- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Spor ayakkabim eskidi esime dedim gidip alalim da kosu bandinda yuruyeyim. Bogazi da tutarim belki hem. Cok zormus. Iki cocukla yalniz kalamiyor. E ben yurumeden veremem kiBende işe eşofmanla gidiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor ayakkabim eskidi esime dedim gidip alalim da kosu bandinda yuruyeyim. Bogazi da tutarim belki hem. Cok zormus. Iki cocukla yalniz kalamiyor. E ben yurumeden veremem kiBende işe eşofmanla gidiyorum
3 defa 60 ml baya az. Mama vermrk yerine bos memende tut. 5 dk bos cekiyor sonra geliyor benim. Gelen oyle cok degil ama eksigi kapatiyor. Hic mama vermemek senin cozumun bence. Mama verme deyince disardan yorum yapmak kolay deniyor ama senin mama miktarin azmis zaten. O yuzden dedimIyi aksamlar kizlar ben 14 subatta dogum yaptim 3810 dogdu hastaneden ciktigimizda 3470 ti 1 aylikken 4350 tartildi sutum az olduğu için mama takviyesi yapıyorum gunde 3 defa 60 ml hem anne sütü hem mama kullananlar sizler bebeginize hangi aralıklarla kac ml mama veriyorsunuz ve sutunuzu attirmak icin neler yapıyorsunuz
Iyi aksamlar kizlar ben 14 subatta dogum yaptim 3810 dogdu hastaneden ciktigimizda 3470 ti 1 aylikken 4350 tartildi sutum az olduğu için mama takviyesi yapıyorum gunde 3 defa 60 ml hem anne sütü hem mama kullananlar sizler bebeginize hangi aralıklarla kac ml mama veriyorsunuz ve sutunuzu attirmak icin neler yapıyorsunuz
3 defa 60 ml baya az. Mama vermrk yerine bos memende tut. 5 dk bos cekiyor sonra geliyor benim. Gelen oyle cok degil ama eksigi kapatiyor. Hic mama vermemek senin cozumun bence. Mama verme deyince disardan yorum yapmak kolay deniyor ama senin mama miktarin azmis zaten. O yuzden dedim
sütünün az olduğuna nasıl karar verdin bebeğin az kilo aldı diyemi böyle düşündün
bence mama yerine emzirmeyi dene
ve sütünü sağ kesinlikle
benimde kilo problemim vardı doktorlar mama dedi ama ben mama vermek yerine sağıp tekrar içirmeyi seçtim
çok şükür kızımın kilosu baya normale döndü
ayrıca sütümde sağmaya başladıktan sonra gözle görülür derecede arttı
bence sende önce sütünü sağ sonra mama verip vermemeye karar ver
Bol hoşaf içtim fazla arttirmadi ya.incir de yemeye calisiyorum hurmada var ama canim istemiyor.istahimda yok düzenli yemek yemek lazim herşeyden önce.yesem artacak gibi.yalniz hem canim istemiyor hem diğer işlerden firsat bulamiyorum.ama olacak inş.pes etmek yok.Süt için herbişeyi deniyorum ben. Acaba kürler üst üste yapılınca etkisiz olur mu ki. Incir ve dutu aynı günde içiyordum.
Wee baby nin pompasini almis esim ama ya ben beceremiyorum yada pompa cekmiyor damla damla akiyor bende sutumun olmadigini düşünüyorum
Bol hoşaf içtim fazla arttirmadi ya.incir de yemeye calisiyorum hurmada var ama canim istemiyor.istahimda yok düzenli yemek yemek lazim herşeyden önce.yesem artacak gibi.yalniz hem canim istemiyor hem diğer işlerden firsat bulamiyorum.ama olacak inş.pes etmek yok.
manuel pompalarda az geliyor canım senin dediğinden kullandım bende hem göğüs ucunu yara yapıyor hemde az geliyor
ben elektrikli pompa aldım inanılmaz farketti
buradaki herkes benim bu konudaki derdimi biliyor
ilk zamanlar 40 ml çıkınca çok iyi diyordum şuan 110-120 ml arasında çıkıyor
bana ebe doktorlar hep mama dediler vermek istemedim
ki senin bebeğin 1 ayda 1 kilodan fazla almış
benimki 650 gram almıştı sadece
ona rağmen vermedim mama süt arttırıcıları kullandım ve 2 saatte bir ne olursa olsun sağdım
şuan tartılmadık ama 49 günlüğüz 3 aylık kıyafetlerini giyiyoruz
kolları bacakları boğumlandı maşallah
Çocuklarla koşturmaktan veremiyor musun?Spor ayakkabim eskidi esime dedim gidip alalim da kosu bandinda yuruyeyim. Bogazi da tutarim belki hem. Cok zormus. Iki cocukla yalniz kalamiyor. E ben yurumeden veremem ki
Bizde 43 gunluguz bizde 3-6 ay denilen zibinlari giyiyoruz acikcasi elektrikli pompa almak istiyorum ama uzun sure isime yaramazsa bosuna almis olurum diye dusunuyorum gerekirse onuda alirim surekli memedeyiz tam doymadan uyuya kaliyor ac olduğu icinde hemen uyaniyor mama vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum
Çocuklarla koşturmaktan veremiyor musun?
