- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
bugun hic kaka yapmadi ikiniyo ama yok simdi uyuyo uyansin senin esobanin ve litchinin dediklerini uygulicam ins yaparBezi iyice gevset pipiye siper olsun yetr:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun hic kaka yapmadi ikiniyo ama yok simdi uyuyo uyansin senin esobanin ve litchinin dediklerini uygulicam ins yaparBezi iyice gevset pipiye siper olsun yetr:)
Ben de kilotlu Çorap giydiriyorum patikli altlardan daha iyi ısıtıyorSelinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine de
Çok saol canım değerlendiricem söyledikleriniziUykusu geldiginde esniyodur mutlaka bende 3 veya 4 saatte bir mama veriyorum biraz oynasiyoruz o tv izliyoyarim saat yada bi saat sonra esnemeye basliyo farketmezsem mikirdanip agliyo gozleri kizariyo hemen uyutuyorun
Selinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine de
15 dk boyunca usumez mi ben usuyecek diye korkumdn hizli hizli yapiyorum.Şimdii! Bebeği kaka yapamayan aanneleR!
BEnim yöntem her defasında işe yarıyor.mnce bebeğin altını açıyorum öyle 15 dk debeleniyor. O sırada gidip ara ara bacaklarını havaya dikip poposunu ıslak mendille siler gibi yapıyorum.
Havası alınıyormuş gibi oluyor ve hemen cosss.
Canım konuyla ilgili değil ama ben emziğe alıştırdım bebişi sonunda 3. Ayin sonundaO numara normal kilotlu çorap canım
bende almamıştım eltim almış çok iyi geldi gittim kendimde aldım 2 tane daha
en azından bacacıkları üşümüyor
yenidoğan için deyince veriyorlar zaten en küçük beden
patikli altlardan bende giydiriyorum ama bacağını tam sarmadığından sıcak olmuyor külotlu çorabın üstüne patik çorap giydirip o patikli altlardan giydirince ısındı ayakları
Bana çorap batacakmış gibi geliyor.sadece dışarı çıkınca pantolonun altından giydiriyorumO numara normal kilotlu çorap canım
bende almamıştım eltim almış çok iyi geldi gittim kendimde aldım 2 tane daha
en azından bacacıkları üşümüyor
yenidoğan için deyince veriyorlar zaten en küçük beden
patikli altlardan bende giydiriyorum ama bacağını tam sarmadığından sıcak olmuyor külotlu çorabın üstüne patik çorap giydirip o patikli altlardan giydirince ısındı ayakları
tam adı Hashimato tiroidiymiş fazla iyot alımından oldu sanırım otoimmün hastalıkmış. Şimdi iyiymiş tuz yiyorum evet.
Canım konuyla ilgili değil ama ben emziğe alıştırdım bebişi sonunda 3. Ayin sonundaEmzik markasi konusundada hic ayırt etmiyor artık gerçi weebabynin silikon olanıyla alıştırdık sonrada chicconun her yeri kauçuk olanını dahada çok sevdi nasıl alıştırdığıma gelince arkadaş emZiğin ucuna yumuşak lokumu sıvadı biraz ve anında aldı çok mutluyum gece çok geç yatma sorunumuz olmasına rağmen onu versin ağZına o şekilde uyudu uykuya dalıncada attı kendisi dene derim canım hala emziği almadıysa tabi
![]()
Bu siralar ek olarak mama vermeye başladım. Malum duzgun emnedigi icin bazen yetersiz kalıyor sütüm. Vicdan azabi çekiyorum resmen mama vermek istemiyorum sutum artsin istiyorum yaaaa![]()
Aynen canım çok komik ayrıca ama hoşuna gitti biZim kıZınChicconun o emziginden bende de var ama çok çirkin bi emzik yaa![]()
Kanserojen olayina mi cnm bnm eşim de yok diyor ama ztn devit 3 piyasada yok çok zor bulunuyor dr de öyle diyince değiştirelim dedim esimeTamam canim degistireyim bende facete bi grup var orda eczaci bi kiz var ona sormustum yok dedi senin esin ne diyo bu ise
Dr dedi kanserojen madde var değiştirelim diye esime kalsa yok kanserojen falan ama içime kurt Düştü bi kere O yüzden değiştirdikSen mi bıraktın dr mi bırak dedi. Bende dr sorsam mı?
Gundu sabah 10 dan sonra uyudugunda 2 dolduysa uyandirdim dun ve onceki gun. Bugun kendisi uzun uyumadi. Bana zor oldu ama yatak odasina koymadim pusette yanimizda uyuyunca geri uyandi hep. Dun gece daha erken uyudu gibi arada uyandi 1 saat uyanik kaldi ama olsun. Git gide duzelir sanirim.Uyandırıp tekrar nekadar süre sonra uyutuyorsun canım artık uyku rutini oluşturmak farz oldu zaten iki gün sonra 3.ayımızda bitiyor öğrenmeli diye düşünüyorum birde gece çok geç saat olana kadar uyutsamda mutlaka uyanıyor uyumak için saat gece 3 veya 4 ü bekliyor
Evet bende duymuştum dr umuz vermedi calpol bize parol un şurubunu verdiBugun facebookta arkadasimin paylasimini gordum: 2013 yilinda posta gazetesinde calpol'ın astima sebep olduğuna dair bir haber cikmis!
Canım konuyla ilgili değil ama ben emziğe alıştırdım bebişi sonunda 3. Ayin sonundaEmzik markasi konusundada hic ayırt etmiyor artık gerçi weebabynin silikon olanıyla alıştırdık sonrada chicconun her yeri kauçuk olanını dahada çok sevdi nasıl alıştırdığıma gelince arkadaş emZiğin ucuna yumuşak lokumu sıvadı biraz ve anında aldı çok mutluyum gece çok geç yatma sorunumuz olmasına rağmen onu versin ağZına o şekilde uyudu uykuya dalıncada attı kendisi dene derim canım hala emziği almadıysa tabi
![]()
Bana çorap batacakmış gibi geliyor.sadece dışarı çıkınca pantolonun altından giydiriyorum
Aynen canım çok komik ayrıca ama hoşuna gitti biZim kıZın
Kuzenimin oğlu çocuk doktoru aslında ama akrabalık ilişkileri sıfır. Çocuğum olduktan sonra sanki daha insancıl ve canayakın oldum.Dr dedi kanserojen madde var değiştirelim diye esime kalsa yok kanserojen falan ama içime kurt Düştü bi kere O yüzden değiştirdik