2015 Şubat Anneleri

zannetmemeden kastin esinle hiç bi araya gelemdiyseniz bekle
ama bsieyler olduysa bi test yap derim :)
Yok bacım o benden daha çok korkuyu :-) hatta kendi dedi sen neden şey olmadın diye :) içi rahat etmiyomuş bi test al da bakıver diyo :-) bence de bişey yok

Yok bacım o benden daha çok korkuyu :-) hatta kendi dedi sen neden şey olmadın diye :) içi rahat etmiyomuş bi test al da bakıver diyo :-) bence de bişey yok
Yoktur bisey büyük ihtimal ben de de öyle oldu.nasıl evhamlandim gecikme olmasının normal olduğunu bilmeme rağmen.testte aldim.
yavaş yavaş düzene giriyor.4_5 kere olduktan sonra düzene giriyor günü gününe olması.

valla su an 37.5 zaten , gitmezse atesyuzunden olucak burun akintiisndan deil onu anlatmaya çalisyorum bakalim becerebilcemmi :)
dune gore iyi ama alisti sanki biraz bunyesi, dun
37.5 da kafasini kadiramiyordu bugun iyi kardesiyle kavga etti durdu butun gun :)

serum fieyolojik dene bi yatmadan once
bilmiyorum neden olabilir o oksuruk
Geçmiş olsun kıza maralim.

bu çocuklar çok akıllı ya. burnunu silmel istemiyomuş he :) 37 yi geçerse zaten gönderme annesi yazık ateşe dayanamıyo diyodun.

canım bişey sorcam. 4 gecedir Begüm öksürüyo ama sadece gece. öksürüyo ve yutkunuyo.genzi mi akıyo acaba? hasta değil gündüz gayet iyi. hatta o sebepsiz burun akıntısı bile yok bi aydır. hiçbu kadar iyi olmamıştı yani maşallah.

ama bu öksürük çok garip. sinir oluyo o da uyutmuyo hani gıcık tutar ya kuru öksürük olur öyle. niyeki bilemedim :KK43:
Havadan mi bilmem hepimize gıcık tarzı geldi o öksürük kızda da gündüz yok gece dediğin gibiydi.uyurken gunduzde oluyodu.bikacgun surdu kayboldu bizimki.arada ballı limon verdim düzenli değil ama.bana öksürük yapıstımı gitmezdi benimki de kayboldu.neydi o bilmem.başka belirti yoktu.

Gunaydin, iyi haftalar kizlar.
Ev hanimi olarak son haftam. Cok stres yapiyorum kendime hakim olamiyorum. Biliyorum bu konuda cok sıktım artik bahsede bahsede. Ama buraya yazinca biraz rahatliyo insan. Duru iyice tatlandi yasina girdiginden beri. Bisuru tatliliklar sakalar ondan ayrilmak zaten zor geliyo bir de kayinvalide kayinpederle kalmanin stresi var. Esim bile istemiyo cunku ailelerle yasamayi ama mecburuz( ve cok sukur tabi kizima bakacak insan var yakinimda). Ben evde duzenimin degismesine pek dayanamayan bir insanim. Bulasiklari makinaya yerlestirisim veya raflara yerlestirisim bile bellidir. Baska turlu olunca huzursuz oluyorum belki cok sacma ama. Amaan neyse bende durumlar boyle iste.

Gecmis olsun canim eve girince hastalik herkesi dolasacak illa
SAOL CANIM babamiz getirdi 2 haftadir hasta geçemedi bi turlu , ates bogaz agrisi vs yeni yeni biraz geçiyor .. ne bisey yedi ne hali vardi 3 kg zayiflamis esim
çcouklarda oyle olur diye korkuyorum bi yandan diyorum onlarin bagiskligi guçlu çabuk atlatirlar

oglanin atesi39.1 nasilsin diyorum iyyim diyor:KK64:
kiz 37.6 atesi var halsiz yorgun istah yok baska da pek bi sikayeti yok
okul yarinda gitmezse dr raporu istiyor kiizmdan, dr a ne diye goturucem ne diycem:KK64:
38 bile olmayan bi ates ve yorgun bi çocuk var elimde:KK47:

bilgisyar telefon oynayip duryolar okul olmayinca :mad:

bakalim sira kimdee
fazla bi seçeenk kalmadi ben ve hakan kaldik
hakan da hafif burnu tikali gibi çok rahatsiz etmesede arada temizliuyorum onu es geçtigini varsyarasak

sira bendeee:mad::mad::mad::mad::mad:

vahide1204 vahide1204 bacim gel hele bi buralardamisin
senin oglanin bisikleti kaç numara biliyonmu?
yegenime bisiklet alicam dogum guju hediyesi 18 mi 20 alsam bilemedim
benim kizinki 16 ama daha buyugunu surebiliur kizim
yegenim 7 yasinda tam

pazara dogum gunu var, acil almam lazim ki yetissin hafta sonu na postayla , internetden alicam
off hep geç kaliyom son dakkaya birakiyom sonrada boyle yumurta seyde gidakliyom:KK70:

Ev hanimi olarak son haftam. Cok stres yapiyorum kendime hakim olamiyorum. Biliyorum bu konuda cok sıktım artik bahsede bahsede. Ama buraya yazinca biraz rahatliyo insan. Duru iyice tatlandi yasina girdiginden beri. Bisuru tatliliklar sakalar ondan ayrilmak zaten zor geliyo bir de kayinvalide kayinpederle kalmanin stresi var. Esim bile istemiyo cunku ailelerle yasamayi ama mecburuz( ve cok sukur tabi kizima bakacak insan var yakinimda). Ben evde duzenimin degismesine pek dayanamayan bir insanim. Bulasiklari makinaya yerlestirisim veya raflara yerlestirisim bile bellidir. Baska turlu olunca huzursuz oluyorum belki cok sacma ama. Amaan neyse bende durumlar boyle iste.

çok gereksiz şeylere takılıyorsun bence cnm. zaten çalışmaya başlayınca o kadar yorgun ve yoğun oluyorsun ki biri bulaşıkları yıkasın da ister bulaşık makinasında isterse çamaşır makinasında yıkasın moduna giriyorsun. aileyle yaşamanın elbette sıkıntılı yanları oluyor ama en iyi yanı en kıymetlimizin emin ellerde olması oluyor. ben ilk bakıcıya vermiştim şimdi annem bakıyor. tabiki zorlukları oluyor ama gözüme hiç gelmiyor valla.

vahide1204 vahide1204 bacim gel hele bi buralardamisin
senin oglanin bisikleti kaç numara biliyonmu?
yegenime bisiklet alicam dogum guju hediyesi 18 mi 20 alsam bilemedim
benim kizinki 16 ama daha buyugunu surebiliur kizim
yegenim 7 yasinda tam

pazara dogum gunu var, acil almam lazim ki yetissin hafta sonu na postayla , internetden alicam
off hep geç kaliyom son dakkaya birakiyom sonrada boyle yumurta seyde gidakliyom:KK70:
Bisikletlerin numaralarımi oluyor hiç bilmiyorum ki bizimki küçük geliyor bu sene yeni dusunuyorum ama maalesef numara bilmiyorum deneyip alıyorum.

Bisikletlerin numaralarımi oluyor hiç bilmiyorum ki bizimki küçük geliyor bu sene yeni dusunuyorum ama maalesef numara bilmiyorum deneyip alıyorum.
20 galiba netde bakdim biraz tekere gore degisiyormus
120 cm 135 cm arasindaki çocuklar için yaziyor
insallah olur :)
çocuk dener ama surpris olmaz bu sefer :)

Havadan mi bilmem hepimize gıcık tarzı geldi o öksürük kızda da gündüz yok gece dediğin gibiydi.uyurken gunduzde oluyodu.bikacgun surdu kayboldu bizimki.arada ballı limon verdim düzenli değil ama.bana öksürük yapıstımı gitmezdi benimki de kayboldu.neydi o bilmem.başka belirti yoktu.
benimde aklıma mevsim geçişinden başka bişey gelmedi canım. deloday kullan demişti doktorum nisana kadar. hergün olmasa da kullanıyorum. allerjik bişey olduğu çok belli boğazına toz kaçmış gibi öksürüyor. senin kuzu da allerjik bünyeye sahipti. benimki de öyle. demekki bizimkiler bundan çekecek.

