2015 Şubat Anneleri

ya ben dedim esime 1 gun bile geçmemesi lazımmış diye her zamanki gibi mantıklı bulmadi :))) o da aynen ee Şubat 28 çekiyor onu ne yapcaz dedi :)) 90 gün mu saycaz doğumdan sonra ne yapcaz peki

konu ne bilmiyorum damdan düşer gibi daldım ama artık gün hesaplayacaksınız
yani biz şubatlılar öyle yapacak
mesela atıyorum sen 1 şubatta doğum yaptıysan 3 martta 30 günlük oluyorsunya
90 gün sayacaksın doğumdan sonra

kızlar chıcco lıte way plus kullanan varmıydı aranızda
bu puset kafama takılıyor içinde minderi var ama çukur gibi geliyor bana
battanye koydum bu seferde emniyet kemeri bağlanmadı ve kız sinir oldu ağladı
battaniye koymadan güzel duruyor ama bilemedim beli acırmı acaba

ya ben dedim esime 1 gun bile geçmemesi lazımmış diye her zamanki gibi mantıklı bulmadi :))) o da aynen ee Şubat 28 çekiyor onu ne yapcaz dedi :)) 90 gün mu saycaz doğumdan sonra ne yapcaz peki
açiklamasi soyle cnm benim dr un

Verem yani BCG asisi, "Hucresel bagisiklik"ile calisir ve antikor yapmaz. Diger butun asilar; "Humoral bagisiklik" ile calisir ve antikor yaparlar. Bu sebeple antikor yapan asilar arasinda en az 1 ay olmasi gerekirken, BCG asisinde boyle bir araya gerek yoktur. Rotavirus asisida antikor yaptigindan, karma asilar ile ya ayni gunde yada en az 30 gun aralarla ( onunde ve arkasinda) yapilmasi gereklidir

bide 3 ay SINIRI 3.5 AYA cçikmis ama SINIRLARI zorlamaninda manasi yokmus oyle demis dr baska yazisinda : )

2. ay asisindan 30 gun sonra git asini yaptir bence bosver 89 -90 i :)

Hay Allah olacağı varmış demek. Okurken ozendim İtalya Nasil bir yer sevdin mi sen? Neden geri dkndun peki ben De Amerika ya gitmeyi orda yaşamayı çok isterdimm
İtalya süper biryer ben güneydeydim orası daha bir iyi siesta falan var. Doktora sonrası araştırma için gitmiştim Nanoteknoloji laboratuarına bir yıllık Avrupa birliği bursu kazanmıştım. Aslında kalabilirdim de eşim evlenmek için bekliyordu Türkiye'de :)

Benim pusette oyle canim ne yastik ne battaniye koyamiyorum koyunca kemeri takamiyorum o zamanda iki buklum duruyo aglamadiklari surece rahattirlar sanirim yaz geliyo mecbur oyle kullanicaz yoksa koca dana olacaklar puseti kullanmadan

Ben de oyle buzdolabinda saklanan vitamin kullaniyorum.soyle kolayini buldum: kendim kahvalti yaparken cay suyunun icine kasik koyup isitiyorum,sonra o isinmis kasiga buzdolabindan cikarttigim vitamini damlatip bekliyorum.kasik sogurken vitamin de oda sicakligina geliyor,bebege oyle veriyorum..
Ben de oyle buzdolabinda saklanan vitamin kullaniyorum.soyle kolayini buldum: kendim kahvalti yaparken cay suyunun icine kasik koyup isitiyorum,sonra o isinmis kasiga buzdolabindan cikarttigim vitamini damlatip bekliyorum.kasik sogurken vitamin de oda sicakligina geliyor,bebege oyle veriyorum..
Güzel düşÜnce. Ben bugün küçük reçel kabına koydum vereceğim zaman kaşıkla vereyim dedim kapta kaldı o yüzden direk kaşığa koyup öyle vereyim. Benim kaşık pilastik ama Sıcakta o da ısınır artık öyle vereyim.

