2015 Şubat Anneleri

Kizlar ilk defa elektrigimiz kesildi. TEIAS in lojmanindayim.heryerde kesilse bizim burasi isil isildi...lojmanin dibinde kocaman bir trafo var.antalyadayim.. Buraya daha elektrik gelmedi. Ilk once alanyaya verdiler. Olmamis. Esimde isyerinde..cocuklarla kaldim karanlikta. Isildakta yok.ihtiyac duymamistik.offf pufff... Mum yakioz simdi...geceyi bulabilirmis. Sizlerde elektrik var ne guzl
Turkiye genelinde kesintilermiş canım bunlar. Bizim de kesildi bölge bölge kesiyolarmış.

Hemde nasıl nasıl vazgecirebikiriz
Valla benimki bi yüzüstü uyuduğunda uyuyor yatağında başka türlü imkansız, aynen çok kucakçınve bütün gün yapışık dolanıyoru anca öyle uyuyor öyle uyuduğunda da iyice daldığında koyuyorum yüz üstü hemen battaniyeyi üstüne örtüp yatağın iki yanına sıkıştırıyorum bi de elimle sırtına bastırıyorum yanağına da, hala kucak sıcaklığı ve sıkılığı olsun diye sonra yavaşça çekiyorum elimi gece işe yarıyor gündüz bazen :/

Yok yok galiba bende aglicam hastanede bunalıma girmiştim sanırım yine depresyonlarim geliyor
Kesinlikle baby wrap diye araştır netten ondan al onunla her işini görüp rahat edersin bu kagurudan farklı, cidden çocukla bi bütün oluyorsun kucağına bebeği sarıp, bizim oğlanın gaz sancısı reflüsü uykuya dalamaması her şeye iyi geliyor ama omzum belim haşat onu hiç sorma en azından yemeğimi yiyip ağlama sesine asabım bozulmuyor çok şükür

Ne kdr aglatmaj benmki baslayinca susmuyo ve bana yanlis geliyo.olcusu var mi:)
Ona sen karar vericen canim ama agzini acip ilk aglama sesindede kosmamalisin bence oglumun 3 cesit aglamasi var ilk kedi gibi miravliyo iki dudagini buzerek agliyo uc ellerini acip cani aciyormus gibi agliyo kedi gibi olursa bakmiyorum susmayip dudagini buzerse aliyorum ellerini acip aglarsa ki o genelde gaz sancisinda veya ruyasinda agliyo o zaman kucagimdan indirmiyorum bile:KK48:

Allahım sana geliyorum.
Şu hasta halimle yine gaz,kaka,kusma üçgeni içinde kaldım.
Birde üstüne elekt.kesiliyor sular yok.evde tek ses çıkaran alet müzik box idi onunda şarjı bitti. Telimin şarjı bitti kapandı kimse ulaşamamış olay oldu.
Mükellefim taaa izmirdeki amcamı aramış ulaşamıyorum diye.görende çok önemli insan zanneder.
Bezi atmaya gittim geldim corttt üç metrelik alan kaka. Evde sıfır su, ıslak mendille sildim iyice bulaştı.
Varın halimi siz düşünün.

Nasil zapt ediyosun saatli emzirirken benmkinn duzeni sasti iyice kafasina nasil eserse.emzikte almiyo.besiktede uyumuyo artik.ciglik cigliga illa emip uyuycak
Oyalıyorum bi şekilde en büyük yardımcı dönence oldu

interneti bosver sen :)
gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmus :KK43: sirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor
ama yuz ustu oyle bi risk yok,benim dr umda yuz ustu yatir diyor, tabiatda sirt ustu yatan bi canli yokmus :))
buyuk oglumuda yuz ustu yatirirdim ben :)
Benim kocam o canlı. Horrrrr

4

4Aydan once onerilmiyo ve bence duygusal bosluk sebebi yalniZ hissederler
Farzet ki wc'deain yada uyuyo diye biraktin mutfakta is yapiyosun kapida kapali aglasa duymayacaksin ne yapiyo diye bakmaya giderken kapiyi actiginda duyacaksin sesini yalnizlik hissetse o zamanda hisseder yoksa ben cok mu gaddarimo_O

Sallamak iyi değil diye biliyorum ebemiz asla önermedi o yüzden su an alistirmak istemiyorum
Deli gibi basi saga sola savrulacak gibi sallamiyorum bende keske yataginda koydugum gibi uyusaydi benimkide ama maalesef dis etkenlerden sallanmaya alisti hem boyle dalmasi ve uzun uyumasi daha kolay oluyo iki gun kv bizdeydi mama vermeye bile zor aliyodum ayagindan bugun gitti cocugu salliyorum birakiyorum uyaniyo bikac gune alisacak ama

