2015 Şubat Anneleri

hemen acıkır yanı. benm o emzır emzır dıe basımda bekleyen akbabaların laflarından ıncıler.
işe başladınya haftaya falan duzelırsın sen merak etme.
sen cok degıstın cıdden bellı oluyor yazdıklarından bulanımın ama bıraz dışarda ınsan içine karış bak ıyı geliyor.
bizim gıbı toparlak olsan ne yapacaksın .
bir seyler al kıyafet olarak o da ıyı geliyor.

ben de soğudum suan ondan
belki durmaz ne demek ya, moralle yasıyor hamıle bı ınsan ki anne olduğuna gore buna vakıf.
bı yönden de acaba kendı bebek kaybettı de sen aynı travmayı yasama nasıl olacaksa \ hazılıklı ol dıe mı soledı.
ay bilmiyorum snucta gıcık
Evet bebek kaybetmis bikac tane hatta birini 5 aylikken bagira bagira dusurmus dusurme suresi sadece uc ay degilmis surekli bunu anlatti durdu evet benim ayni seyi yasamami istememis olabilir ama guzelce kendini fazla kaptirma diye uyarabilir ne o surekli kotu senaryolu hikayeler yaaa

N nelfn sunu bilir sunu söylerim; kendi huzurunu düşün. Bi problem yaşanmayacağını düşünüyorsan zaten sorun yok.
Sen kendınden emın olmadığın ızlenımını verdiğin için belki de biiz bu yönde yorum yapıyoruz. En ıısını yasayan bilir.
Ben kotu gelın olurum ama annen sole yaptı bole yaptı dııp de esımle aramı bozmam
Ben anlaşmaya çağ imiz bir tarafa rahat edemeyeceğinden eminim ama herkes basta eşim en iyi babanne bakar diyor.kime ne anlatayim simdi.haftada 4dizisi var:) obur turlu Sıkcan dişini oturcan kvyi eşine şikayet etsen neye yarar toz kondurmazki.senimi kayiraacak.anne sonuçta.bakici kolayca eşim annesini istiyordu içten içe sonrada ben karismam diyor yinede diyor.bakici kotu bakabilirmis bilemezmisiz

işe başladınya haftaya falan duzelırsın sen merak etme.
sen cok degıstın cıdden bellı oluyor yazdıklarından bulanımın ama bıraz dışarda ınsan içine karış bak ıyı geliyor.
bizim gıbı toparlak olsan ne yapacaksın .
bir seyler al kıyafet olarak o da ıyı geliyor.
haklısın..

Parasinda degilim aslinda guven cok onemli kadin iki tane cocuk buyutmus ama ben cok tecrubeliymisim gibi benden iyi bakamazmis gibi geliyo bide benim aile tarafim daha iyimis gibi dusunuyorum neden boyleyim acaba sanirim bi iki olayda sinir oldum ondan herseyi batiyo
olabilir. eğer guvenmıyorsan her seyı batar. benım ablam cok titiz ve bende ıyı bakıyor gerçekten ondan dolayı gozum kapalı guvenıyorum.
bu bebek meselesı cok ince iş. resmen buluttan nem kapıyorsun. bakıcıya şunu şöyle böyle yap dıyebılırsın ama halaya dıyemezsın. dost ıle ye iç alışverıs yapma demısler.
yukarda yazdığımda bıraz tutarsız oldu onda da k.valıde baksın demıstım ama k.valide de zor bakıcı da zor hepsı zor.

napıyım yarın bunları yaşayınca bunalıma mı düşsün :KK19:

Ben de başta senin dediğini yazacaktım da sonra dedim ayy bunlar da var amaa :KK53:

Benimki de elleri soğuk eldiven giydir diyip durdu bebeklerin elleri soğun olur dedim o bi parça ettir yine de üşür diyip durdu.

En son o bi parça ettir üşür dimi diye ben dalga geçiyordum
Ha ha bak bu cumlede ayni.memleketimde olsaydim kanka olurduk senle:)

benım sureklı belım, sırtım, bacaklarım tutulup kalıyor.
cok cabuk yoruluyorum. hamılelıkte bıle böyle olmamıştı.
sizde de var mı aynı şeyler?

9 ay bız taşıdık. doğurduk. hala acısı gecmedı.
neden bahsedıyor bu ınsanlar yahu?
ıster kıskanırsın ıster kıskanmazsın hormonel olaylar bunlar, idare etmeleri lazım.
Bence cocuk buyutmedik diye hemen onlarin kollarina aticaz sandilar yapmayinca da cocukca seyler soyleyip sinir ediyolar

Benin de basim donuyor.
Vitamin mineral ne varsa dusmustur bizim.

bebekleri kaldırıp ındırmekten taşımaktan olabılır bende de var

Bel sirt diz(ona ne oldu bilmiyorum)iptal.oy anammm diye yataga uzaniyorum feceleri

kendi başını yakma
kime kıyamadıysam ,bana karsı bi kıyma makinesi görevini üstlendiğini gördüm=) (anne-baba hariç tbi)
Hmm bende öyle haklisin ama gerekçe ne gostereyim.kvvgelsin baksin gezmemede gideyim lafimida söyleyeyim altta kalmayayim ezilmeyeyim yani o zaman istemez kalmak.kendi bakici bulun der mi aceba.hoşuma gitmiyor boyle şeyler.benim isim gucum var savasamam kimseyle başka derdi olmayan lafci kadınlar gibi olmak istemiyorum.3 yasinda alirim sinifimada bu 2 yil ne olacak.esi yok rahat.bibsey daha geldi aklia eşim belki rahatsız olur özel hayat yok sonuçta başbaşa gezme yok.tvvyok:) ben mutsuz.

Bizimde bissuru sorunumuz oldu.sürekli beni izliyor evde.ayy konuşmak istemiyorum anlattikca sinirleniyor ve soguyorum.hic lohusaligimi yasayamadim.naz caz yapamadim.oysa öyle güzel hazirlanmistimki.pijamam lohusa tacim bebek sekerleri şerbetler hiçbirinin tadini cikaramadim stresten.aileden cook uzaktayim.ama memlekete gidince annemlerde kalicam 2. lohusaligimi yasicam karar verdim.

Ben de konuştukça daha da sinir oluyorum.sen izliyor diyince kilolarıma takılmasi geldi vücudumu süzüp duruyordu rahatsız oluyordum. O geldi aklıma.
neyse kapatalım konuyu daha çok sinir olmadan :KK19:

Annem gibi konuscm ama bosa calismazsin bakiciya verirsen en azindan sigortan yatar.bi de boyle dusun:)
Analarda hep sigortayi soyluyo yaw benim icinde sigorta onemli degil bebegimin buyudugunu goremedikten sonra 58 yasinda emekli olsam ne olur gorebilicem mi acaba o yasi

Back
X