2015 Şubat Anneleri

Ya bende dediğin gibi oluyorum aç olunca elim ayağım kesiliyor sabrım tükeniyor filan, kan değerlerinde bi sorunçıkmamıştı benim bende yeni baktırdım.. Sen böyle diyince şüphelendim şimdi tekrardan. Bizde bide şeker maalesef genetik.. İlla bu teşhis için şeker yüklemesi mi yapılmamız lazım acaba? Kan değeri yeterli olmaz mı?
bizde de gentik canim ama hyper glisemi var bizde
Alalh sonumuzu hayretsin
tek umudum annemin tarafina çekmis olmam tas gibiler mubarek ( annem hariç tabi:KK64:)
baba tarafi seker kalp tansiyon baypas kolsterl yok yok valla butun aile fertleri doktordan çikmiyor

Bazen içimi bir hüzün kaplıyor. bi mutsuzluk bıkkınlık umutsuzluk. sanırıö yorgunluktan,hep aynı şeyleri yapmaktan. sonra halime şükretmeyişimin vicdan azabı derken bi bakıyorum düşüncelere dalmışım. gün bitmiş. öyle böyle geçiyor hayat.

bana başka bir ortam lazım.. eşimle de çok kavga etmeye başladım. nerde o eski aşk dolu hallerimiz. bazen birbirimize tahammül edemediğimizi bile düşünüyorum, bu beni o kadar üzüyorki.. yine allah var çocuğuyla ilgilenir, bana yardım eder, hasta olsam üstüme titrer.
sanırım çocuk evliliğin büyük bir sınavı..

neyse öyle saçma sapan düşünceler işte. bugün kızı arabasına attım pastaneye gittim pasta siparişi verdim. bizim buralar hep yokuş. bu yokuşlar beni mahvetti ya. dilim damağım kurudu. çölde sabuha diye haykıran ibrahim tatlısese döndüm resmen. :KK4:
Seni çok iyi anlıyorum Can'ım bizde artık çok tartışıyoruz, mesela iki gündür konuşmuyoruz.. biraz önce düşündüm yoksa eskisi gibi aşık değil miyim ben diye.. Ben eşime resmen sırılsıklam aşık olmuştum Zaman'ında, az gözyaşı döküp Leyla gibi dolanmadıydım.. Ama şimdi.. Elbette seviyorum ama o tutku gitti sanırım.. bilemedim.. Böyle düşününce de üzülüyorum..

Kızlar selam nasılsınız internetim yoktu giremedim krizlere girdim herkes iyimi geçmişi de pek okuyamadım biz iyiyiz erzurumdayiz eşimin ananesi ve dedesi ile birlikte kaliyoruz. Bu arada tatil yaradı bize hamileyim :) Bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem istiyorduk zaten :KK66: oğlumda acayip tatlandi öyle kıvıra kıvıra yürüyorki kıçı bi tarafa başı bi tarafa bide ellerini kıvırıyor parmak siklatmaya çalışıyor acayip oynak
Hayırlı olsun canım istiyordun zaten ne güzel olmuş :))

hizmetçimiyim falan derdi de
kopek kelimesini ilk defa kullandi çok alindim bende hiç beklemiyordum

bi daha açtium konuyu nerden duydun bunu bu kelimeyi dedim
ortalikdan diyor

sonra bi hikaye anlattii

okulda bigun bi çocuga çok konusuyon sus demis benimki,oda ben senin kopeginmiyim demis buna ( dedim ya frnasizlar çok kullanir bu kelimeyi diye )
once inandim bugunmu oldu dedim yok çok oldu diyor
hikayenin devami

ogun benim kiz birinci defa soylenmis
sonra o bana soylemis ikinci defa
ayni gruptan olmusuz falan
yani bildigin saçmaladiiii çirpindikça batiyorr , yan çizeyim diyor herhalde beceremiyor
tamam oyle olsun dedim konuyu kapattik

baska da konuyu açmiycam tabi ayni kelime gelmezese hanimefendiden

vallahi simdi ne kadr kolaylar
kuçugun karnini doyur sarki turku ninni soyle eglensin dursun
buyukler oylemi
daha bunun erhgenligi varr
ben kafayi yerim varya bu iki çocuk ayni anda ergenlige girersee:mad::mad::mad::mad:

gelincikgibi gelincikgibi benim bu kizin çozebildinmi de bakiyimmm:KK70:
Kız dedim ya sana o birinden duymuştur ve öğrendiğini de uygulamak istemiştir diye :)) anne kız arasında belli bi dönemde çatışmalar başlar ve hiç bitmek bilmez ne yazık ki ama en güzel şey konuşmak, duyguları ifade etmek ve karşı tarafın da duygularını ifade etmesini sağlamak böyle böyle hafifliyor içindeki karakutuda biriken olumsuzluklar :)

bizde de gentik canim ama hyper glisemi var bizde
Alalh sonumuzu hayretsin
tek umudum annemin tarafina çekmis olmam tas gibiler mubarek ( annem hariç tabi:KK64:)
baba tarafi seker kalp tansiyon baypas kolsterl yok yok valla butun aile fertleri doktordan çikmiyor
Bizde iki taraf da gidik şeker kalp tansiyon kolesterol guatr .. Bende şu belgeseli izledim şekeri bırakmaya karar verdim. Onun öncesinde kan verdim her şeye baktılar. Demir bağlamam hariç hepsi iyi, domuz gibiyim yani :D aman Allah sağlık versin ne diyelim..