Ya brn diyetle üç ayda hrpsini veririm ama tsm diyet yapamam öyle yarım yamalak da kendimi tutamam aman ye gitsin olur.
Sigarayı bile bsşlarda dediler iki üç tane iç diye kendimi bildiğimden toptan bıraktım
Ya hep ya hiç benim felsefem. Poff
Bnmkinde tarih gorunuyor. Ayni hast seninkinde de yaziyordur.Kızkar bir şey soracağım.
Sizin raporlarınızda bitiş tarihi var mı?
Muhasebeciyim ama bilmiyorum valla daha önce başkalarınınkine hiç dikkat etmemişim.
Birde 4a lılarınki internetten sorgulanıyor ben bağkurlu olduğum için bir yerde görünmüyor raporum.
Biz kullaniyoruz cnm biogaia güzel bişi o ilaç sayılmaz bile prebiyotik..bağırsak Florasıni oluşturan bakteriler içeriyor..bnmki de biberonu gayet güzel alıyor demek ki gazdan değil diyorum..gazdan olsa biberonu da almaması gerekmez mi? Bnm mememle bi derdi var sanki bu kızınCanım benim bebiş de aynısını yapıyordu, hala da ara ara yapıyor. Özellikle geceleri yapıyordu bende süt gelmiyor herhalde diye mama veriyodum, ilginçtir biberonu alıyodu. Gerçi memeyle 1 saat kavganın ardından ben pes ediyodum oda yorgun düşüp alıyodu galiba. Buarada süt arttırmak için kırk takla attım,mama vermek zoruma gidiyodu. Sonra gün içinde sütümü sağıp gece onu vermeye başladım, şimdi gerek kalmıyo çok şükür. Her zaman yapmıyorsa sütünde yeterliyse süt sağıp dolaba koy eşref saatinde biberonla ver. Gaz içinde nurse harveys ve 50 ml rezene veriyorum biraz iyi geldi, bi de biogaiga aldım bugün yarında ondan da vericem. Senin eşin eczacıydı di mi, biogaiga için ne düşünüyo acaba? Doktor kullanabilirsin dedi ama nedense pek emin olamadım???
Benim kız biliyorsunuz kilolu doğdu şimdide o kadar zayıf değil
Eşim biraz önce kendi tartıldı sonra bebekle tartıldı bir ayda 400 gr almış görünüyor acaba yanlış mı tarttık
Yanlıştır bence cnm güzel de emiyor emek bnm 2 dk emdigi zmn bile 2 haftada 300 gr almistiBenim kız biliyorsunuz kilolu doğdu şimdide o kadar zayıf değil
Eşim biraz önce kendi tartıldı sonra bebekle tartıldı bir ayda 400 gr almış görünüyor acaba yanlış mı tarttık
Sut sorunum yok ya ilk zamanlar gelmedi ama sonradan iyi cok sukur. Zaten kakasi da doydugunu gosteriyo. Gunduz cok duzenli ama aksam basliyo hazimsizligi ya. Vermeyecegim artik her istediginde memeyi o zaman allahtan emzige alisti. Seninki kusuyo galiba cok bende en azindan kusma derdi yok tabii simdilik.Sut sorunun yoks her mizlamada verme. Ilk ay her mizlamada emzitmek sutu artirmak icin guzel firsat ama beninki kusuyor en basitinden. Kusunca sinirleniyor bi de
Aynen oyle kiyamam ya resmen icim ezildi dun gece. Sabsimplex e basladim valla. ilac degil sonucta kana karismiyo. Hem ilac da olsa kullanirim napayim oyle aci cektigini gorecegime. O kadar ilac dusmani degilim ben de esim doktor ne derse o mantiginda. doktor da daha erken demisti ilk hafta. Tutturdu vermicez diye. Bugun baslarim dedim doktoruna da aldim verdim valla.Banada diyorlar.onlaraa göre bebek ağlayarak büyür. Vaktinde emzirrmişler sürekli garibanlar ağlaya ağlaya gazlarını çıkarmış uyumuş kalmışlar.
Kıyamam ben yavrum neden acı çeksin