2015 Şubat Anneleri

Dun ikinci ay asidini yaptirdik kizimin. Ateşi cikmaz dediler ama dikti 37.5 in üstüne cikinca calpol verdim düştü. Gece tekrar yükselmişti İslak havlu koydum alnina ensesine. Biraz rahatladi. Sabah yine İslam havlu uygulaması yaptim. Simdi daha iyi.ateşi düşürmek için pek çok yol var endişelenmeyiniz. Gerçi ben bi hayli panikledim.annelik iste

bu arada 2.ay aşısını olan arkadaşlar ne gibi durumlar yaşadınız bizde nasipse bugün vurdurcaz ve dr.a gitcez 2.ay kontrolu için inş bebişim alması gereken kadar kilo almış ve yaşıtlarını yakalamıştır.

aşı ateş yaparsa ilaç olarak ne önerirsiniz dr.a fln sorcam ama yinede sizdende fikir almk istiyorum.
Aşı vurdurup dr.a geçicez ilk vurulduğunda çok huyszluğu oldu mu bebişlerinizin ağladılar mı saatlerce biz dr.a giderken yolda bize huyszluk çıkartır mı öğleden önce götürcektim yolda huyszlaşmasın die ama küçük beyin uyuyacağı tuttu.

merhaba hanimlar
geçmisi okumadim her zaman ki gibi vakdim yok :))
oglusum bugun baya iyi çok sukur , az once emdi hiriltisi çok azdi
hatta meme yetmedi yine istiyor galiba , oksuruk geçer benim için onemli olan emmesi ve kusmamasiydi
sabah kine ye gittik hafta sonuda gidecez

buyuklere dr opmeyin deedi dedim yaklasmiyolar bile yanina
ben bunu niye daha once akil edemedimkii , ben soyleyince dinlemiyolar ama baskasi soyleyese dinliyolar :)))

ogleden sonra kuran okumasi varmis komsuda oraya gitme niyetim var bakalim uzerime giyecek pantalon bulabilirsem tabii

Üzülmüştüm hakan bey e minnak bebiş bronşit mi olurmuş gazı olur emer ağlar bronsit ne ya iyi sevindim iyi olmasına..

Üzülmüştüm hakan bey e minnak bebiş bronşit mi olurmuş gazı olur emer ağlar bronsit ne ya iyi sevindim iyi olmasına..
saool canim aksam dan beri çocuguma bakip bakip agliyordum
hasta olmasin bebekler çok zor, simdi o biraz açildi ya dunyalar benim olduu

bide gazini kolay çikarmaya absladi dunden beri hayirdir insallah :)) buyuk adam gibi genirip duuryor en ufak harektde:KK48:

Bugün kırkımız çıkıyoo :) Fikirlerlinize ihtiyacım var, neler yapılmalı?

Dun ikinci ay asidini yaptirdik kizimin. Ateşi cikmaz dediler ama dikti 37.5 in üstüne cikinca calpol verdim düştü. Gece tekrar yükselmişti İslak havlu koydum alnina ensesine. Biraz rahatladi. Sabah yine İslam havlu uygulaması yaptim. Simdi daha iyi.ateşi düşürmek için pek çok yol var endişelenmeyiniz. Gerçi ben bi hayli panikledim.annelik iste
38 den sonrasi ates sayiliyor canim

Defne hanım sabaha kadar uyumadı of deli oldum.Yatırıyorum yatakta nasıl kıvrılıyor ıkınıyor değişik sesler çıkıyor uyanıyor alıyorum kucağıma iyi bir sıkıntı yok gibi boncuk boncuk bakıyor ama yatakta kıvrılıyor inliyor uykusundan uyanıyor.Şimdi gaz ağrısı mı değil mi bilemedim çünkü gaz ağrısı diyince kızaran ağlayan ıkınan bebek geliyor aklıma bizimki de mi gaz sancısı yatakta huzursuz kıvrılıyor uyanıyor aniden ?Şimdi de aynı yatıyor ama sancı gibi ağrı gibi kıvrılıyor yatakta yavrum...

Defne hanım sabaha kadar uyumadı of deli oldum.Yatırıyorum yatakta nasıl kıvrılıyor ıkınıyor değişik sesler çıkıyor uyanıyor alıyorum kucağıma iyi bir sıkıntı yok gibi boncuk boncuk bakıyor ama yatakta kıvrılıyor inliyor uykusundan uyanıyor.Şimdi gaz ağrısı mı değil mi bilemedim çünkü gaz ağrısı diyince kızaran ağlayan ıkınan bebek geliyor aklıma bizimki de mi gaz sancısı yatakta huzursuz kıvrılıyor uyanıyor aniden ?Şimdi de aynı yatıyor ama sancı gibi ağrı gibi kıvrılıyor yatakta yavrum...
gaz olsa kucakdada ikinmazmiki

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
Çok geçmiş olsun.Allah sifa versin insallah.

