2015 Şubat Anneleri

Slm arkadaşlar uyku konusunda fenalardayız bi zamanlı uykuyu öğrenemedik ki akşam zirveye ulaştı evvelki gece 5 te uyuyabilmişti sonra dün 3 gibi uyandı sonra hep uyanıktı arada şekerlemede yaptı ama çok az sonra gece uyutmaya kalktım inanırmısınız ta bu sabah 7.30 da uykuya daldı tüm gece ağladı çok moralim bozuk şimdi 4 te kalktı keşke bu uzun uykuları gece uyusa çokmu erken yatırmak gerekiyor acaba birde sabah çok uzun uyumasına izin vermemekmi gerek bir türlü çözemedim uykuya dalınca çok uzun uyuyaniliyor ama bu uykular neden tüm gece boyu değilo_O:mad:
Simdi uyudu bizimki. Derdi gazmis. Cok aglamayinca gaz degildir diyordum ama pirt yapar yapmaz uyudu.
Belki sizin de gazdir. Malum gaz geceleri oluyor

Zaten kabiz degil cunku yapinca sulu yapiyo top top degil benimki emmiyo mama veriyorum o yuzden bikac gun yapmamasi normal aslinda ama nasil ikiniyo nasil agliyo cok uzuluyorum
Ahh kiyamam yavrum allahım duygularım alt üst hiç onların caninin yanmasına dayanamıyorum. Bol kakali günler olsun

2 saattir uyanigiz
uyumuyor tekrradan
gece boyle yapmazdi hiç anlamiyorumki ne istiyor
emzigi aradim buldum heryeri talan edip
ama yok emzikde deil derdi istemiyor
onu bilmiyorum da ben çok kotu hasta oluyorum, bu yorgunlukla daha beter olucam kesin

Kızım cok kusardı gunduzlerı emınce gazı çıkar çıkmaz ana kucağına yuksekce yatırırdım hırpalanmasın dıye ama gece emzırır gazını çıkartmadan koyardım yerıne.. Hıc kusmaz hemen uyurdu gerı..

Sımdı oğlan gece emınce gazını çıkarana kadar beklıyorum çıkaramadıysa 15 dk dık durumda tutuyorum ve yatırıyorum yalnız gazı varsa Yada kaka yapacaksa uykusunda ıkınuyor ve kusuyor .. Kusmasın dıye yıne derım uykuya dalana kadar basında beklıyorum . Boyle 1 saatı buluyor gerı yatmam.. Sız ne yapıyorsunuz ?

canım peki nemlendirici olarak ne kullanıyorsun benim kızında yüzü çok kuru ve pütür pütür ve devamlı kaşimaya çalışıyor doğal zeytinyağı sürüyorum iyimi yapıyorum onuda bilemedim
Hametan cok ıyı gelıyor yüzüne cocuğun 2 güne gıdıyor ne varsa;)
ben oglumda 15 ay adet gormedim canim :)
sen daha çok beklersin :))

ama annem ben 9 aylikken adet gormus olmali kardesimle aramiz 18 ay
annem de 1 sene gormezmıs ama ben kızımda 3 aylıklen adet gördüm bunda henüz tık yok.. Olsada olur olmasa da :P

Kızım cok kusardı gunduzlerı emınce gazı çıkar çıkmaz ana kucağına yuksekce yatırırdım hırpalanmasın dıye ama gece emzırır gazını çıkartmadan koyardım yerıne.. Hıc kusmaz hemen uyurdu gerı..

