2015 Şubat Anneleri

Biz 3. Ayda yaptircaz cnm bazıları 2-4,bazıları 3-5 yaptırıyor..MaRaL in dediğine göre diğer asilarla yaptırmak daha iyiymiş ama bizim geçti 2.ayimiz mecburen 3.ayda yaptircz..senin varsa 2.ayda yaptırma durumun 2 de yaptir
Dr'a gittigimde ona sorucam o ikide yaptir der buyuk ihtimal biliyosundur mutlaka acken yapilmasi kusma riskini en aza indiriyomus

ben gaz için hiçbirşey kullanmıyorum nedense kızıma ilaç kullanmamak konusunda son ana kadar direnmeye kararlıyım bir tek vitamin damlası veriyorum

benim eşime biri bir ot vermiş odun gibi bişey
bebeklerin gaz sancısı içinmiş
veren kişininde yi bebeği olmuş doktor önermiş onlara
suda haşlayıp suyunu içirecekmişiz hemen çözüyormuş sorunu
ama otun adını unuttum
Ne otu acaba?ben de kendim ilac kullanmm oglumun caninin yanmasina dayanamiyirum her aksam mahvoluyo gazdan yavrum

kızlar bişey soracam bebeginin yüzünde minik sivilceli kızarıklığı olan varmı ve dr ne önerdi yada nasıl geçirdiniz ben 3 dr a gösterdim hepsi normal önemli değil deyip geçiştirdi ama 20 günü gecti bi türlü geçmiyor aynı şeyleri yaşayan varsa lütfen yardım etsin
Kuzenimin bebisinde oldu, isilik gibi degil de sivilce gibiydi. Dru ona bir krem verdi, anca oyle gecti

Hadi kolay gelsin.sen tedarikli git kiyafet battaniye bise olmaz Allah in izni ile

yok zaten kızın valizi şimdiden hazır
valiz diyorum çünkü çanta yetmiyor el kadar bebeye :)

Ne otu acaba?ben de kendim ilac kullanmm oglumun caninin yanmasina dayanamiyirum her aksam mahvoluyo gazdan yavrum

akşam eşime sorup ismini yazarım canım ben bişeye benzetemedim bildiğim bir ot değil

Biz 3. Ayda yaptircaz cnm bazıları 2-4,bazıları 3-5 yaptırıyor..MaRaL in dediğine göre diğer asilarla yaptırmak daha iyiymiş ama bizim geçti 2.ayimiz mecburen 3.ayda yaptircz..senin varsa 2.ayda yaptırma durumun 2 de yaptir
Cnm esin daaha iyi biliyodur,3. aydaki dogum gununu 1 gun bile geçmemesi lazim, yani 25 ocak da dogduysa 25 nisan i geçmeyeeck diye biliyorum, subatin 28 olayini bilemiycem tabi :))
:-) gecmis olsun kuzum masajin nasil yapildigini biliyo musun yada ismi varmi netten bulabilir miyiz
bi elini cigerlerin ustune koyyor yapan bi digerinide karnina koyyor,yukarda asagi ya dogru bastiriyor diyaframimi hareket ettiriyor acaba
onlar egitimini aliyor canim bilmeyen birinin videoyla yapmasi zor olur belki,sen kime yapacaksinki
bakayim youtube de bisey bulabilcemmi

Son düzenleme:
ıhlamur ınanılmaz ıyı gelıyor gribe canım mutlaka dene derım.. Oğlan kızdan grıp kaptı ıhlamurla gecırdı

oyle ıyı bılıyorumkı halını .. En büyük kabusumdu benım.. Ins sısınkı bıZımkıne benzemezde 3. Ayından sonra geçer 2 yasında buğday çorbasını burnundan çıkarmayı başarırdı kızım.. Cocuk psıkıyatrı Dr U bıle bıle kustuğunu soyledıgınde güldüm sonra gordumkı adam sonuna kadar haklıymış .. Cocuk dıye fazla küçümsüyoruz akıllarını
ihlamuru kime vercem kiz
pipili olan seninki miydi, yani bebegemi verdin :)
kaç kasik verdin,ihlamuru ben içiyim bari bende hastayim :)

