2015 Şubat Anneleri

Benim kv gecen bizde kaldi gece 4'te kapiyi tiklatip mama verdin mi diye sordu evet dedim yatti sabah diyo ki gece2'den sonra uyuyamadim dedi neden dedim acaba uyanmis miyim bebegi duymus muyum mama vermis miyim 2 haftaliktan beri yalniz bakiyorum bi kere mamasini aksatmadim mik dese duyuyorum bugune kadar nerdeydin bi gecede analigimi sorguluyosun dedim sustu
Iyi cevap vermissin :KK9:

Benim kv gecen bizde kaldi gece 4'te kapiyi tiklatip mama verdin mi diye sordu evet dedim yatti sabah diyo ki gece2'den sonra uyuyamadim dedi neden dedim acaba uyanmis miyim bebegi duymus muyum mama vermis miyim 2 haftaliktan beri yalniz bakiyorum bi kere mamasini aksatmadim mik dese duyuyorum bugune kadar nerdeydin bi gecede analigimi sorguluyosun dedim sustu
onların hepsini dedin mi =)
burdan doğru içimin yağları eridi de

Bir arkadasim var gorumcesi bakmis 1 sene. Eline para veremedim garip olur diye ama evlenirken ceyizini aldim hep diyor. Yine de hala minnet altinda. Ustunden kac yil gecmis. Benim emegim cok deyip duriyormus. Ben olsam halasisin ama su parayi al derdim.
Haklisin canim zaten bakarsa guvenmeden birakicam bide emek muhabbetini cekemem zaten her hareketine sinir oluyorum

Bebeklerin elleri soguk olur zaten elini isitalim derken atesi cikar dedim ben bilmis bilmis.
Bir de gece aglamasini duymamismis. Sen nerden duycaksin ben yanindayim mik dese duyuyorum sen duyasiya 50 kere alirim dedim. Napacaksa gece aglamasini duyup.
Kv yi istemiyoruz arkadas da edinmemisiz ne olacak halimiz.
Bugun cok daraldim ben surekli iki cocukla basbasa. Iki kelime edecek insan aradim.
Oturdum cikolata rezene yapiyorum.
Sonum kotu.
yav sende cık baksana yasemın butun istanbulu dolaştı ıkı çocukla (maşallah)
sankı ben tek çocukla çıktımda.
gerçekten cok sıkıcı ablam hasta oldu 4 -5 gun yıne 7/24 eve tıkıldım da patlayacak gıbı oldum. gezmiyorum ama en azından hava alıyorum ıkı ınsan goruyorum işte.
benımde sistemde versıyon yenılenmemıs bır sey yapamıyorum. henüz ayın 3 ü ama geldım ısyerıne zamanın kıymetlı elım kolum bağlı. biraz buraya bakayım dedım.

Me

MeSele para değil ben kazaniyorum sonuçta bakici iyi bakmazsa eşim hakli cikar.bide kv istemeyen kotu gelin olcam eşimin gözünde.esinle aram bu yüzden acilmasin diyorum ama basima geleceklerinde hic bilmiyorum.1 ay kaliyo gelince oradan biliyorum olacaklari
para icin degil lafn gelisi soyledm zatten.bi sure bakiciyla baksalar?.referansli birini bulamazsan sonradan basa donme isi var ki o daha fena

Ben de bunları kirklıyken yaşadım gerçi pazar çıkacak kırkımiz daha :KK49:
1 hafta kaldı gitti annem çalıştığı için daha fazla kalamadı sonra kv geldi 20 gün kadar kaldı. Aynı şeyleri yaşadım ben de...
kırklı olmasam benDen hizmet bekleyecekti bir de:63:

Benimkinde de becerik yönünden sıkıntı yok da annesi öyle bağladı ya doğruydu o sıkıntı orada :KK69:
O daha fenaymis o zmn

napıyım yarın bunları yaşayınca bunalıma mı düşsün :KK19:

Ben de başta senin dediğini yazacaktım da sonra dedim ayy bunlar da var amaa :KK53:

Benimki de elleri soğuk eldiven giydir diyip durdu bebeklerin elleri soğun olur dedim o bi parça ettir yine de üşür diyip durdu.

En son o bi parça ettir üşür dimi diye ben dalga geçiyordum
ya hastanede takmıştı yengem .bebek hemşiresi geldı çıkardı attı. yüzüne baktım ne oluyor dıye. senın elıne bunları taksak hoşuna gıdermı dedı.
tamam yuzunu cızıyor dıye takıyoruz kestım tırnağını torpuledım dıyorum bu seferde donmus dıyor. ev 40 derece kendılerı de bılıyor nasıl donabılır.
bızımkıde kelebegın kanat çırpışından üşür dıyor.

Canim yaa gecmis olsun netten arastirsana yada baska bi dr'a gitsen alerji falan olmasin
Nrredeyse saglikli beslenmekten okdu diycem o kadar ki zararli bisey yemiyorum. Gidicem canim baska dokrora. Kendi doktoruma da yazdim whatsapp tan istanbulda o ne yazikki bakalim ne diyecek.