Bizde ayniyiz aglamadigi icin gaz d3gil saniyoduk ama gazmis. Yatiriyorum surekli mikirdaniyor ikiniyor. Kucagima alinca sıkınti yok. Gazi cikmayinca rahat yatamiyor. O gazda cikar. Cikar bitmiyor.

arkadasim zor valla.benimki bi de bana karsi cok ii sonra vermiyo bilmm ne diye etrafa sikayetleniuor Alinip.ve madem yarim gun bul guvenilir birini tak kamerani.kafan rahat etsin.benzer kisilik modeli var bende de olmaz cik

ben de kiskancim bir iki defa verdim baktim canini yakiyo duymadm artik Istemesini.ama simdi ise basliycam mecbur ogrencek cunku ben bakicam diye tutturdu.esim de annm burdaykn bakiciya mi vercez diyo.ki ben cok guvenilir birini buldum tecrubeli referansli.kv esime agladigi icin mecbur deniycez.
bir sekilde o bakiciya ikna etsen esini. Yani her gun evine gidecekse tamam ama en beraber yasayacak olsam bastan beraber ev kurardim. Ccuk dogurdum diye evleri birlestiremem. Ki bizim kp de var
Baska sehirdn gelip ynimizda kalmalari lazim. Oglum bakiciya baslayinca kv arayip esimi agladi alisamamistir biz bakardik diye. Ben de gelsinler burda ev tutalim masrafina bakmam onlara baktiririm ama ayni evde yasayamam dedim. Esim zor kabullendi. Bakicida sorun ciksa annemleri istemedin derdi belki ama sukur sorunumiz olmadi.

Sen bakicimi düşünüyorsun eylülde.bizimki hazir ve nazir bekliyor.teklif etmemek bile ayip.ama cidden ikisi bir olurda beni üzerlerse diye korkmuyo değilim.yarim gün evet ama bakici kotu cikarsa eşime ne derim o hakli cikar bu sefer.
Oglumun bakicisi var canim kizima ds o bakacak ins. Buyuk krese gidecek gibi. Baklim bizim isler de karisik.

bide gazini kolay çikarmaya absladi dunden beri hayirdir insallah :)) buyuk adam gibi genirip duuryor en ufak harektde:KK48:
Size benim nazarim mi degdi yoksa. Cok geçmiş olsun. Tecrubelisin diye ozeniuorum sana. Masallah size degmesin nazar. Tekrar gecmis olsun. Allah sifa versin insallah.

Cok gecmis olsun hakan pasaya. Ilacsiz atlatsin ins.

kilosuna bakmistir, kilo alimi iyiyse kusmasi da emmeside normaldir :)
uykuyu bilemiycem tabi ama benim dr da cani ne zaman isterse o zaman uyur diyor
bu dediklerine dr bisey yapamazki hastalik deil sonuçta :)
Çrş gunu kontrlu var insallah iyi cikar yoksa ben kafamda kötü senaryolar kurarak kuduracam :(

kızımı gece 12 bucukta zor uyuttum sabaha kadar uyuyamadı yavrum hala uyuyamıyor ıkınıp sıkınıyor
sanırım kabız oldu 2 gün oldu yapamıyor
uyuyamıyor süreklii ağlıyor
içim parçalanıyor ama yapabileceğim bişey yok :KK43:
acaba bir çay kaçığı zeytinyağı versemmi kızlar ne dersiniz :KK43:
İçir cnm belki iyi gelir

Bizde ayniyiz aglamadigi icin gaz d3gil saniyoduk ama gazmis. Yatiriyorum surekli mikirdaniyor ikiniyor. Kucagima alinca sıkınti yok. Gazi cikmayinca rahat yatamiyor. O gazda cikar. Cikar bitmiyor.

Ya bileyim ne olduğunu da sabaha kadar çıkartırım anlamamıştım çıkarayım kuzumun gazını sağolasın.

Me
Seninle bu konuda tamamen ayni dusunuyorum.benim kv ayni sehirde ve yakin pazar aksam cuma aksam gitmeyi planliyo.dun bundan bi hbr gibi gunluk gidip geliceksinya sana da yuruyus olur dedim.cok bozuldu.zaten bu planlar hic benle yapilmiyo ya da hbr verilmiyo.benim bi sekilde kulagima geliyo.esimle sirnasik yasamayi seviyorum ve bize ozel olsun istiyorum.kendi annm bana dunyayi verir is yaptirmaz yinede cok uzun kalsin istemem ki sehirdisi mecbur.mesela annm burda kendine kanka yapti sirf biz yalniz kalabilelim diye aksamlari disari cikiyodu.ama kv tam tersi.hizmet bekler bas koseye kurulur dizisini izler.demem o ki Kv ile vezir olcagina paranla rezil ol
MeSele para değil ben kazaniyorum sonuçta bakici iyi bakmazsa eşim hakli cikar.bide kv istemeyen kotu gelin olcam eşimin gözünde.esinle aram bu yüzden acilmasin diyorum ama basima geleceklerinde hic bilmiyorum.1 ay kaliyo gelince oradan biliyorum olacaklari
arkadasim zor valla.benimki bi de bana karsi cok ii sonra vermiyo bilmm ne diye etrafa sikayetleniuor Alinip.ve madem yarim gun bul guvenilir birini tak kamerani.kafan rahat etsin.benzer kisilik modeli var bende de olmaz cik

ben de kiskancim bir iki defa verdim baktim canini yakiyo duymadm artik Istemesini.ama simdi ise basliycam mecbur ogrencek cunku ben bakicam diye tutturdu.esim de annm burdaykn bakiciya mi vercez diyo.ki ben cok guvenilir birini buldum tecrubeli referansli.kv esime agladigi icin mecbur deniycez.
Siz yine iyisiniz benimki doğmadan beşiği benim odama kurun dedi.salona yani neden dedim sen rahat uyu dedi safim ama o konuda asla taviz vermem ne demek annae olmak kolaymi vs tepki verdim sertçe.sonra düşün burada iyi kotu cevrem var herkese bazen dolayli kiskandigimi söyledi.tabi millet içini dişini bilmiyor.o gidince anlattim ama bende.rezillik off.bakici isine gelince kendi evimemi alayim.

Oglumun bakicisi var canim kizima ds o bakacak ins. Buyuk krese gidecek gibi. Baklim bizim isler de karisik.[/QUOTE]
Daha çok küçükler ya kiyamiyorum.

Back
X