Hametan cok ıyı gelıyor yüzüne cocuğun 2 güne gıdıyor ne varsa:KK66:
annem de 1 sene gormezmıs ama ben kızımda 3 aylıklen adet gördüm bunda henüz tık yok.. Olsada olur olmasa da :p
bence hiç acelesi yok valla
4.5 sene adet gormedim bi eksikligini hissetmedim hiç bi zaman:KK6:

Kizlar biz hastalandik :( bebegim öksürük ve grip nasil oldu bilmiyorum en cok oksururken canim acıyor o kadar da dikkat ettim ama neyse bana akıl vetin ne yapmaliyim ilk bebek tecrubesizim 2 aylik olduk ne yaparsam cabuk iylesir nolur cevap verin

Cnm esin daaha iyi biliyodur,3. aydaki dogum gununu 1 gun bile geçmemesi lazim, yani 25 ocak da dogduysa 25 nisan i geçmeyeeck diye biliyorum, subatin 28 olayini bilemiycem tabi :))

bi elini cigerlerin ustune koyyor yapan bi digerinide karnina koyyor,yukarda asagi ya dogru bastiriyor diyaframimi hareket ettiriyor acaba
onlar egitimini aliyor canim bilmeyen birinin videoyla yapmasi zor olur belki,sen kime yapacaksinki
bakayim youtube de bisey bulabilcemmi
Kuzenimin kizi cok oksuruyo balgami var atamiyo dr sadece anne sutu demis daha cok kucuk bisey yapamiyo

Bugunu sagsaglim atlatabilcek miyim acaba..

Mevlid var oglen. Sabah 6dan beri uyumuyo Begüm yine sancilandi. Hala uyutmaya calisiyorum. Ustune dudagim yine davul gibi sisti. Hala hazirlanamadim misafirler gelicek. Annem kosturuyo bi yandan evin isine. Kv ve gorumce hala ortada yok bi de onlarin misafirleri. Delirmem yakindir.

Tatlım sen gitmedn mi doktora :(

Valla Vahide o kadar çok krem kullandım ki anlatamam.bi de bizimki geriniyordu o zaman dahi kaka yapıyordu.altını her seferinde ayrıntılı temizlemedim,suyla yikadim poposunu, kremlerden surdum..kremleri de hangisinin ise yarayacagini bilmediğim için hepsinden bi mix yapıyordum onu suruyordum :KK53: çok şükür geçti.darısı sizin başınıza :KK39:
Aynen ben de karışım yapıyor artik.Dr da hep devletin ödemediği pahalı ilaçlar yazıyıyo.insana bi pisik 100 liraya patlar mi.hala da geçmedi.
Ya aklıma yazdım dedim de akil kalmamış tutamadım.sana zahmet filmin adini bi daha yaziver de kenara .yaziyim.

Kizlar biz hastalandik :KK43: bebegim öksürük ve grip nasil oldu bilmiyorum en cok oksururken canim acıyor o kadar da dikkat ettim ama neyse bana akıl vetin ne yapmaliyim ilk bebek tecrubesizim 2 aylik olduk ne yaparsam cabuk iylesir nolur cevap verin
Burnunu temizle cnm.banyo ve sicak su buhari iyi gelir.ozellikle rmzirmeden once temizle yoksa kusuyolar.serum fizyolojik damlatican temizlemek icin

i
ya ben dedim esime 1 gun bile geçmemesi lazımmış diye her zamanki gibi mantıklı bulmadi :))) o da aynen ee Şubat 28 çekiyor onu ne yapcaz dedi :)) 90 gün mu saycaz doğumdan sonra ne yapcaz peki

Back
X