selam kızlar haftasonunuz güzel geçsin inşallah. biz acaip aksilik dolu bir güne uyandık off off
sabahın 7sinde dikti ayağa Begüm babasını da yatakta görünce iyice şımardı uykusu açıldı. normalde emip 10a kadar uyurdu. neyse keyifliydi gayet yayakta oynadık falan ama uykudan geberiyorum tabii.
sonra kahvaltısını ettirdim. eşim de dedi hadi pide söyleyelim. burda haftasonları fırınlar meşhur pidelerinden yaparlar sabah kıyruk olur özellikle pazar sabahı. kaç zamandır da birlikte kahvaltı edemedik bi keyif yapalım dedik ayıptır söylemesi.
o pideyi söyledi ben kızı uyutmaya başladım. kız uyudu kapı çaldı bizim adam tuvalete girmiş duymuyo kapıyı üç kez çaldı. mecburen kaktım kızı yatağın ortasına bıraktım kenarına yastık koydum kapıyı açtım. adama para üstü getirin 100 tl vericez dediğimiz haşde tınlamamışlar bi de o sorun oldu. o ara küt diye bi ses ve ardından ağlama. yine yataktan düştü

koştum tabii off yine o manzara.. allahtan terliklerimin üstündeydi kafası. aldım kucağıma bu sefer o kadar ağlamadı.
beyfendi hala tuvalette adam kapıda kız kucağımda ağlıyo. ay delirecektim sabah sanah. neyse çıktı halletti adamı. ben anne olarak daha soğukkanlıyım eşim resmen bapcağını şaşırdı dedim korkma kötü düşmedi. neyse uyutmadım onu ama bayılıyoru uykudan. yemeğimizi yedik ama keyfi yerindeydi kızın da.
sonra kv aradı gelip beni alabilir mi oğlum kızı seveyim biraz dedi kaç gündür gelmedi ya mutlaka gelmesi lazım. izin günümüzün içine edildi yani. geldi sevdi bi buçuk saat falan uyutmadıö zaten bi sorun da olcağını sanmam kötü düşmedi. şimdi uyudu artık bayıldı çünkü resmen sabahın köründen beri ayakta.
uff ne haftasonu ama!