Lohusalik kolay birsey degil canim. Oluyor garip seyler. Cok gecmis olsun. Kurdesen neymis ki
Aynen oyle canim vucut kendine gelmeye calisiyo sanirim garip garip seyler oluyo.kurdeşen stresten vucudun kasinmasi kabarmasi sonucu olan bi sey. Ama bi kan tahlili yaptiricam ben yine pek inanmadim kurdesen olduguna niyeyse.

N nelfn sunu bilir sunu söylerim; kendi huzurunu düşün. Bi problem yaşanmayacağını düşünüyorsan zaten sorun yok.
Sen kendınden emın olmadığın ızlenımını verdiğin için belki de biiz bu yönde yorum yapıyoruz. En ıısını yasayan bilir.
Ben kotu gelın olurum ama annen sole yaptı bole yaptı dııp de esımle aramı bozmam

ya hastanede takmıştı yengem .bebek hemşiresi geldı çıkardı attı. yüzüne baktım ne oluyor dıye. senın elıne bunları taksak hoşuna gıdermı dedı.
tamam yuzunu cızıyor dıye takıyoruz kestım tırnağını torpuledım dıyorum bu seferde donmus dıyor. ev 40 derece kendılerı de bılıyor nasıl donabılır.
bızımkıde kelebegın kanat çırpışından üşür dıyor.
bi de atın kuyruğu sallaması misali acıkırmış öğüdü var bana :D ben cok nefret etmısım herkesten ya ii ki siz varsınız bacılar

Haklisin canim zaten bakarsa guvenmeden birakicam bide emek muhabbetini cekemem zaten her hareketine sinir oluyorum
ben verıyorum ablama para. o olmasaydı bakıcı bulacaktım . eşim bakıcıya razı olmadı.
ablam ama yıne de rahat edemem parasız baksaydı. onunda uc cocugu var ve onlarında ıhtıyacları var ve kendı çocukları ıle ılgılenecekken gelıp benım bebegıme neden baksın. teyze bıle olsa .
o da benım caresız kaldığımı bılıyordu bakmadan duramazdı. bır orta yolunu bulduk. cok para değil ama yınede en azından mutfak ıhtıyaclarını karsılar. 11 de geliyor 4 e kadar.

yav sende cık baksana yasemın butun istanbulu dolaştı ıkı çocukla (maşallah)
sankı ben tek çocukla çıktımda.
gerçekten cok sıkıcı ablam hasta oldu 4 -5 gun yıne 7/24 eve tıkıldım da patlayacak gıbı oldum. gezmiyorum ama en azından hava alıyorum ıkı ınsan goruyorum işte.
benımde sistemde versıyon yenılenmemıs bır sey yapamıyorum. henüz ayın 3 ü ama geldım ısyerıne zamanın kıymetlı elım kolum bağlı. biraz buraya bakayım dedım.
Ben cikarim da kiloyla kafayi boZdum hamile pantolonu da dusup duruyor. Ustune esimin bluzunu giydim dun o derece halim. Dusundukce cikolata yiyorum.
Depresyon sanirim.
Esim de aksine yogunlasti bu ara.
Oglum sikiliyor evde yetemiyorum
Her turlu yetersizlik hissi.
Lohusaliik da bitti bu da lohusalik sonrasi sendromu heralde

onların hepsini dedin mi =)
burdan doğru içimin yağları eridi de
Dedim valla oncedende sesim cikardi ama alttan alttan laf sokardim anlayana ama anne olunca kaplan kesildim oglumun uzerinde emegi olmayanlarin her b... karismasindan hamile kaldigimi ogrendi bi zibin dahi almadi aldiklarimiza onlar cok kucuk bi kere giydirirsin yemek yiyemiceksiniz cay icemiceksiniz sozde cok istiyodu torunu olsun ama hep olumsuz konustu herkese hamile oldugunu soyleme belki durmaz bile dedi o gunden sonra sogudum kadindan

He o konuda sıkıntı yok eşim de her şeyi özel konuşmak ister.
o ayrı oda ayrı tv iyice dışlanmışlık yapar. O olsa ne olacak ki hem geri kalan her şey aynı. Gezmesi misafiri yemesi içmesi...
kendi açımdan öyle bir odam yok zaten.

yün battaniyeye sarıyordu sarma dedim diye bile bozuldu laf çarpıttı eşime ki bebiş isilik oldu o yüzden.
Bizimde bissuru sorunumuz oldu.sürekli beni izliyor evde.ayy konuşmak istemiyorum anlattikca sinirleniyor ve soguyorum.hic lohusaligimi yasayamadim.naz caz yapamadim.oysa öyle güzel hazirlanmistimki.pijamam lohusa tacim bebek sekerleri şerbetler hiçbirinin tadini cikaramadim stresten.aileden cook uzaktayim.ama memlekete gidince annemlerde kalicam 2. lohusaligimi yasicam karar verdim.

Back
X