Benim pusette oyle canim ne yastik ne battaniye koyamiyorum koyunca kemeri takamiyorum o zamanda iki buklum duruyo aglamadiklari surece rahattirlar sanirim yaz geliyo mecbur oyle kullanicaz yoksa koca dana olacaklar puseti kullanmadan
Gecen bebişin resmini koymuştun ya o pusetin içinde miydi?

Külotlu Çorap göbeği düşer düşmez giydirdik oksa ısınmıyor hatta ben 2 kat giydirip üzerine Penye patikli alt giydiriyorum
Hadi yaw ondan gaz Sancısı çekiyor herhalde bebişim :( bu kilotluçorap nerede satılır? Patikli altlara kilotluçorap diyorsunuz sanıyordum.

ağlamıyor aksine sakin sakin bakınıyor onun içinde uyuyakalıyor
şimdi biyerde buldum bebeğin bel desteği için bilmem neyli minder diye övmüşler
bana minder gibi gelmedi ama vardır heralde bildikleri
valla öyle dediğin gibi biz kullanamadan kocaman olacaklar
en iyisi böyle kullanmak ağlarsa çıkarırım içinden

cnm ustad @krizantemcik ne der bilmiyirun ama biz bugun tota yaptirdik.emzirmeden bi bir saat kadar once hemen hemen acken yaptirdik dr tavsiyesi ile uzun surebkusmadi sukur
Hadi yaw niye bunu bize kimse söylemedi ki. Rota yapılırken Karnı toktu bebişin hatta azıcık kustu bile. Sorun olur mu ki :(

Hadi yaw ondan gaz Sancısı çekiyor herhalde bebişim :KK43: bu kilotluçorap nerede satılır? Patikli altlara kilotluçorap diyorsunuz sanıyordum.

canım bebek kıyafeti satan mağazalarda var
hatta pazarlarda çorapçılarda bile oluyor ondan gaz sancısı vardır patikli altlardan farklı ve kesinlikle batma yapmıyor onlarınki bizimkilerden daha narin içi pamuklu

canım bebek kıyafeti satan mağazalarda var
hatta pazarlarda çorapçılarda bile oluyor ondan gaz sancısı vardır patikli altlardan farklı ve kesinlikle batma yapmıyor onlarınki bizimkilerden daha narin içi pamuklu
Bir an önce almalıyım. Bir de bu ACD vitamini de gaz yapıyor :(

Hadi yaw niye bunu bize kimse söylemedi ki. Rota yapılırken Karnı toktu bebişin hatta azıcık kustu bile. Sorun olur mu ki :KK43:
Sorun olmaz canim ama ise yarayip yaramadigini kimse bilemiyomus ve tekrarlamayida kimse goze alamiyomus mecbur diger dozun yapilacagi ayi beklicen sadece kakayi temizlerken cok dikkatli ol hatta selinin poposuni yika kendi ellerinide cok guzel sabunla cunku sana senden de esine bulasabilir hastalik

O cukur uygun olan zaten. Ben ince bi alt acma koyuyorum katlayip. Simdi kucuk olduklsrindan. Benim pusetim kalitesiz bir de.

Kemerleri takmıyoruz. Kundak battaniyeyle içine koyuyoruz. Altındaki çukura da alt açma doldurduk. Hiç kullanamıyoruz yani.

evet altına bişey koyunca daha rahatsız oluyorlar
ben geçen hafta ablama gittim altına bişey koymadım kemerini taktım gittim hiç ağlamadı gülücük attı sessizce yattı
ama ablam bunun beli çukur acıtır canını dedi minderin altına battaniye koydu
yavrum arabaya binene kadar ağladı
ben bugün ve yarın kullanacağım arabayı altına bişey koymayayım bakalım gözlemlerimi aktarırım sizede

Bir an önce almalıyım. Bir de bu ACD vitamini de gaz yapıyor :KK43:

al canım kesinlikle pişman olmazsın ben 4 tane almıştım şimdi değişik renkler bile almayı düşünüyorum :)
ben sadece monovit-D kullanıyorum doktor başka bişey vermedi siz başka damlalar mı kullanıyorsunuz

Back
X