kayınvalidenler mi gelip sizde kalacak canım?
endişelerin çok normal. gelip tabiiki burda paylaşıcaksın biz her şeyimizi paylaşmıyor muyuz :)

kimse istemez böyle bi durumu ama mecburiyet işte. çocuklarımız için bir çok şeyden fedakarlık ediyoruz :/

sabh uyanma saati belli olmayinca diger uyku saatleride ona groe degisyor
beni çok zorlamadi herhalde bilmiorumki kendi ritmine uymasi
bunun saatle alakais yok pek
dun 8 de yatip 10 da kalkdi geri de sabahin 1 ine ekdr uyutamadim
su an yataginda agliyor çok uykusu var
tam yarim saat kicagmda salladim uyyunca yataga koydum arkamdan kalkdi yatkdan geri
yirtinsin bakalim ne kdr gidecek
kusar diye korkuyorum biraz temizlemesi zor oluyor :)
Anladım canım. Her Bebek farklı oluyor işte demek ki

$u an ise yararmi diyorsun
bizde yatma sifir ki aninda ayaga dikiliyor
benimki gir çik yatir kalidr anlamaz
ya birakicam sabaha kdr agluycak yorulunca kaç saat surerse artik sonra yorgunlukdan uyyacak
ya da ben sabaha kdr sinir kirizi geçircem kucagumda
yada babasi gelip kurtacak kii birazdab gelir odaa
bilsem duzelicek 24 saat aglatirim ama hiçbisey bilmiyorumki
normalde bi duzeni olan çocugun degismemesi lazimdi
kucagimda uyyan çocuk uyumaz oldu , bu hiç normal deil
kafayi yedirdi bu velet bana

seninkide normal deil kendi kenidne uyyan çocuugn kolay kolay uyanmamasi lazim :)
Tuna da çok kalktı hatta sırtı değmeden hop dönüyor kalkıyordu. Bir süre sonra yoruluyor ve yatıp kalıyor. Ama sen ben ağlamasına dayanırım diyorsun benc en iyisi yatağına bırak çık odadan on dakikada bir gir odaya sev okşa güzel sözler söyle bi süre sonra yorulur uyur. Yalnız maralcım uyku eğitiminde her şeyin bir rutin üzerine olması lazım. Mesela uyku öncesi beş dakikalık bi rutin bez değişimi ninni ..gibi birde hergün aynı saatte yapacaksın ki çocuk ne olduğunu şaşırmasın vücudunda o saate alışır zaten. Ya o değil de ben bu uyku konusunda az kaldı kitap yazıcam o kadar bilgi sahibiyim, gel gör ki uyumayan bi çocuğum var :)) terzi kendi söküğünü dikemez işte :)

temizlik yapmak artık bir kabus benim için. napacağımı bilemiyorum ya. çok tozlanıyor çocuk yerlerde dolanıyor hep mecbur sürekli temizlik yapılacak. ev büyük yap yap bitmiyor.

kızı öğlen uykusuna yatırdığım zaman salonu temizliyorum bi tek ordan odasına ses gitmiyor. uyandığında mama sandalyesine koyup telefondan çizgi filmlerin şarkılarını açıyorum pepee mesela.bi süre oyalanıyor.

sonra ağlamaya başlıyor. indirsem yere süpürgeyi görünce delirir asla yaptırtmaz oynamaktan. bugün ağlamaktan sümükleri yüzüne bulaştı ama son oda kalmıştı bırakmadım bende çünkü yalandan ağlıyor belli. ter totomdan çıktı resmen hızlıhızlı yapıcam diye. kucağıma alınca anında gülücükler. az çakal değil bunlar ya.

bu temizlik işini napıcam bilmiyorum yaa :mad:

sonra da diyorlarki çizgi film izletmeyin eline tablet vermeyin. yalnız büyüten anneler ne yapsın acaba. oyalanmıypr hiç bişeyle napalım. bi tek bu durumda izletiyorum. bi de tuvalete giderken. hiç bunları düşünen yok anca bilmiş bilmiş konuşsunlar :KK67:

Back
X