Sımdı oğlan gece emınce gazını çıkarana kadar beklıyorum çıkaramadıysa 15 dk dık durumda tutuyorum ve yatırıyorum yalnız gazı varsa Yada kaka yapacaksa uykusunda ıkınuyor ve kusuyor .. Kusmasın dıye yıne derım uykuya dalana kadar basında beklıyorum . Boyle 1 saatı buluyor gerı yatmam.. Sız ne yapıyorsunuz ?
Her sekilde kusuyor :(

Uykudan çığlık atarak uyandı, yataktan fırladık noldu diye? Ellerini emiyor, ememeyince çığlığı basıyor emziğini verdik almadi illa elini emecek. Parmaklarını keşfetme olayını geçti bu başka boyuta geçti :(

2 saattir uyanigiz
uyumuyor tekrradan
onu bilmiyorum da ben çok kotu hasta oluyorum, bu yorgunlukla daha beter olucam kesin
Birazdan o da yorulur bayılır

bundan 2 ay önce biri çıkıp kızın kaka yapınca mutluluktan ağlayacak şükredeceksin dese yürü git manyak derdim ama bugün oturdum sevinçten ağladım
annelik nasıl bişeymiş yaaa
Ben derdım kı kızımda bı kız gelınlık kız olana kadar kakasını ben yaptırcam herhalde :P cok daraldıgında derecenın ucunu yagla ver hafifçe poposuna sok çıkar ;) gazı çoksa ve çıkaramıyorsa Yada çıkardığı yeterlı gelmıyorsa kaka yapamaz ;)
Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine
sıcak suyun ıcıne oturtmayı denesene.. Popo kaslarını yumuşatıyor ve bebek kakayı salıyor :) Yada cımcımeye soyledıgımı yap nıye bebeye kan ter dokturuyon :))

Aslında çok sabirliyimdir ama birinin bana bebek ağladığında bunun normal bise olduğunu bebektir ağlar mantgini öğretmesi lazım o ağladıkça ben çok uzuluyorum zaten uyku eğitimine başlamak için erken galiba ama şimdiden de yapmak lazım uff bilmiyorum
Demrkkı yeterı kadar uykusuz kalmamıssın :)) yoksa ağlasa da bakmazsın gözünün yasına.. Saka bı yana 3 ayı geçsin sonra baslar ihtiyac kalırsa derım ben bu yontemı uygulamış ve memnun kalmış bırı olarak;)
Kabiz olmak için çok küçük değillermİ benimkinin de kakasi çok sulu üstten emiyor alttan hemen birakiyo
kabız degıl gaz yüzünden yapamıyorlar..gaz kakanın önünü tıkıyor gaz cıkaramayan cocuk kankada yapamıyor

Uykudan çığlık atarak uyandı, yataktan fırladık noldu diye? Ellerini emiyor, ememeyince çığlığı basıyor emziğini verdik almadi illa elini emecek. Parmaklarını keşfetme olayını geçti bu başka boyuta geçti :KK43:
Emzıkle uğraşırmayın yavruyu ağzının yolunu bulamamış demekkı sokuverın ağzına ahahahhaa :)

Öyle.deme insan insana muhtaç olabiliyor herzaman.
Ruh halim gelgit bugün.
Şimdi de aşırı gerginim, fırcalayacak birini arıyorum sanki adet görecekmiş.gibi bir kafa var ama annemde ablamda doğumdan sonra bir yıl adet görmüyormuş.
Dort gozle adet olacagim gunu bekliyorum. akrabalik iliskilerimiz zaten zayifti ama babamin cenazesinde cogu yoktu, hatta pek gorusmedigimiz dayim 10 gun sonra oglunu evlendirdi, anneannem dahil herkes kosa kosa dugune gitti.

2 saattir uyanigiz
uyumuyor tekrradan
ıhlamur ınanılmaz ıyı gelıyor gribe canım mutlaka dene derım.. Oğlan kızdan grıp kaptı ıhlamurla gecırdı

Her sekilde kusuyor :KK43:
oyle ıyı bılıyorumkı halını .. En büyük kabusumdu benım.. Ins sısınkı bıZımkıne benzemezde 3. Ayından sonra geçer 2 yasında buğday çorbasını burnundan çıkarmayı başarırdı kızım.. Cocuk psıkıyatrı Dr U bıle bıle kustuğunu soyledıgınde güldüm sonra gordumkı adam sonuna kadar haklıymış .. Cocuk dıye fazla küçümsüyoruz akıllarını

Back
X