyor eşime de dokunur. Mesela soğan filan dokunuyor.çok soğan zaten yemem ama salatada filan severim hafif.cucugunu yesem dahi dokunur o derece.ama annemde de gastrit var mesela soğan yesin düzelir midesi.biraz kişiden kişiye de değişiyor liste.ama sanırım gastriti olup da hamurisi dokunmayan yoktur mahvediyor mideyi.aksine hamur işleri de çok güzel yaa.mesela simdi trilece yapicam ilk defa bakalım Nasil olacak.

B
Dr.un mamayi birak diyebilmesi sans bence. Bebegim cogu aksam doymuyor memeye yapisik 3 saat geciriyoruz. Bazen doyuyor.
Herkesin tercihi farkli olabilir. Ben sutun meme bos da olsa emzirince geldigini tecrube ettim. Ikinci defa tecrube ediyorum simdi.
Ama sizde farkli olabilir. Bilemem. Kendi gorusumu yazdim.
Bir haftadır bununla uğrasıyorum zaten doymayınca üzülüyorum huzursuzlaniyor uyumuyor.stresten daha çok etkileniyorum.tek faktör o değil sanki.mamayi Birak demeyi bende biliyorum bana baska şeylerle gelsinler.kaç doktor değiştim üslubu yüzünden hamilelikten beri.bu konuda hassasim.neyse düzelicek inş.

Iyi aksamlar kizlar ben 14 subatta dogum yaptim 3810 dogdu hastaneden ciktigimizda 3470 ti 1 aylikken 4350 tartildi sutum az olduğu için mama takviyesi yapıyorum gunde 3 defa 60 ml hem anne sütü hem mama kullananlar sizler bebeginize hangi aralıklarla kac ml mama veriyorsunuz ve sutunuzu attirmak icin neler yapıyorsunuz

allahım bu hemoroid öldürecek beni yaaa çok kötüyüm
doktora gitmeye karar verdim geçmeyecek başka türlü :KK43:

benimki hep yara olmuş çatlamış dün gece yatmadan zeytinyağı sürdüm bugün rahattım tuvalete çıkmadım gerçi ama hiç değilse ağrı yoktu , eşim anestol krem varmış ondan alayım sana dedi

bende ne zaman alacağım diyorum 49 da kalmaya çabalıyorum ama sadece göbek var kilolar göbekte kalmış yemek yiyince 4 aylık gibi fırlıyor dışarı

ay benim kızında kulakları kıllı
saçlar döküldü kel kaldık ama kulaklardakiler inatla duruyor

benimkinde 14 nisan bitiş tarihi 15 nisan işbaşı yapabilir yazıyor
sgk ya sorsan onlar görür heralde
Rapor tek değil mi bsşlangıç ve bitiş aynı raporda yazıyor

benimki hep yara olmuş çatlamış dün gece yatmadan zeytinyağı sürdüm bugün rahattım tuvalete çıkmadım gerçi ama hiç değilse ağrı yoktu , eşim anestol krem varmış ondan alayım sana dedi

bende normalde ağrı yok kaşıntı oluyor arada ama tuvalette çok zorlanıyorum resmen ağlıyorum ve kanıyor çatlak var bıçak kesiği gibi canımı yakıyor :(

Rapor tek değil mi bsşlangıç ve bitiş aynı raporda yazıyor

izine ayrılırken verdikleri raporda dönüş tarihi yazmıyordu doğum yaptığında belli olur dönüş tarihin demişti doktor
doğumdan sonra verdiği raporda yazıyor ama izne çıkış tarihimde

Süt için herbişeyi deniyorum ben. Acaba kürler üst üste yapılınca etkisiz olur mu ki. Incir ve dutu aynı günde içiyordum.
Dün kendi doktoruna sordum bu konuyu kendisine güvenirim pirinç süt arttıran çaylar malt içecek filan dedi çoğalır dedi ümit verdi bugün fazla sanki.galiba psikolojik.dogumda annem gelememisti kv yanimdaydi rahat edemedim fazla. onunda etkisi olabilir.benimde buralardan gidesim var okullar acilana kadar.yabanci memlekette zor.

Back
X