Kızlar arada girip okuyorum ama eskisi kadar yazmak mümkün olmuyor iki çocuk olunca:KK43: dün artık yeter dedim. Sabah kalktım kızımda kalktı hazırlandık, bebeğide hazırladım. Filmlerdeki gibi biri elimden tutuyo, öbürü pusetinde, sırtımda çantam:) dışarı çıktık.atladık taksiye. Bize yakın özsüt var. Kocaman oyun parkı var. Gittik oraya. Büyük oyuna daldı, kahvaltı fln yaptık. Akşam 5 e kadar ordaydık. Eşimde oraya geldi. Eve giderkende bugün dılardan yiyelim dedi eşim, yemeğide dışardan söyledik. Ohhhhh dedim ya dünya varmış. Havalar ısındığı sürece evde durmak yok artık. Ben evde durdukça daralıyorum, büyük kızıma yazık oda benimle daralıyo. Çok çocuk sahibi olanlar anlarlar beni:KK43: kuzuma hiç kıyamıyorum o ezilsin istemiyorum. Evde olduğum sürecede işim bitmiyo, hiç değilse dışarı çıkayımda dışardaydım derim:) alın pusetleri kaçın valla:)) yoksa bu ölü toprağı başka türlü atılmıyo.
Bebiş nasıl durdu saatlerce dışarıda ben cesaret edemiyorum Ağlar sürekli emmek ister diye

Ona sen karar vericen canim ama agzini acip ilk aglama sesindede kosmamalisin bence oglumun 3 cesit aglamasi var ilk kedi gibi miravliyo iki dudagini buzerek agliyo uc ellerini acip cani aciyormus gibi agliyo kedi gibi olursa bakmiyorum susmayip dudagini buzerse aliyorum ellerini acip aglarsa ki o genelde gaz sancisinda veya ruyasinda agliyo o zaman kucagimdan indirmiyorum bile:KK48:
Bizimkinin tek aglamasi var basladigi zmn morarana kadar aglior :(

Nasıl çekiliyor ? Ucunu iyice burun deliğine sokuyor musun?
Cok girmez zaten. Hafif sokup cekiyorum. Denedikce alisirsib tarif edemedim simdi

Teni çok esmer değil saçı siyah.gözleri oturmadı daha gri gibi. Birde tel çok parlak çekiyor evde de çok ışık var.
gozleri renkli olcak mavi fln

Aslında tam değil saçma gelcek ama kızım zor bi bebekti ben de tek çocuk istemediğimden aradan çıksın ikisi ard arda dedimdi taksit taksit çekilmez demiştim. Ama bu kadar az düşünmüyordum bi en az 18 ay falan ama korunmamıza rağmen rabbim erken yolladı demek bu hayırlısıymış hem süpriz hem değil gibi yani :p
Cidden ama çok zormuş oynatmaya az kaldı hele akşam ikisini uyutmaya çalışırken eşim evde değilse çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum kzıım çok kıskandı emzirirken küçüğü başlıyor yaygara koparmaya onu da emziriyorum bazen ikisini bir ama bana sor yani nasılım diye oyhh dağlar hayırlısı geçicek rahat edicez sonra inş :KK43: allah senin de yardımcın olsun laftan anlamayan büyük ama küçük bebeyle yenidoğan bebeğe bir bakmak cidden kolay değilmiş ama yine de pişman mıyım değilim bu işin kolayı yok malum, tek çocukta kalmak istemediğim için bi şekilde zorlancaktım yani kaçarı yok:KK64:
Neyle korunuyordun da surpriz oldu.
Bu soru korunurken hamile kaldim diyen herkese. Sipiral ya da dogum kontrol hapi dusunmuyorum ama hangi yontemde kaza kursunu oluyor merak ettim

Allahım sana geliyorum.
Şu hasta halimle yine gaz,kaka,kusma üçgeni içinde kaldım.
Birde üstüne elekt.kesiliyor sular yok.evde tek ses çıkaran alet müzik box idi onunda şarjı bitti. Telimin şarjı bitti kapandı kimse ulaşamamış olay oldu.
Mükellefim taaa izmirdeki amcamı aramış ulaşamıyorum diye.görende çok önemli insan zanneder.
Bezi atmaya gittim geldim corttt üç metrelik alan kaka. Evde sıfır su, ıslak mendille sildim iyice bulaştı.
Varın halimi siz düşünün.
Neyse hava kararirken geldi elektrik.
Hala su yok. Dogalgaz gitti cay icesim var basim agridi.
Bizim bebek gunduz uyuyup gece ayakta. Geceye elejtrik gelmese yanmistik.
Alt acma kullanmiyor musun her uer sari kaka oy fena

Farzet ki wc'deain yada uyuyo diye biraktin mutfakta is yapiyosun kapida kapali aglasa duymayacaksin ne yapiyo diye bakmaya giderken kapiyi actiginda duyacaksin sesini yalnizlik hissetse o zamanda hisseder yoksa ben cok mu gaddarimo_O
Uyuyacaksa altini acsam yine uyuyor. Uyumayacaksa sallasak yine uyumuyor. Somut bir derdi de yok anlayamiyorum niye uyumuyor
Az aglamasina ben de gitmiyorum ozellikle baska derdi yoksa uykuya kendi geri dalmaya alissin diye.

Back
X