2015 Şubat Anneleri

Slm arkadaşlar uyku konusunda fenalardayız bi zamanlı uykuyu öğrenemedik ki akşam zirveye ulaştı evvelki gece 5 te uyuyabilmişti sonra dün 3 gibi uyandı sonra hep uyanıktı arada şekerlemede yaptı ama çok az sonra gece uyutmaya kalktım inanırmısınız ta bu sabah 7.30 da uykuya daldı tüm gece ağladı çok moralim bozuk şimdi 4 te kalktı keşke bu uzun uykuları gece uyusa çokmu erken yatırmak gerekiyor acaba birde sabah çok uzun uyumasına izin vermemekmi gerek bir türlü çözemedim uykuya dalınca çok uzun uyuyaniliyor ama bu uykular neden tüm gece boyu değilo_O:mad:
Bn gunduz 2 saatten fazla uyumasina izin vernedim gunduz de uyumuyir artik. Gece de gec yatiyor

Sabah uyandır uyumasına izin verme o zaman gece uyur ben gündüz uzun uyumasına izin vermiyorum kaldırıyorum zorla bazen gece uyuyor
Slm arkadaşlar uyku konusunda fenalardayız bi zamanlı uykuyu öğrenemedik ki akşam zirveye ulaştı evvelki gece 5 te uyuyabilmişti sonra dün 3 gibi uyandı sonra hep uyanıktı arada şekerlemede yaptı ama çok az sonra gece uyutmaya kalktım inanırmısınız ta bu sabah 7.30 da uykuya daldı tüm gece ağladı çok moralim bozuk şimdi 4 te kalktı keşke bu uzun uykuları gece uyusa çokmu erken yatırmak gerekiyor acaba birde sabah çok uzun uyumasına izin vermemekmi gerek bir türlü çözemedim uykuya dalınca çok uzun uyuyaniliyor ama bu uykular neden tüm gece boyu değilo_O:mad:

Bence bi rutin olustur karninin saatli doyur ve uyku sinyallerini kacirma oglumun uyku saati sasinca butun gece uyumuyo ve agliyo krize giriyoruz ikimizde

Bn gunduz 2 saatten fazla uyumasina izin vernedim gunduz de uyumuyir artik. Gece de gec yatiyor
Uyandırıp tekrar nekadar süre sonra uyutuyorsun canım artık uyku rutini oluşturmak farz oldu zaten iki gün sonra 3.ayımızda bitiyor öğrenmeli diye düşünüyorum birde gece çok geç saat olana kadar uyutsamda mutlaka uyanıyor uyumak için saat gece 3 veya 4 ü bekliyor

Şimdii! Bebeği kaka yapamayan aanneleR!
BEnim yöntem her defasında işe yarıyor.mnce bebeğin altını açıyorum öyle 15 dk debeleniyor. O sırada gidip ara ara bacaklarını havaya dikip poposunu ıslak mendille siler gibi yapıyorum.
Havası alınıyormuş gibi oluyor ve hemen cosss.

Mendille siler gibi yaparken zeytinyağı da sürersen o da Coss yapıyor :p

Benimkinde bunların hiçbiri işe yaramıyor ve 3-4 günde bir yapıyor :KK43: yaptığında da o günleri toptan yapıyor banyodan aşağısı paklamıyor bizi :KK45:
ben de öyleymişim gerçi.

reyhan_aksaka .!.:
Maralim yaa sulu oldugu halde neden ikiniyo bu cocuklar osursa cikacak zaten ama ikinmaktan aglamaktan morariyolar ek gidaya gecince ne yapacaklar acaba
O zmn ayvayi yiyceklrr:).zeytinysgibkolik olurlar artik

Karnını saatli doyuruyorum canım iki saatte bir emiyor o konuda sıkıntımız yok ama işte uyku saatinin bir türlü çözemedim zamanını
Uykusu geldiginde esniyodur mutlaka bende 3 veya 4 saatte bir mama veriyorum biraz oynasiyoruz o tv izliyo :-) yarim saat yada bi saat sonra esnemeye basliyo farketmezsem mikirdanip agliyo gozleri kizariyo hemen uyutuyorun

Back
X