bencede rapor almaman iyi olmuş okulda daha iyi dinlenirsin :)) gerçş evde annen var bakardı sana. çok geçmiş olsun c anım. acı eşiğin orta kulak iltihabını nezle sanacak kadar yüksek demekki. ben dış kulak iltihabı olmuştum biliyosun ağlıyodum burda

kendine dikkat et ilaçlarını kullan.
bu arada neden vicdan yapıyorsun? zaten işe gidiyorum bırakıyorum bi de gezme için bırakmayayım diye mi düşünüyorsun?
yanlış yapıyorsun bak kendine zaman ayır o kadar iyi gelecekki. çocuğunla iletişimin bile daha iyi oluyor. ben dün çıktım işlerim vardı o bile be kadar iyi geldi ayağımı burksam da
okurum ben her gün her akşam kızımı özellikle. sağolasın canım. evet nazara keainlikle inanırım. annene de ters göz gelmiş o an demekki. bazısı kötü niyetinden de yapmıyor ama..
yaaaa sen
gelincikgibi
a bakma abartıyor belki sadece biraz fotojenik bi insan olabilirim

vallahi bak utandım hee. ama sen instagram açmakta geç bile kaldın kuzuları takip ediypruz hep ordan. aç hadi sende :) bu arada senin kuzunun adı neydi söylediysen de ben unuttum da.
sağol tatlım. vallahi nazar değdi demek istemem bu tip şeylerde sanki kendimi beğenmişim de bana nazar değdi tribine giriyomuşum gibi geliyo :) ama o kadının bakışında bi acaiplik vardı. kötü göz negatif enerji işte. belki de sadece benim sakarlığım
sağol tatlım hepimizin bence kalbinin güzelliği yüzüne yansıdı özellikle anne olunca. derler ya annelik güzelleştirir. hepiniz dünya güzelisiniz. kaç göz burun güzel olmasın ne yazar
o an dedimki aha kırdım ayağı ya da çıktı çatladı vs. o derece canım yandı. dün akşama kadar ağırdı biraz ama şimdi geçti şükğr. napardım bilmem haftaya çok yakın arkadaşım gelcek eşiyle bi de istanbuldan kalmaya. mahvolurdum valla. artık ben yatardım onlar hizmet ederdi bana haha

neyse ucuz atlattım.
sağol tatlım. evet hani çizgi filmlerde kötü karakterler olur ya gözlerinin içinde ateş gözükür aynı öyle bi kadındı
survivora katılalım