Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir düzen oturtmuşsun bence canım.. benimki de sabah 10-10.30 uyuyor ama sonra öğleden sonra tekrar uyumak istemiyor en son 5-6 gibi uykusu geliyor uyuyor azıcık ama öyle olunca da akşam uykusuna çok zor geçiyorşuan tek uykuya geçme çabası var ama henüz hazır da deiller bence. benimki sabah 7 de kalkıyor. 10 da uyuyor. 1 saati geçirmiyorum yoksa öğleden sonra uyumuyor. öğleden sonra da 3 de yatıo 4 gibi kalkıo. bi daha 8,30-9 civarı akşam uykusu.
haha :) ne biliyim öyle bi adam, canı istediğinde uyur, zorlayamazsın diyor hep bir de.. :))O neymis ya![]()
aynen bizimde öyleydi 6 aya kadar çok çektim. ultralan kullandım çok azınca.Sağol canım hatırlayınca yazarsın ama bize de doktor krem verdi o da kortizonluydu ve çok pahallıydı adını şu an hatırlamıyorum da işteyim şu an aklıma gelmedi neyse onu sürdük geçti hemen ama sonradan tekrarlanınca sürmedim artık cildi bağışıklık kazanmasın diye ve sürekli onu sürmek başka bir deri hastalığına yol açıyormuş diye okumuştum canım valla benim onun kıyafetlerini sürekli ütüleyip giydirecek kadar vaktim olmuyor yani tamamen geçeceğini bilsem gece uyumam ütülerim de tüm kıyafetlerini ama geçmezse boşa vakit harcamış olurum yani bir de nemlendirilmesi gerekiyor diye biliyorum o bölgenin o zaman niye suya havuza filan girilmiyor su değmesi daha iyi olmaz mı ki ayrıca berat hiç kaşımıyor yani hiç görmedim kaşıdığını ve rahatsız olduğunu kaşınmıyor mu acaba onunki ama çok kötü görünüyor resmini atmıştım ya kıpkırmızı ve pütürlü![]()
ney için ilaç canim ?MaRaL_ Türkiye'den hangi ilaçları alayım tavsiyen var mı
DUN BENIMKI aksam 7 gibi uyandi aksam uykusundanÇok güzel bir düzen oturtmuşsun bence canım.. benimki de sabah 10-10.30 uyuyor ama sonra öğleden sonra tekrar uyumak istemiyor en son 5-6 gibi uykusu geliyor uyuyor azıcık ama öyle olunca da akşam uykusuna çok zor geçiyor
ben 1 haftalikken alip okula gittim abla ve abisi için :)Günaydın
Genel olarak çocuk için falan sen olsan ne getirirdin meselaney için ilaç canim ?
ben iliadin aliyorum kulagi agridiginda burnuna damlatmak içinGenel olarak çocuk için falan sen olsan ne getirirdin mesela
Üstünün kalınlığını inceliğini ayarlayabildiğin sürece çıkarabilirsin bence canım Zamanı hiç önemli değil yeterki sen iyi olBebeği ilk ne zaman dışarı çıkardınız kızlar benim bebişim doğmadı henüz ama ne kadarlık ken çıkarabilirim merak ediyorum
Bu ara tum bebekler zorlaniyor galiba gece uykusuna gecerken. Duru da yaklasik 1 haftadir oyle. Gecici bir seydir umarimkızlar uyku konusunu konuşmussunuz hatta akşam en geç 8de yatmalı demişsiniz bizde nerdeee
bu aralar napacağı belli olmuyor ama genel düzeni dabah 7buçkta kalkar emer tekrar uyuturum. ( bazen naparsam yapayım uyumaz)
10a gelmeden uyanır. sonra kahvaltı vs genellikle öğlen 1 buçuk gibi uykusu gelir uyuturum. hiç belli olmuyor bazen nadir de olsa 3 saat uyumuşluğu oldu. ama genelde 2 saati geçmez.
sonra bazı zamanlar akşam 6 gibi deliriyo uykudan ama uyutursam 1 saate kalkıyor ve gece uykusuna çok zor geçiyor. oyalanacak gibiyse uyutmuyorum. gece uykusu da 10 oluyor. hatta bazen 11. çok zor dalıyır gece uykusuna..
Canım ayazda bir kaç ay önce sürekli oluyordu hatta kucağımda otururken ilk fark ettim kendisi bilinçli de yapıyordu bir garip hareketle kıt kıt Etmesini sağlıyordu.. Doktor bişi yok dizinde dedi muayene ettiğindeKizlar merhaba. Bisey sormak istiyorum kizimin arada dizi kıt yapiyo. Normal mi acaba?
umarım canım çünkü uykusuzluktan gebericem. bugün hele gözkapaklarım tonlarca ağırlıktaydı sanki.Bu ara tum bebekler zorlaniyor galiba gece uykusuna gecerken. Duru da yaklasik 1 haftadir oyle. Gecici bir seydir umarim
Hahaha o Nasıl cevap öyle :)Aaa evet Canm sor bakalım ne diyecek.. Bizim doktor ben ilk Zaman'larda işte uyumuyor falan diyordum, o uyuyordur da sen fark etmiyorsun demişti :))) bu cevaptan sonra bşr daha uyku konusunu açmadım doktora
Benim oğlumda da var cnm bebekliğinden beri.Ben sormuştum doktorumuza o da çok normal büyüdükçe kıkırdaklar olgunlaştıkça geçer demişti.Kizlar merhaba. Bisey sormak istiyorum kizimin arada dizi kıt yapiyo. Normal mi acaba?