Kız dedim ya sana o birinden duymuştur ve öğrendiğini de uygulamak istemiştir diye :)) anne kız arasında belli bi dönemde çatışmalar başlar ve hiç bitmek bilmez ne yazık ki ama en güzel şey konuşmak, duyguları ifade etmek ve karşı tarafın da duygularını ifade etmesini sağlamak böyle böyle hafifliyor içindeki karakutuda biriken olumsuzluklar :)
valla yasadim dedigi olay yeni olmadigi için ben pek inanmadim ama
sen oyle diyorsan oyledir :)
bende çok tartsirdim annemle
ahimi tuttu kadinin acaba:KK70:

Bizde iki taraf da gidik şeker kalp tansiyon kolesterol guatr .. Bende şu belgeseli izledim şekeri bırakmaya karar verdim. Onun öncesinde kan verdim her şeye baktılar. Demir bağlamam hariç hepsi iyi, domuz gibiyim yani :KK70: aman Allah sağlık versin ne diyelim..
simdi sen ciddi ciddi birakdinmi sekeri yani
o gun belgeselin verdigi gaz la oyle dedin sanmsitimda :)

valla yasadim dedigi olay yeni olmadigi için ben pek inanmadim ama
sen oyle diyorsan oyledir :)
bende çok tartsirdim annemle
ahimi tuttu kadinin acaba:KK70:
Yooo ahı tutmamıştır doğal dönemler bunlar :) dediğin gibi daha farklı ve zorlayan dönemler gelecek, şimdi yine rahatız aslında, uyku sorunu dışında.. Ben de seni eskiden anneme çok kızardım ama annem öyle üzülürdü ki anlatamam sonra zaten iki üç defadan sonra kadına acıdığımdan bıraktım kızmayı ergenlikte :) o yüzden duygu ifadesi önemli :)))

simdi sen ciddi ciddi birakdinmi sekeri yani
o gun belgeselin verdigi gaz la oyle dedin sanmsitimda :)
Ay o gün feci gazlanmıştım gerçekten :D bıraktım sayılır, okulda hergün kantinden bişey yiyordum artık ağzıma ambalajlı ürün koymuyorum. Bi balık kraker zorluyor :D onun haricinde beyaz şekeri kullanmıyorum. Doğal tatlandırıcı bal ve pekmez, meyve şekeri.. Ama patates pirinç tüketiyorum valla yalan yok şimdi..

Ay o gün feci gazlanmıştım gerçekten :KK70: bıraktım sayılır, okulda hergün kantinden bişey yiyordum artık ağzıma ambalajlı ürün koymuyorum. Bi balık kraker zorluyor :KK70: onun haricinde beyaz şekeri kullanmıyorum. Doğal tatlandırıcı bal ve pekmez, meyve şekeri.. Ama patates pirinç tüketiyorum valla yalan yok şimdi..
enn iyisi sen nap biliyonmu
al bi karatay kitabi okuu :)

Ay o gün feci gazlanmıştım gerçekten :KK70: bıraktım sayılır, okulda hergün kantinden bişey yiyordum artık ağzıma ambalajlı ürün koymuyorum. Bi balık kraker zorluyor :KK70: onun haricinde beyaz şekeri kullanmıyorum. Doğal tatlandırıcı bal ve pekmez, meyve şekeri.. Ama patates pirinç tüketiyorum valla yalan yok şimdi..
Makarna, patates, pirinç ben bunları büyük konulmayım da Hayatımdan çıkaramam yaa :))

:))))) 12 points a maral :))) doğru mu yazdık bilmiyorum da :)) evet uyudu Ada'm horluyor gamsız :))
ahhahaha ben bu erkeklerin ( sadece benimkine bakarakdan ) kimyasini çozdum anacim:KK70::KK70::KK70:
o yuzden buraya yazdiklarimi bu baslifgi forumu vs stres atmak için kullanip gundelik haytta çok takmamaya çalisiyorum yoksa verem olur giderim çocuklarum anasiz kalir :KK53::KK53:
sevgiymis askiymis hepsi bo$
ozu odun bunlarin ( istisnalar kaideyi bozmaz )
kiz git yat uyu, bide durt horlama diye rahatsiz ett:KK70::KK70:

Evet niyetim var
bende e kitap olacakdi gonderem istersen
yarisina kadr okudugumla gazla 2 ay diyet yapmsitim harfi ahrfine
isetdigim kiloya dusunce basladim ama yemeye malesef
havalar isinsin insallah tekrar basliycam yururumde hem yaza fit olark gireyim sanki hiç çikmiyom ya denizden sahilden:KK70:

Back
X