2015 Şubat Anneleri

Elimde iki tane biberon var biri mamajoo digeri nuk, nuk'la 110cc mama yapiyorum yarisini birakiyo mamajooyla 120 yapiyorum agzinin kenarindan da sizdiriyo ama hepsini bitiriyo neden acaba agzindan sizdigi icin hepsini bitiriyo mu saniyorum acaba o_O
Mamajoo anne göğsüne.benziyor diye biliyorum belki daha çok hoşuna gidiyordur

Bu bebe bi garip 2 aylık çocuk ceeee yapınca Gülüyor :-) konuşunca dinliyor adını söyleyince dönüp BAKIYOR gazının geldiğini belli ediyor çıkarttırıp geri yatırıyor düz yatırıyorum yan buluyorum bu kadar erken dönmez diye biliyordum dönenceye kavga ediyor bakmaması için çabalasak. Da tv ye Dönüyor hamurunda bi hata yaptık sanırım :-)

Elimde iki tane biberon var biri mamajoo digeri nuk, nuk'la 110cc mama yapiyorum yarisini birakiyo mamajooyla 120 yapiyorum agzinin kenarindan da sizdiriyo ama hepsini bitiriyo neden acaba agzindan sizdigi icin hepsini bitiriyo mu saniyorum acaba o_O
Lansinoh un biberonu anne göğsü gibi biz aldık 22 tl bakalım tutacak mı

Bu bebe bi garip 2 aylık çocuk ceeee yapınca Gülüyor :-) konuşunca dinliyor adını söyleyince dönüp BAKIYOR gazının geldiğini belli ediyor çıkarttırıp geri yatırıyor düz yatırıyorum yan buluyorum bu kadar erken dönmez diye biliyordum dönenceye kavga ediyor bakmaması için çabalasak. Da tv ye Dönüyor hamurunda bi hata yaptık sanırım :-)
Maşallah de yahu:))

senın kac almış benım 900 gr .iyi aslında da gecen ay 1,5 almıtı nerdeyse.
off daralttık herkesı valla.
kılo muhabbetı yapmak ıstemezdım. kusura bakmayın arkadaşlar bıraz uzattım sankı konuyu.
Geçen ay bizim de bir kilonun üzerindeydi bu ay 750 diyince üzüldüm ben yaw. Zaten besleyebilşyor muyum diye binbir türlü düşünce var. Dr bir Olasılık cetveli gösterdi boy kilo olarak yüzde yetmişbeşlik bir dilimdeymiş normal dedi ama şu beslenme sonrası sütü sağıp tekrar verme olayını düşünmüyor değilim. Bugün biri ağızdan dört aşı olduk. Dr calpol yazdı ama eczaneye uğrayamadık. Ayrıca devit 3 ü sordum başka d vitamini versek dedim o da ac ve d vitamini birarada olan bir ilaç verdi.

Geçen ay bizim de bir kilonun üzerindeydi bu ay 750 diyince üzüldüm ben yaw. Zaten besleyebilşyor muyum diye binbir türlü düşünce var. Dr bir Olasılık cetveli gösterdi boy kilo olarak yüzde yetmişbeşlik bir dilimdeymiş normal dedi ama şu beslenme sonrası sütü sağıp tekrar verme olayını düşünmüyor değilim. Bugün biri ağızdan dört aşı olduk. Dr calpol yazdı ama eczaneye uğrayamadık. Ayrıca devit 3 ü sordum başka d vitamini versek dedim o da ac ve d vitamini birarada olan bir ilaç verdi.
Cnm o persentil egrisinde %75 lik dilimde olmasi gelişiminin gayet iyi olduğunu gösteriyor endişe etme boşyere her ay aynı kiloyu almak zorunda değiller çok içine sinmiyorsa sagip verirsin sen bu ay mamayı kestin ztn di mi

benımkı ıncecık zaten yedırsın ıcırsın cok meraklı kendı yemez ama
sankı benım cok ıhtıyacım varmış gıbı sureklı alıp gelır sunu sana aldım bunu sana aldım dıye.
Benim eşim kendi yer içer. Bana sen de ister misin diye sormaz. Aslında akrep erkekleri göründükleri kadar iyi değiller.

Valla bnmki seviyor onu avent de Var onla da veriyorum ama lansinohu daha severek çekiyor
Besledikten sonra sağıp vereyim di mi? Çıkar mı bilmiyorum ama deneyeyim diyorum. Beslenme süresini kısaltamadım birtürlü. 35dakikadan 55 dakikaya değişiyor. Hangi programda kaç dakika sağayım sonrasında?

Cnm o persentil egrisinde %75 lik dilimde olmasi gelişiminin gayet iyi olduğunu gösteriyor endişe etme boşyere her ay aynı kiloyu almak zorunda değiller çok içine sinmiyorsa sagip verirsin sen bu ay mamayı kestin ztn di mi
Evet canım ısrarla anne sütü vermeye çalışıyorum.

ha ha bu sözler çok tanıdık.senle dertlerimiz ortak.benim de oğlan diyor ki niye ben lidermişim.evin herşeyine ben karar veriyormuşum.herşeyi yönetiyormuşum.yemişim böyle liderlği.sürünüyorum.haberi yok.beni kıskanıyo
benimki bi ara sen komutan deilsin diyordu :)) nerden duyduysa o kelimeyi
okulda kim komutan dedim hemen ogretmen diye bagiriyor, o zaman burdada benim komutan dedim susmustu :))
ergenlikden beterler anam bide buyudukçe zorluyormus çocuklar daha napacaklar acabaa

Besledikten sonra sağıp vereyim di mi? Çıkar mı bilmiyorum ama deneyeyim diyorum. Beslenme süresini kısaltamadım birtürlü. 35dakikadan 55 dakikaya değişiyor. Hangi programda kaç dakika sağayım sonrasında?
Yani kalan sütü sagmak sütü de artırıyor Zaten bi zarari olmaz faydası olur..ben tek Damla şeklinde olan programı seviyorum onda sağıyorum 15-20 dk arası sağıyorum..55 dk boyunca emmiyordur zaten 15-20 dk sonra değiştir diğer göğsünü ver en fazla bi 15-20 dk da orda tut sonra sağ kalanı ver bakalım..

buralardayım.atlaya atlaya okuyon di mi sayfaları.tek tük yazıyorum.gözden kaçırmışsın.akşam ki muhabbete katılamıyorum pek.ya uykum oluyo.ya çocuklarla cebelleşiyorum.genelde öğleden sonra bakıyorum
:)) evet butun sayfalari okusam yazamam kiz :))
bende aksamlari geliyorum daha çok kimse olmuyor :))

Ben bugün kendim için de kan tahlili yaptırdım. Tsh değerim çok çok düşmüş. Büyük olasılıkla yorgunluğum ondan. Ven de yaşlandım da ondan yoruluyorum sanıyordum. Aslında yaşlanmıycam artık. Hem bebiş doğuran kadınlar on yaş gençleşiyormuş. Yine 25 yaşa döndüm.

keşke alsaydın şurubu . bızımkı cok huzursuz bugun ınleyıp duruyor.
verem olmadı benımkı ıkı bacağından oldu . veremı 16 sında olacak.

Benim eşim kendi yer içer. Bana sen de ister misin diye sormaz. Aslında akrep erkekleri göründükleri kadar iyi değiller.
iyidir kız. sevenlerı cok olur. cevresınde sevılırler hep.
benım koca balık. herkese yedırmeyı sevıyor. kimseye hesap odetmez dısarda.
herzaman ıyı olmuyor maalesef.

Back
X