2015 Şubat Anneleri

Tesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.

Yalniz o ne urkutucu sesmis ya. anne karninda bunlari duymuslarsa ciktiklarinda boyle psikopat olmalari normal bence :/
Bende telefonla zararlı diye bir müzik box var ona yüklettirdim.kardeşim diyor lütfen bunu çocuğaa dinlettirmeyin bunalıma girer çocuk.

kizlar yaa bisey sorucam sizee

az once arkadas aradi doguma gidiyor dedim ya
o arkadas benim yanima gelmedi hastanedeylen (biliorsunuz burda 4-5 gun kaliniyor hastanede)
dogumdan once ve sonra hep aradi sordu telefonla ama yanima gelmedi, esi çok hasta olmus gripmis ondan gelmemis ( kendi ehliyeti yok )

bi diyorum istese gelirdi ben olsam giderim yani tramwaya biner yine giderim

,neyse
simdi ben ona gitsemmiki gitmesemmmi karar veremedim
bahanem hazir daha kirkim çikmadi :)
bi yanim git diyor bi yanim gitmeee diyor

siz karar verin bakemm
Hamileliginin son donemindeymis o da tramvay belki zor gelmistir. Ben de dogum yapan arkadaslarima hastanedeyken gitmistim.2ay oldu onlar daha gelmedi. Alinmiyorum da gelirler napiim. Bence 40i atlat yorma kendini.

Hamileliginin son donemindeymis o da tramvay belki zor gelmistir. Ben de dogum yapan arkadaslarima hastanedeyken gitmistim.2ay oldu onlar daha gelmedi. Alinmiyorum da gelirler napiim. Bence 40i atlat yorma kendini.
Dogru oda 37 haftalikdi ben dogum yaptigimda.hastaneyi diyorum gitsemmi diye .kirkmi kaldu ellimi kaldi yorulmadigim gun ykki

Dogru oda 37 haftalikdi ben dogum yaptigimda.hastaneyi diyorum gitsemmi diye .kirkmi kaldu ellimi kaldi yorulmadigim gun ykki
Hastane yakin mi. Bence samimiyetine inaniyorsan ugra hastaneye. Ama kendini yormicaksan. Yoksa acelesi yok elbet gorusursunuz. O da anlayis gosterir zaten.

Hayir o yeterli deil. 37 ve dogum raporu sgkya e-sgk uzerinden bildirilen. Fatma hnm yapiyordu e sgk bildirimlerini. Sen ara onu. Isbasi tarihini de soyler sana.
Ben bağkurluyum kendi işim. İşi bırakmadım. Pek uygulamada olan bir şey değil bağkurluların doğum parası alması.

Uykusu az gibi geliyo bana normal mi bu
Bide Maral varya Paris uçağına birdaha binersem...... Hala ağrısı geçmedi ya acaba içerde iyileşmeyen dikişimi vardı ki ya olabilir mi sen tecrübelisin ?
Kiz aciyorsa zorlamasaydiniz sizde hala niye aciyoki .haha herkes tek biletde kalsa insan oglunun syu tukenirdi demi.ben acidigini hatirliyorumda ne kdr surdu onu hatirlamiyorum aama bigunngeciyor o kesin.bide benim cok dikisim olmuyor dogumlarda

Gece bi krre uyaniyor ya ben ona mas dedim.biz bazen 10 kere uyaniyox emmeye

Kızlar ya siz bebislerinize arada mama veriyo musunuz ben bazen gece yatmadan veriyorum doymuyor gibi geliyor ama içimde rahat değil boşuna mı veriyorum acaba sizce ne yapmalıyım bi fikir verin bana lütfen :(

Kiz aciyorsa zorlamasaydiniz sizde hala niye aciyoki .haha herkes tek biletde kalsa insan oglunun syu tukenirdi demi.ben acidigini hatirliyorumda ne kdr surdu onu hatirlamiyorum aama bigunngeciyor o kesin.bide benim cok dikisim olmuyor dogumlarda

Gece bi krre uyaniyor ya ben ona mas dedim.biz bazen 10 kere uyaniyox emmeye
Zorlamadığını halde acıdı işte ondan zaten bu hafta gitcem doktora çok dikişin yok dedi ama acaba yalan mı dedi ya birdaha normal doğurmucam ya :-)

Kızlar ya siz bebislerinize arada mama veriyo musunuz ben bazen gece yatmadan veriyorum doymuyor gibi geliyor ama içimde rahat değil boşuna mı veriyorum acaba sizce ne yapmalıyım bi fikir verin bana lütfen :KK43:
Ben arada veriyorum mamayı, hatta bazen keyfi veriyorum emzirmek istemiyor canım :)

Back
X