2015 Şubat Anneleri

Elektrik yok diye 11 de anneme gittim ve elektrik 7 de gelecek dediler.
Y.dışı elektrik vermeyi mi kesti bize nedir anlamadım. Donduk.
Neyse akşam annemlerden gelirken bebeğe bir şey oldu bir yeri kırılmış gibi yarım saat bağırarak ağladı
gözyaşlarıyla hemde. Resmen aklım çıktı ömrümden çmür gitti.yıkadım yatırdım ama yine cok dertli uyuyor ve meme almak istemedi. Üstüne bir daha elekt kesildi 8 den ona kadar.
Allah allah nesi var acaba canim
gaz deil demii

Slm kızlar benim minikte 1 ay erken doğdu 82 günlük şuan gaz problemimiz var gazını cıkartıyor ama yinede sıkıyor kendini.kolik dedi doktr.düzenli beslemek biraz hafifletti sıkıntımızı 2_ 3 saatde bir emziriyorum cünkü o kadar sürede sindirim oluyormus.sık sık verirsen üst üst sütler birikir miş gazı olurmuş.3_4aylıkken gecermiş inş.az kaldı

aç karnina kolik muziginde uyyakaldi :(
o deil sutum azalicak diye korkuyorum :(

Merhaba kizlar ,
Cok uzun suredir giremedim foruma umarim hepiniz ve tum bebislerimiz saglikli ve keyiflidir.53 gunluk olduk kolik ve uykusuz bir oglum var birak forumu tuvalete girmek bile luks oldu ama gectigimiz hafta yuzyilin icadini kesfettim 'ana dizi' diye cok basit bir alet ayakta sallar gibi elinle saga sola sallayabildigin bir besik sayesinde artik oglumu gunduz uyutabiliyorum uykusuz tum annelere tavsiye ederim.

Y
Benimkinin kucagimda dik tutmadan yatirirsam gazdan uyumaz hemende kusar gazini cikarirkende kusuyo uykuda durup dururkende kusuyo korkudan geceleri hep kucagimda tuttum simdide kucaga alisti anakucagi kanguru hicbiyerde durmuyo illa kucakta duruyo o uyurken bile uyuyamiyorum surekli kustumu diye bakiyorum gunduz hic uyumuyo cok yoruluyom valla butun gun yiyp kusuyo doktor kilo almis diye kusmayi takmadi ama geceleri benim kabusim bu kusma
yan yatirmiyor musun o zaman kussada sorun olmaz

Bilmem ki cnm seninki ondan olabilir ama bnmki değil bende acaba ülser falan mı diye düşünmeye başladım inşallah gelip geçici birşeydir bnmki aç aç nasıl uyuyor onu da anlamiyorum
ne ulseri kizz el kadar bebedeee:)
gazdir canimm
benimki gaz galiba iremguzum un dedigi gibi

Disaridan bakinca bebekler asagi sarkik durdugu icin rahatsizlarmis gibi geliyodu bide kul yapimi sonucta asagidan kemeri acilsa dusecekler gibi bi his var icimde
kiz ben onun altini elimle zor açiyorum :)
araba uçakda kul yapimi ona bakarsan :))
sen bilirsin tabi benim elim ayagim oldu valla, ama sende tek çocuk var çok sart deildir :)

Gazi varkende aranirmislar bende bugun 120cc mama verdim arandi diye yine yaptim icti bi dunya kustu benimkide gazi varken ziplatinca sakinlesiyo asla almam dedigim kanguruyu aldiracak sanirim bu cocuk bana
Gaz cikarirken kustu yok yeni mamayi ck yedi bezide oyle cisle dolmuski ilk kez boyle bez aldim altindan kangru bende var ama durmadi ondada benimki kucak disinda hicbiyerde durmuyo gunduz hic uyumaz butun gun kucagimda mamayi yapana kadar kiyameti koparir aglar zaten 2 ay erken dogdu minnacik hala 2.5 aylik bebekk yenidogan kilosuna anca gwldi yogun bakimda kaldi neler cektim simdi boyle olunca cok uzuluyorum ya[/QUOTE]
Oy kiyamam kuzuma yaaa kilosu normalse kusmasina takma bence cunku cokta yeseler azda yeseler ikinirken osururken sicarken her turlu kusuyolar

Merhaba kizlar ,
Cok uzun suredir giremedim foruma umarim hepiniz ve tum bebislerimiz saglikli ve keyiflidir.53 gunluk olduk kolik ve uykusuz bir oglum var birak forumu tuvalete girmek bile luks oldu ama gectigimiz hafta yuzyilin icadini kesfettim 'ana dizi' diye cok basit bir alet ayakta sallar gibi elinle saga sola sallayabildigin bir besik sayesinde artik oglumu gunduz uyutabiliyorum uykusuz tum annelere tavsiye ederim.
forumdaki tum bebeler hemen hemen kolik kolik subat 2015 annelerine hosgeldin:-)

Allah allah nesi var acaba canim
gaz deil demii
Anlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.

hergun aksam 7 gıbı falan oğlan ağlamaya başlıyor ama hıc bırsey teselli etmıyo cocuğu acı acı kokuyor kustuğu peynır gıbı çıkarıyor cıkardıkca rahatlıyor sankı mıdesı kaynıyor .. O esnada emmıyor da acıkmış olsa bıle uyuyamıyor da uykusu olsada o bır kaç saat kötü gecıyor hemen hergun oluyor bu.. Muhtemelen sıZınkıde oyle.. Bıde hastalıktan tetikliyor bı durumu senın oğlanda hasta zorlama mıdesı sakınlesın saldırır memeye :KK66:
Canim bebegi kucaginda dik nasil tutuyosun farkediyo mu yuzustu yada sirtustu ben yuzustu tutunca ayaklari karnina cekiyo kafayida boynuma sokuyo iki buklum kaliyo diklestiremiyorum

Sağ bari cnm ya boşalt en azından göğsünü bnm sagmasam hemen azalıyor
sagayim ca nim
dun sagdim ama içmedi en azindan sutum azalmasin
gerçi su an çok dolu deil gogsum ama
of yaa su çocuk bi iyilessydi
kurtulamaz elimden 24 saat emziricem :))))))))))

Valla beslenmeyi red bile ediyor Olabilir gaz değil bence bnmki çok korkuyorum valla öyle bisiyse ne yaparım
bebekde ulser oluyormu ki
uykusunda emzirmeyi denedinmi hiç
benimki uykukuyken hayattda aàçmaz agzini uyanincada cin gibi açar zaten gozlerini

Anlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.
yarim yamalak iki çekdi uyya kaldi
ondan iki saat once de emememisti aç yatti sanki bugun
aç kalmaz oda sutum azalmasa bari : (

Back
X