2015 Şubat Anneleri

Tesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.

Yalniz o ne urkutucu sesmis ya. anne karninda bunlari duymuslarsa ciktiklarinda boyle psikopat olmalari normal bence :/

:KK48: tespit çok doğru.Gerçekten ürkütücü bir ses ama çok rahatlıyorlar oğlum uykuya dalmakta zorlandığında ben de dinletiyorum emzikle iki dakikada dalıyor.

Tesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.

Yalniz o ne urkutucu sesmis ya. anne karninda bunlari duymuslarsa ciktiklarinda boyle psikopat olmalari normal bence :/
Bu kolik sesini bulamadim gecen gece ne yapsam durmadi.
Linki var mi nerden aciyorsun

ben çok gaz sıkıntkısı yaşamadım ama mutfakta yemek yaparken kızımı aspiratör ile uyuturdum
Ne garip normalde cok rahatsiz edici sesler ama bebekler bayiliyo.

:KK48: tespit çok doğru.Gerçekten ürkütücü bir ses ama çok rahatlıyorlar oğlum uykuya dalmakta zorlandığında ben de dinletiyorum emzikle iki dakikada dalıyor.
Aynen resmen buyulendim ya kapandi gozler aninda :/

Bu kolik sesini bulamadim gecen gece ne yapsam durmadi.
Linki var mi nerden aciyorsun
Canim telefondan su an link gonderemiyorum. Youtube dan buldum ben kolik bebek muzikleri yaz bir suru cikiyor zaten. Ama telefonu yanina koymak istemiyorum iste ona bi cozum bulmam lazim.

Kızlar oldukça sıcak bir evim var.Özellikle termometre koydum kombi kapalıyken bile 25-26dan aşağı düşmüyor.Bebeğe bu yüzden tek kat giydiriyorum.Çok kalın olmayan bi battaniye ile yatıyorum.Takdir edersiniz ki büyüklere göre çocuk 'üşüyor'.Malum bebeklerin ayakları da çok sıcak olmaz ama anlatamıyorum.Sonuçta tecrübesiz olan benim.Onlar kaç çocuk yetiştirmişler(!)Sürekli çekişme gibi bi şey oluştu babannemiz yatırıyorsa mutlaka iki battaniye ile yatıyor çift kat giyiniyor. Bu tutarsızlık çocukta sorun olacak diye endişeleniyorum.Sorun bende mi onda mı bilmiyorum..Ufak ufak üzerine açmak dışında çözemiyorum da..Doğrusu gerçekten hangisi dersiniz?

Benim kv dem de normal battaniye uzeribe bir de yün battaniyeye sarıyordu haydi uyurken normal derim ben de yorgan örtünüyorum ama ev pişerken bu halde kucağında tutuyordu sonuç :isilik
gitti de şimdi bi zıbın bir de takım veya tulum giydiriyorun sadece. Evin durumuna göre ince Penye bir battaniye yün battaniyeyi de nevresime geçirdim gece üzerine örtüyorum o kadar.

kısaca ben nasılsam kızımı da ona göre giydiriyorum örtüyorum

Kızlar süt tamamen bitti yarım saat sağdım 5 cc çıktı :( oğlum emmiyor ağlıyor bugün anneme geldim oda çok üzüldü çünkü oda hiç emzirememiş bizi..çok istiyorum emzirmeyi işe yaramadı ne yaptıysam..nasip olmadı o güzel duyguyu yaşamak oğlumu emzirmek emzirirken elleriyle oynamak göz göze bakmak :( mamadan nefret ediyorum ama artık tamamen ona kaldım:-(

Acaba kalkıp gitsem bebekle bebek arabası mı alsam.
Tek başıma yapabilir miyim.
Bebek kucsğımda gidebikirim portbebeyi taşıyamıyorum kanguruya da oturmuyor.
Bebek kucağımda arabaya bakabilir miyim.
Pişman olur muyum.?
Denemeden bilinmez ama cesaret nerde.
Bebekle daha kolay olmaz mi icine oturtup hangisi rahat karar verirsin

Ya ben bebegimi rahatlatacak bi muzik bulamadim hala ya muzikler uyduruk ya benim oglan cok huysuz hangi muzik dinlettigin

otur oturduğun yere demek istedim.
minik bebek ile gidip bebek arabası almak eziyet
beğen internetten al ayağına gelsin
Netten aglidigini begenmezse ne olacak kendinin gorup kullanip almasi daha mantikli bende once netten alayim hem indirimli alirim diye dusunmustum ama iyiki almamisim her araba rahat olmuyo bizim aldigimiz tek elle bile rahatlikla kullaniliyo hele tek elle manevra yaptirmak cok eglenceli:p

Kızlar süt tamamen bitti yarım saat sağdım 5 cc çıktı :KK43: oğlum emmiyor ağlıyor bugün anneme geldim oda çok üzüldü çünkü oda hiç emzirememiş bizi..çok istiyorum emzirmeyi işe yaramadı ne yaptıysam..nasip olmadı o güzel duyguyu yaşamak oğlumu emzirmek emzirirken elleriyle oynamak göz göze bakmak :KK43: mamadan nefret ediyorum ama artık tamamen ona kaldım:-(

selam ,
öncelikle oğlunu doyur mama ile bu zaman zarfında da sütüm yok deme süt psikolojik bir şey az bile olsa mutlaka al oğlunu emzir o emdikçe süt iner gögsüne , 5 cc olsun 1 damlası bile mucize zamanla artar durur.
al oğlunu okşa bu arada emzir

bir yazı okumuştum bulursam sizinle de paylaşırım

Netten aglidigini begenmezse ne olacak kendinin gorup kullanip almasi daha mantikli bende once netten alayim hem indirimli alirim diye dusunmustum ama iyiki almamisim her araba rahat olmuyo bizim aldigimiz tek elle bile rahatlikla kullaniliyo hele tek elle manevra yaptirmak cok eglenceli:p

beğendiği modeli alacak netteni

küçük bebek kucağında çıkıp araba bakmakta mantıklı değil arabayı incelemek için çocuğu ne yapacak ( kanguruya da oturmuyor ise )

beğendiği modeli alacak netteni

küçük bebek kucağında çıkıp araba bakmakta mantıklı değil arabayı incelemek için çocuğu ne yapacak ( kanguruya da oturmuyor ise )
Kullanip gormedikten sonra begendigi arabayi alsa ne olacak ki arabayi incelemek icin bebegi arabaya koyacak dukkan icinde tur atacak

kızlar havale nasıl yapılıyor herhangi bir banka hesabımdan karşı tarafın hesap numarasına havale yapabiliyormuyum yoksa illaki karşı tarafın bankasında hesabım olmak zorundamı

Back
X