2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım hakan'a..

Hoşgeldinn telefonhn da hayırlı olsunn :)) istek yolladım sana ig da. Bu arada adaşmışız da biz :)))

Yıkamayı 39da yap dediler bana 40a bırakma.
Ben de gül olması gerekli değil papatya falan koyarım diye düşündüm. altın, tespih de koyacağım.
Bir de kırk kaşık su koyacağım yani 40 kaşığı sayacağım bebişe de bana da. Bir de kırk delikten su geçirmek gerekirmiş makarna süzgeciyle dökeceğim kovasına suyu.
Bende Tek rakamlar olmaz diye duymustum 38de yikadik biz kirk fincan su koyduk

kız bende bılıyorum fark olduğunu ama ne dıyım sımdı k.valide tü kaka sevme onu o bakmasın. :))
kızı rahatlatayım dedım. sende butun kotu yonlerını soylemıssın.
ben k.valide ile iki gun duramadım . bunun eli soğuk dıye dıye kafayı yedırttı. saki karda yatıyor bebe . yav ne yapayım soğukta.
Bebeklerin elleri soguk olur zaten elini isitalim derken atesi cikar dedim ben bilmis bilmis.
Bir de gece aglamasini duymamismis. Sen nerden duycaksin ben yanindayim mik dese duyuyorum sen duyasiya 50 kere alirim dedim. Napacaksa gece aglamasini duyup.
Kv yi istemiyoruz arkadas da edinmemisiz ne olacak halimiz.
Bugun cok daraldim ben surekli iki cocukla basbasa. Iki kelime edecek insan aradim.
Oturdum cikolata rezene yapiyorum.
Sonum kotu.

kız bende bılıyorum fark olduğunu ama ne dıyım sımdı k.valide tü kaka sevme onu o bakmasın. :))
kızı rahatlatayım dedım. sende butun kotu yonlerını soylemıssın.
ben k.valide ile iki gun duramadım . bunun eli soğuk dıye dıye kafayı yedırttı. saki karda yatıyor bebe . yav ne yapayım soğukta.

napıyım yarın bunları yaşayınca bunalıma mı düşsün :KK19:

Ben de başta senin dediğini yazacaktım da sonra dedim ayy bunlar da var amaa :KK53:

Benimki de elleri soğuk eldiven giydir diyip durdu bebeklerin elleri soğun olur dedim o bi parça ettir yine de üşür diyip durdu.

En son o bi parça ettir üşür dimi diye ben dalga geçiyordum

para ya da baska birsey almadan mi bakacak. Minnetu omur boyu bitmez. Hic girme boyle bir ise. Bakacaksa da 3 kurus ver adi olsun
Yani para vermem halasi sonucta oda almaz zaten ama dedigin gibi omur boyu basimiza kakar uzerinde soz hakki oldugunu soyler para olmasada market alisverisi yapabiliriz ins o bakmasinda daha iyi olur

Bebeklerin elleri soguk olur zaten elini isitalim derken atesi cikar dedim ben bilmis bilmis.
Bir de gece aglamasini duymamismis. Sen nerden duycaksin ben yanindayim mik dese duyuyorum sen duyasiya 50 kere alirim dedim. Napacaksa gece aglamasini duyup.
Kv yi istemiyoruz arkadas da edinmemisiz ne olacak halimiz.
Bugun cok daraldim ben surekli iki cocukla basbasa. Iki kelime edecek insan aradim.
Oturdum cikolata rezene yapiyorum.
Sonum kotu.
Benim kv gecen bizde kaldi gece 4'te kapiyi tiklatip mama verdin mi diye sordu evet dedim yatti sabah diyo ki gece2'den sonra uyuyamadim dedi neden dedim acaba uyanmis miyim bebegi duymus muyum mama vermis miyim 2 haftaliktan beri yalniz bakiyorum bi kere mamasini aksatmadim mik dese duyuyorum bugune kadar nerdeydin bi gecede analigimi sorguluyosun dedim sustu

Yani para vermem halasi sonucta oda almaz zaten ama dedigin gibi omur boyu basimiza kakar uzerinde soz hakki oldugunu soyler para olmasada market alisverisi yapabiliriz ins o bakmasinda daha iyi olur
Bir arkadasim var gorumcesi bakmis 1 sene. Eline para veremedim garip olur diye ama evlenirken ceyizini aldim hep diyor. Yine de hala minnet altinda. Ustunden kac yil gecmis. Benim emegim cok deyip duriyormus. Ben olsam halasisin ama su parayi al derdim.

:) içten içe istiyo gelmesini bende kiyamiyorum müsait sonuçta ama sorun cikabilecegini iyi biliyor dediğin gibi.ben o sabri fedakarligi gösterebilir miyim bilemiyorum.oturup ilk basta anlasmami yapsak sözleşme kurallar vs.ayip olur demi:)
kendi başını yakma
kime kıyamadıysam ,bana karsı bi kıyma makinesi görevini üstlendiğini gördüm=) (anne-baba hariç tbi)

napıyım yarın bunları yaşayınca bunalıma mı düşsün :KK19:

Ben de başta senin dediğini yazacaktım da sonra dedim ayy bunlar da var amaa :KK53:

Benimki de elleri soğuk eldiven giydir diyip durdu bebeklerin elleri soğun olur dedim o bi parça ettir yine de üşür diyip durdu.

En son o bi parça ettir üşür dimi diye ben dalga geçiyordum
Sanki biz bin parcalik puzzle iz

Benim kv gecen bizde kaldi gece 4'te kapiyi tiklatip mama verdin mi diye sordu evet dedim yatti sabah diyo ki gece2'den sonra uyuyamadim dedi neden dedim acaba uyanmis miyim bebegi duymus muyum mama vermis miyim 2 haftaliktan beri yalniz bakiyorum bi kere mamasini aksatmadim mik dese duyuyorum bugune kadar nerdeydin bi gecede analigimi sorguluyosun dedim sustu
wuuuu çok sert :)))

Back
X